טוב זה קצת שאלה שונה..

D u b e K

New member
טוב זה קצת שאלה שונה..

אני צריך לעשות תיאוריה כדי לקבל תרישיון שלי בחזרה (הוא נשלל לי כי נסעתי מהר מידי), בכל מקרה עשיתי שלשום ונכשלתי על חמש טעויות ורציתי לדעת אם יש דרך לעשות עוד פעם תיאוריה בלי לחכות שיעברו שבועיים. לפי מה שהבנתי אני יכול להוציא טופס ירוק חדש וללכת לעשות תיאוריה אבל במקום אחר יעני לא איפה שנכשלתי. מישו יודע אם זה אפשרי או אולי מישו עשה את זה? למה עוד שבועיים אני כבר לא בארץ אז אני חייב לעשות את התיאוריה לפני שאני טס תודה.

Calvin Booth

New member
אם להגיד משהו..

אז לפי מה שאני יודע אתה צריך לחכות שבועיים עד לתיאוריה הבאה ולא משנה איפה תלך לעשות את הבאה, כי תגיש להם את הטופס הירוק והם יראו שנכשלת לפני פחות משבועיים והם ישלחו אותך הביתה..

crusher

New member
חביבי

בחיים אין קיצורים
נסעת מהר מדיי, כדי לקצר את הזמן נסיעה שלך.... עכשיו תחכה.... אגב, כמה קיבלת קנס?

D u b e K

New member
1000 שקל קנס

חודשיים שלילה, ושלושה חודשים על תנאי למשך 3 שנים. זיינו אותי חושרמוטה!

crusher

New member
מזתומרת

"ושלושה חודשים על תנאי למשך 3 שנים" ??? למה הכוונה? כמה נסעת שעצרו אותך? ובאיזה כביש זה היה? (בערך)

mc bige

New member
על תנאי זה אומר שאם עוד הפעם

עוצרים אותו שוללים לו בכלל את הרישיון והתנאי הזה לשלוש שנים

D u b e K

New member
זה לא בדיוק נכון

זה אומר שמעכשיו כל עבירה שמצריכה משפט, אוטומטית אני בשלילה לשלושה חודשים ובנוסף אני נשפט עם עבירה קודמת. יש עבירות פשוטות כמו דוחות וכאלה שלא צריך משפט בשבילם ואלה לא נכללים בתנאי. תפסו אותי על כביש 3, אחרי לטרון ב 55 קמ"ש מעל המותר

למעלה