טוב זמן לומר שלום.......

Windbluesea

New member
טוב זמן לומר שלום.......

פשוש....אני אתאם איתך שעה עוד מעט.
יפיתוש חולה עלייך..עוד פעם
נדבר אח"כ. מיכלי...אצלך אני בסוף אצטרך
נדבר אח"כ. שולינקה גם לך
אני מבטיח לך פטור מלאסוף עצים... תותי ממוש
....מצטער ומתאכזב שלא יצא לי להיות כאן היום יותר .. מקווה שמחר כל היום אהיה בסביבה. יאללה ביי בנתיים המשך יום נפלא.

m i c h a l i

New member
טאקי.....את יודעת

בשביל מה ה
.... תזהרי ללקק לו את הפצעים.... אצלי יוצאים בשן ועין מותק..... לא כדאי להתעסק..... תזהרו

yafit75

New member
עוד פעם,,, הרי כבר הוחלט,,, הילד

שייך לך ולך,,, מה הלחץ,,, מתחלקים,, יודעות מה זה להתחלק: ביום את,,, בלילה היא,,, ויום לאחר מכן,,, ההפך, בלילה את,,, ביום היא ראבקום....

m i c h a l i

New member
אחחחחחחח

אני מתה עלייך כשאת מתעצבנת....יפה לך.... חוצמזה.... מתחלקת רק איתך... יאללה נו, זוזי קצת...

yafit75

New member
בטח, מיכלי,, אחרי שהוצאתם לי את

הגרון מהמקום,,,, ראבאק,,, כל העובדים שמעו את הצעקות שלי,,,, אני לא יודעת לצעוק בלב.... רוצה להתחלק איתי במה? בילד? הילד 80% שלך,,, מה השארת לי 20%,, רגע,, ואיפה טאקי בכל הקטע הזה??? טוב שהיא לא שומעת כלום... בטח היא עושה כלים,,,

m i c h a l i

New member
אל תזלזלי...

כל אחוז קובע.... וברוך השם האחוזים משובחים.... אז..תני חיוך.... מתה עלייך... 20 אחוז זה 20 אחוז יותר מאחרות......

yafit75

New member
אחרי מה שבעלי עשה לי את רוצה שאני

לא אחייך,,, כל היום אני הולכת והפרצוף שלי כבר מתוח קבוע מחיוכים,,, הלו,,, אלה שמסביבי מה זה מסכנים,, מתחננים "בבקשה,, 5 דקות תשתקי, 5 דקות תפסיקי לצחוק,, הרגת אותנו..." טוב,,,, אם את אומרת ש, 20% זה הרבה,,, חולה עליך...

m i c h a l i

New member
אחותי.....באחוזים זה יותר...

ראית? התעוררה...... חשבתי כבר התאבד לך המחשב.... יפיתוש.... שמרי קצת ריר למחר....

yafit75

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי מצחוק,,, אנשים מסתכלים עלי צוחקת עם המחשב,,, חושבים "בואנה, זאתי מה זה דפוקה",, איזה אחד אמר לי "תגידי,,, משעשע אותך יותר מדי המחשב,, ספרי מה הוא לוחש לך,,,". את גמורה באלוהים כבר לא נשאר לי ריר... אני אצטרך לנשק הרבה את בעלי, שיעביר לי קצת.... (אויש איזו מגעילה) - כמו האשכנזים....

טאקילה~*

New member
תגידו מה הויכוח?????

מה החלוקה הטיפשית הזו??? מה לא ברור משוש של פשוש וזהו!!!!

yafit75

New member
מיכלי,, מה המקצוע שלך,,, ? לא בטעות

מהנדסת,,,, לא יודעת טאקי,,, תשאלי אותה,,, שמעתי משהו,,, מהנדסת,,, אם אני לא טועה....

yafit75

New member
מיכלי,,, אני בטוחה שאת יכולה לעשות

איזה מערוף לטאקי,,, היא מחפשת מהנדסת,,, לכי תמדדי, תגידי אם בסדר,,,, תני לה תוכנית עבודה,,, ובנוסף תקבלי גמול..

למעלה