טוב זה רע? רע זה טוב?

יניבל1

New member
אבל מעדיפה להודיע לו את זה דרך הודעה אחרת

שזה בעצם כמו להגיב רק ילדותי

Imai

New member
לא יודע לעבור הלאה?

הבולבול לא נותן? יאללה תן ת'מילה האחרונה, גבר. הראה לכל הפורום איזה כלי אתה.

השורד

New member
את טועה

רוב ההודעות שלו מעניינות ומחכימות. אני ועוד רבים מתייחסים אליו יותר ברצינות מאשר לרוב הכותבים האחרים בפורום.

שיהיה. אני טועה.

אני לא מתכוונת להתעסק בנושא הזה מעבר לתגובה אליך מתוך נימוס. חבל בכלל שהתערבת בעניין לא לך. אם אתה מצפה שאגיב לטענה שלך על קריאת ההודעות שלו ברצינות, אז שיערב לך. כל אחד וטעמו הוא. ערב טוב.

frid1

New member
מאיפה הבאת את השטויות על אריק?

אריק הכריז בגאווה במהלך המשחק לא פעם ולא פעמיים שאחת מהנאות החיים שלו זה לסכסך בין אנשים,ללכלך עליהם ולתקוע סכינים בגב גם בחיים האמיתיים. רק אחרי שנגמרה הישרדות והוא נחשף לדעת הציבור הלא נעימה עליו הוא הבין את השגיאה שעשה ואת הנזק שגרם לעצמו והחליט לשנות פאזה,למזער נזקים ולתקן את התדמית ולטעון בראיונות שהאופי שלו במציאות שונה לחלוטין מאיך שהצטייר במשחק..אבל מי שמכיר אותו יודע שאריק יש רק אחד.

billc

New member
ריקי "הישרה" הצביעה לליאורה, דווקא ליאורה

הצביעה לאבי

yellow38

New member
מי הם הרעים ?

בעונה הזאת אין רעים. רעים היו רק בשתי העונות הקודמות.

לאחר האיחוד אני מקווה ש.....

ריקי תעוף הראשונה ואחריה שי והדס . השלושה שלי בגמר שהייתי מאד רוצה ! ליעד טומי ואביגיל

טלכו שקרן/סכסן אבל כמו שמצופה במשחק הזה.

זיו עושה את זה גרוע. שי עושה את רע. ליאורה מנסה אבל הכל יוצא לה מבולבל.

היה לבנות הדמנות להדיח את שי, במקום זה בחרו

להדיח את אבי. עכשיו שי יעיף אותן אחת אחרי השניה.

CHENKROVY

New member
מאיפה זה מוכר לי?

כל כך מעצבן שכל פעם שהבנות מנסות לעשות ברית הן נכשלות. לדעתכם ההפקה מתערבת בזה?

yellow38

New member
טל אנגלנדר לא הסכים להצטרף לברית,

אז לא היתה להם אפשרות להדיח את שי. אם כבר, אז אולי טל אנגלנדר עשה טעות שהוא לא הסכים להצטרף לברית של הבנות אבל אני יכול להבין אותו.

הוא עשה את טעות חייו טל!!

כי אם הוא היה חובר לשלושתן ואחר כך באיחוד היה חובר לאביגיל טלכו ואוהד הם היו שולטים במשחק .. אבל הוא יותר מידי טוב לכולם . ריקי יותר מידי טיפשה והדס מידי תמימה ואדישה וחייכנית. ורק ליאורה חיה משבת לשבת...... אגב אני מקווה שיהיה להם שכל לליאורה לעשות ברית עם אביגיל טלכו ושטלכו יבחין שזיו ושי רצוי להפרידם כמה שיותר מהר!!

למעלה