טוב, זקני הפורום,

אפשר להיות בוטה?

עברנו את העידן הזה שההורים אומרים לילדים מה לעשות, בטח לא בגיל 18! אמא שלך פרימיטיבית, ואם את רוצה לשנות את זה אצלה, את צריכה קודם כל להיות כנה ואמיתית. לא לשקר בשום אופן. תסבירי לה מה עובר עליך.תסבירי לה מה מקובל היום ואיזה דור אתם. גם אם היא לא מקבלת את זה, את היא זו שחיה בעידן של היום והיא לא יכולה לכפות עליך את העידן השמרני של זמנה. אמא שלי תמיד אמרה לי שהיא מעדיפה לדעת כל מה אני עושה ולעזור לי בייעוץ, הכוונה נכונה ותמיכה מאשר להתנגד לי ושאלך נגדה ומאחורי גבה. היא היתה חכמה בנושא הזה. אמרה שזה לא משנה אם היא לא תתן לי לישון אצל חבר או תגביל את היציאות שלי לשעה מסויימת, כי אם אני רוצה, אני יכולה לעשות את זה גם בשעות הבוקר או אחר הצהריים. ואני תמיד עשיתי מה שאני רוצה.. אמא שלך חייבת להבין שאם ילד רוצה משהו, הוא יכול לעשות את זה בלי בעיות וההורים לא ידעו. אמא שלך צריכה להבין שהדור של היום שונה. הוא משוחרר יותר, פתוח ומתירני. זה שהיא מענישה, מגבילה ומנסה למנוע - לא יעזור ובטח שלא יחנך אותך וילמד אותך לעתיד. הטעויות יכולות להיות גדולות יותר. לי היה חבר כבר בגיל 16. 3 שנים של חברות. ישנו יחד כבר בהתחלת הקשר. הוא אצלי ואני אצלו. ההורים תמכו בקשר שלנו. בגיל 16 וחצי פניתי לאמא שלי שאני מוכנה, רוצה ושוקלת, והיא לקחה אותי יד ביד עם חיוך גדול לרופא לבדיקה ולקבל גלולות. עברה עוד חצי שנה עד שבאמת עשינו את זה. אני לא צריכה לספר לך, שיש כאלה שנכנסות להריון כי פוחדות ללכת לרופא או לקחת גלולות שאמא חלילה לא תראה. לא צריך לספר שילדות קטנות מזדיינות ברכב במקומות נדחים כי הן מפחדות להביא את החבר הביתה. אולי אם אמא שלך תדע את זה, הגישה שלה תשתנה. אישית, אני מניחה שגם אני אפעל כך עם ילדי. מעדיפה לדעת שהם מוגנים ומוכנים. והכי חשוב, שהם יודעים למה הם נכנסים ועושים הכל בלב שלם ורגוע. בהצלחה.

../images/Emo26.gif

כמו שאמרתי, עד עכשיו אבא היה בגישה מתירנית. בכל פעם שהיה לי חבר המלחמות פה היו מתחילות מחדש. עם החבר הלפני האחרון, היא נתנה לי לישון רק לילה אחד, וגם זה אחרי מלחמת אין ספור (הוא הפתיע אותי לכבוד היום הולדת ולקח אותי להופעה מסויימת אחרי שדיבר מראש עם המופיעים והכל, ופתאום המפקד הודיע לו שב7 הוא צריך להיות בבסיס..), אז חזרתי הביתה ברכבת של 6 בבוקר (!) עם החבר האחרון היא נתנה לי לישון, רק אצלו, רק אם היינו חוזרים מהמרכז ממש מאוחר בלילה (או מוקדם בבוקר), או שנסענו בבוקר לאיזה מקום.. אבא דיבר איתה, אני דיברתי איתה, חברות שלה דיברו איתה כמה פעמים, זה לא עובד. אני חייבת משהו ממש גדול ומעבר לשיחה רגילה, כי אחרת אין סיכוי שהיא תזוז מהעמדה הזו.

רוצה רעיון ממש גדול?

תני לה לראות את השרשור הזה! שתראה מה קורה היום בעולם הגדול. תני לה להציץ בפורום סקס לנוער!!! שתראה מה עושות נערות בנות 15-16.

daniella1980

New member
אמא שלך נהדרת

הרבה, ואולי אפילו רובן:) לא כאלו. תהיי שמחה שהיה לך מזל. ויחד עם כל זה, אותי אישית מזעזעת כל המתירנות והחומרנות וה*גועל* שיש היום בקרב ה"עירים" כשבגיל 12 הולכים עם עקבים ואיפור וחושבים על זיונים ובגיל 13 עושים אוראלי אנאלי עם כל החבר'ה, לדעתי יש משהו קסום ונחמד בתמימות וברצון של אמא שלה לתת לילדה שלה להיות .. ילדה.

יותר ממזעזע

אבל חינוך טוב מסביר ומונע את זה. לא דרך כוח, אלא דרך הסבר, הבנה וכבוד. וכן, ההורים שלי בקטע הזה מדהימים. מעולם לא אמרו לי מה לעשות, רק הסבירו. אולי גם כי ידעו שזה לא יעזור
וזה יצא להם טוב.

כאן דרושה שיחה קודם כל עם אבא.

