טוב !זה מטורף !

MegaMan

New member
טוב !זה מטורף !

לכל מי שמכיר את האתר הבא: http://www.psipog.net/features.php רשום שם כיצד ליצור "כדור אנרגיה" בהתחלה אמרתי לילד בן ה12 שפירסם את האתר -עזוב אותך משטויות ,הדבר לא אמיתי ואין סיכוי שבאמת קיים הדבר.. לאחר סתם ניסוי מתוך שעמום ,ומעט ריכוז (חצי דקה) התחלתי להרגיש מאין שדה מגנטי בין הידיים ...זה היה הזוי ומוזר ,לאחר מכן נכנסתי לפורום שאלות ותשובות של האתר ,על מנת לדעת אם מה שחוויתי הינו כדור אנרגיה ,ומה גיליתי ?כן !לרבים שם הייתה הרגשת המגנט בין הידיים (דחיפה וקירוב של הידיים כמו 2 מגנטים מנוגדים) האם הדבר קיים ?אגב ,אני מיד יצרף לכאן עוד שאלות שפירסמתי בפורום רוחות .

MegaMan

New member
טוב ..זה עכשיו יותר מוזר..

קראתי את המאמר שלכם .....לאחר שכבר ניסיתי לבד ..אבל לא היה לי צורך בשיפשוף הידיים ...לקח לי חצי דקה ועדיין לוקח לי חצי דקה ומטה לעשות אחד ..זה אומר משהו לגביי ?(אגב ,היום זהו היום הראשון שניסיתי לעשות כדור אנרגיה או כל דבר מהסוג הזה,למרות שהידע שלי ומעשיי בתחום המאגיה והמיסטיקה הם עוד לפני כ4 שנים)

SVS1

New member
תשובתי (ישנו טון של התנשאות)

כן!!! אתה בעל כוחות על טבעיים עצומים!!! נו באמת... תפסיקו, כל אחד קורה לו משהו ולו הקטן ביותר וישר הוא רוצה לבדוק אם הוא איזה קוסם אדיר. אז זהו שלא. כולם יכולים לעשות את זה בגלל זה גם כ"כ הרבה אנשים מצליחים. לחלק לוקח יותר מהאחרים. העובדה שהצלחת ישר לא אומרת כלום, יכול להיות שבתחום אחר משהו שלוקח לך שלוש שנים לעשות הוא ייעשה ביומיים. משתנה מאדם לאדם.

neophile

New member
זאת עוד דרך ארוכה מלהיות psychic

למרות שאם יש לך את זה...יש לך את זה תדמיין את הכדור והוא יופיע

adalia

New member
אתה מוכן לרשום את המדריך פה בעברית?

כי אני לא יודע אנגלית טוב כל כך

למעלה