טוב זה נגמר.

Z o d i a c

New member
טוב זה נגמר.

בחצות בדיוק שיחת הטלפון בישרה לי שכנראה המרחק עושה את שלו. טוב, אז חותכים. לילה טוב שיהיה לשנינו. את מה שעובר לי בראש ובלב..לא מצליח להוציא כרגע במילים. אתן לדניאל בדינגפילד לדבר בשמי: 'Cause I miss you, body and soul so strong that it takes my breath away And I breathe you into my heart and pray for the strength to stand today 'Cause I love you, whether it's wrong or right And though I can't be with you tonight And know my heart is by your side? אביר שלי, רגשנות מעולם לא היתה מנת חלקי, מאופק וחזק מידי בשביל זה. תודה עבור חודש נפלא, שטוף שמש ומלא ברגשות. עכשיו כבר לא תדע כנראה לעולם עד כמה אני אוהב אותך ושמח על כי קופידו שזר אותך בתוך חיי. מאחל לך את כל הטוב שבעולם, אתה אדם קסום ומיוחד, אביר אמיתי
עם המון אהבה אליך,

../images/Emo24.gif

זוד, האומץ שלך עצום. בתוך כאב הפרידה, לראות את הטוב ולא לכעוס.. חבל לי בשבילך, ומאחלת לך שקצת אחרי שתעכל את הכאב, תתפנה לאהבה ושאהבה תקיף אותך תמיד. חיבוק ענק.

../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif

בתוך תוכי קיוויתי שתמשיכו בקשר , כי ראיתי כמה אתה מאושר איתו ונהניתי לקרא את הודעותיך לגביו , מקווה שתתאושש מהר מהפרידה , מוזר אנחנו לא מכירים כלל וכבר מרגישה כאילו ליבי נחמץ מההודעה הזו ! מקווה בשבילך לימים מאושרים תמיד !
אבודה .

sapirac

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo182.gif

זוד... אולי מה שאספר כאן קצת יעודד.. לפני כמה שנים יצאתי עם משהי שמאוד אהבתי תקופה לא קצרה וכמו שאתה מתאר היא התקשרה והודיעה שאיננה מעוניית בקשר יותר.... ההרגשה היתה חרה. לאחר יומיים הכרתי משהי חדשה .. ששמה את הX בכים הקטן שלה.. אז תתעודד כי כול שינוי יכול להיות רק לטובה.. וכניראה הוא לא ראוי למישהו כמוך. אריק

nerissa

New member
ולי יש המון אהבה אליך, זוד

אוהבת את העוצמה הרגשית שיש בך את היכולת לתת ממנה את היכולת להתמודד עם הריקושטים שלך.. עקבתי בשקט אחר החשיפה הזו. אחר ההתלבטות.. אמרו לפני שהאהבה תנצח/לא תנצח. אצלך זה הטוהר הרגשי. היכולת להתאהב כך.. וזה רק אומר לי שתחווה זאת שוב. עם מישהו מתאים יותר בהצלחה בעתיד אבל כרגע.. בהווה.. קבל חיבוק ענק

Z o d i a c

New member
תודה לך איש יקר!

עצוב? אין על מה להיות. טוב שזה נגמר בשלב מוקדם ולא מאוחר מידי שכן אז זה היה כואב יותר. מתנחם בעובדה שהוא שיפר את מערך הסטנדרטים שלי לגבי האהבה הבאה שתבוא, עזר לי להגדיר ולהבין יותר מה אני רוצה ואיך. יהיה בסדר. אני טיפוס חזק. יהיה בסדר.

אסתי69

New member
לא ממש הספקתי

להכיר עדיין אבל מהמעט שכן אתה אכן חזק ותתגבר והאהבה..............תביא אחריה אחרת כי כזה אתה.......... אז בים החיבוקים שקיבלת הנה עוד אלד ממני :)

../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

גם אני בא לתמוך בך ברגע לא קל.
מי שלא מעיז, לא יגע באושר. לצערנו, הרבה פעמים הסיכון עולה עם הסיכוי. מאחל לך שהפעם הבאה תהיה קלה יותר ושתגיע במהרה! יפה לראות שאתה מרשה לעצמך להרגיש - להתאהב, להתלבט, לכאוב את הפרידה.

princeOFdream

New member
על זה אומרים ידידי...

היה טוב, וטוב שהיה. אם הדברים נגמרו בגלל מרחק אז אני מאמין שהם לא היו רציניים ממש לפחות מבחינתו של אחד הצדדים- ואני מניח שאני יודע איזה מהם. אבל אם כך זה נסתיים אז זה טוב מאד, כי כעת אתה יודע שהתאהבת במשהו שבשלב זה לא יכולת להשיג. אבל כמו שכולם כבר יודעים- יש הרבה דגים בים; אבל אני אוסיף, דייג הוא מקצוע קשה ואיטי עד מאד, אתה יכול לשבת זמן רב מאד עד שתעלה משהו בחכתך. הפתיון חשוב, והנפת החכה, אבל אלו דברים שהניסיון עושה בך בעצמו. כעת נותר רק לתת לסבלנות לעשות את שלה.

חחח אויש! לא יכולתי להתאפק ..

נסיך יקר שלי (NOT), המטרה כאן היתה לעודד לא ?.. נו לא משנה, כנראה שיעברו כמה שנים טובות עד שסוף סוף אצליח להגשים את חלום חיי ולהיות מתוכמת כמוך \= לזוד, הייתי נשארת ומדקלמת לך כאן קלישאות עד מחר (ואוליי אפילו מחרתיים) אבל אני לא אזיין לך בשכל לשווא, אתה נישמע לי בחור טוב וחזק, לא יעבור יותר מידיי זמן עד שמישהו יבין את זה ... ישר כוח !

princeOFdream

New member
אני חושב...

שחלום חייך צריך להיות שתישארי מי שאת בדיוק... הבחנת הבחנה טובה לדעתי בחזקו של זודיאק ידידנו ואני חושב שזה די והותר. אבל חשוב לזכור, אנשים חזקים לא מחפשים רחמים ועידודים כל הימים- היות ואני סומך על כוחו של זודיאק אני לא בא פה להרעיף עליו רחמים, אני לא הייתי רוצה שיעשו לי כך. זודיאק, אני בטוח שתמצא סיפוק לחשקונותיך.

כל דבר שמסתיים זה עצוב אבל הזמן

הוא התרופה הטובה ביותר לעצב הזה:) הזמן מכהה את הכאב ובעוד חודש חודשיים לא ישאר דבר מלבד זיכרון מתוק. בהצלחה לך זוד, ברומן הבא:) נשיקות וד"ש ונוווווווווווו תבוא כבר למועדון אני אכיר לך חתיכים:)

Z o d i a c

New member
טוב ביום חמישי הבא אני בא!

רק צריך לסגור את זה עם העבד שלי (שאני אנהג? למה מי מת?!). אם אתה מכירה עבד איכותי, מנוסה ואם אפשר שגם נראה טוב. (באמת שלא נחוץ לי דוגמן אבל כשתראי את העבד שלי תביני למה הייתי מעדיף לשדרג אותו מעט..)

למעלה