גייסי אותו לצידך במובן הזה שתאמרי לו מה את רוצה ותסבירי לו מה האחריות שאת לוקחת על עצמך כולל זה שאת לא שוכבת עם כל אחד. תבטיחי לעצמך שמהיום את לא משקרת לאבא שלך שנשמע יותר מתירני. ולגבי אמא שלך- היא חמודה. תגידי לה שאת מאוד מעריכה את הרצון שלה לשמור עלייך אבל את גדולה ויודעת לשמור על עצמך. לדוגמה לא שכבת עם ההוא כי הפעלת כל מיני שיקוליםפ שלמדת בבית והחלטת לא לעשות זאת. בנוסף, אימרי לה שזה לא ממש עוזר לך או מקדם אותך שהיא אומרת לך שאת זולה וכו'... ושאת רוצה אותה כרגע, אחרי גיל 18 כמקשיבה ולא כמטיפה. חבקי אותה חזק חזק ותקווי שזה יעבוד. אן לא, יש את אבא.

bar666xp

New member
תבחרי את המלחמות שלך.

גם את ההורים צריך להעמיד במקומם לפעמים... הם יכולים לדרוש הרבה בכל מיניי אבל אין להם שם חזקה על הגוף שלך ולדעתי כן צריך להתעמת על כך מופקרת שמופקרת פרוצה וWHAT EVER זה לא עינינו של אף אחד חוץ משלך ושל מי שתחליטי לשכב איתו. ואת לא צריכה לשקר לאמא ו/או אבא פשוט למתוח את הקו ולהגיד "עד כאן אם מתי ומה אני יעשה עם הגוף שלי זה לא משהו שבשליטתכם אתם יכולים להתעניין ו/או להמליץ אבל לא יותר מזה". ולפי מה שקראתי בשירשור (לא קראתי הרבה אבל) לאבא שלך צריך להגיד שהוא יכול לדרוש שזה לא יהיה בבית שלו אבל אין לא זכות למנוע ממך את החופש.

bar666xp

New member
תבחרי את המלחמות שלך.

גם את ההורים צריך להעמיד במקומם לפעמים... הם יכולים לדרוש הרבה בכל מיניי אבל אין להם שם חזקה על הגוף שלך ולדעתי כן צריך להתעמת על כך מופקרת שמופקרת פרוצה וWHAT EVER זה לא עינינו של אף אחד חוץ משלך ושל מי שתחליטי לשכב איתו. ואת לא צריכה לשקר לאמא ו/או אבא פשוט למתוח את הקו ולהגיד "עד כאן אם מתי ומה אני יעשה עם הגוף שלי זה לא משהו שבשליטתכם אתם יכולים להתעניין ו/או להמליץ אבל לא יותר מזה". ולפי מה שקראתי בשירשור (לא קראתי הרבה אבל) לאבא שלך צריך להגיד שהוא יכול לדרוש שזה לא יהיה בבית שלו אבל אין לא זכות למנוע ממך את החופש.

mayhema altar

New member
תתעמתי איתם עד הסוף.

אלה החיים שלך, ההתנסויות שלך, הגוף שלך, החופש שלך.. שלך.. שלך.. תסבירי להם שלא ידחפו את האף לכל מקום. זו ממש חוצפה מצידם! תאמרי להם שאת מעריכה את הדאגה, אבל שישמרו מרחק. ותבקשי מהם לא לקפוץ למסקנות סתם.. זה ממש פוגע!! תגידי לאמא הזו שלך שלא כולם כמוהה, ועצם העובדה שהיא הייתה עושה את זה, לא אומר שאת כמוהה. זה מה שאני עניתי לאמא שלי.. קצת פוגע, אבל פוגע בול.. תביני שאם הם ימשיכו להשגיח עליך כך, לא תוכלי ליצור קשר עם שום גבר. את כבר בת 18! והם מונעים ממך את ההתפתחות והעצמעות שלך. זה חלק מאוד חשוב בחיים שלך.

Hot Or Not

New member
מממ אני אולי לא זקנת פורום

אבל לאמא שלך יש בעיה רצינית!

א1ר

New member
בבעי'ה דומה בערך לשלך

אצלי שני ההורים (ופועל יוצא מזה גם אני) מבית שומר מסורת ז"א ששני'הם מאוד שמרנים. אני מאוד גאה באבא שלך על היחס שלו ואני לא מצדיקה את אמא שלך לחלוטין. היא אומנם רוצה להשגיח ולשמור אבל את בת 18 ועלי'ה לכבד את רצונותיך ולסמוך עליך שתעשי את השיקולים הנכונים ושקיבלת ממנה חינוך טוב ושתסתדרי לבד. וכן אני יודעת קל יותר לומר מלעשות (אני בת 22 ד"א וכן עדין נותנת להורים שלי לשגע אותי.) אני לא גאה בזה אבל אני יצאתי פעם אחת עם מישהו ושיקרתי להורים שלי. אוי ואבוי אם ידעו שהוא הי'ה חילוני ובטח אוי ואבוי אם ידעו שהי'ה מגע . אין לא ניתן לדבר איתם.לך יש מזל גדול שאביך וגם החברות של אמא שלך יכולות לדבר איתה. אצלי לצאת עם מישהו בלילה ללא השגחה זה חמור אז אין מה לדבר בכלל על לישון,חו"ח. אני אומרת יש לך נתוני פתיחה טובים לשיחה ועם זה לא עוזר לעוד אחת ועוד אחת.עד שהיא תשתכנע. אצלי אמא שלי רוצה שי'הי'ה לי חבר אבל מכל הסיבות הלא נכונות של חתונה

למעלה