טוב, זה מוזר...

makel1

New member
טוב, זה מוזר...

כבר פעם שנייה בחודש האחרון שאני יוצא לדאנס בר של סטרייטים (ועל הפעם הקודמת אני מעדיף לא להרחיב יותר מידיי), ואני נהנה! כאילו מה נסגר?! טוב, אז אני שיכור מהטוכעס ואני מזהיר מראש שככל הנראה אני הולך לחפור way too much.. קיצור, הגענו.. ואיך שאנחנו מגיעים מסמנים לנו הסלקטורים להיכנס מסביב ללא הסלקציה והתור הארוך. כבר אני מרגיש סלב שהגיע מהעיר הגדולה לצפון העזוב. כבוד! אנחנו ממתינים שיכניסו את שאר החבר׳ה, אבל חלקם לא עברו סלקציה (לבג״צ היה בוודאות מה לומר על כך). באסה להם.. נכנסים פנימה.. מלאאאא ערסים, שעירים, מכוערים פצצות.. כנראה שסטרייטים ניחנו בחוסר מודעות עצמית. איך שאנחנו נכנסים אנחנו מבינים שאנו מחוייבים להזמין בקבוק שתייה..ליטר פינלנדיה עם 6 רדבולים ב-580 שקל(!!!!!!).. יאללה, אנחנו כמעט 30 איש, נספוג את זה.. ואז מתחילה המסיבה.. להפתעתי אחלה מוזיקה (הרבה עופר ניסים כפרעליו, ועוד להיטים גדולים). ואני כהרגלי מתחיל עם הרגל השתייה המגונה.. קיצר ריקודים, מרכז הבמה, צחוקים וזה.. אממה, מסתבר שיש לי ידידה חסרת טאקט לחלוטין ובעודה מתכתבת עם חבר שלי באייפון שלי, היא טורחת לציין שיש כמה בחורות שפשוט מתעלקות עליי (2 מהן ידידות של שנים, ואחת מהן התעלקה עליי בצורה זוועתית.. ) ונוגעות בי קצת יותר מידי.. הוא לא אהב את זה, בלשון המעטה, ותפקידי היה להרגיע אותו בתואנה שהן בחורות!!! כאילו, מה אכפת לי אם מלטפות אותי או רוקדות צמוד. הן בחורות!!! בשלב מסויים, אחת מהבחורות דפקה לי נשיקה בפה ואז הבנתי שאני צריך לחזור מיד לשולחן, לא לפני שאמרתי לה שהיא לא רוצה עסק עם חבר שלי.. אחת מהן הייתה יותר סולידית ורצתה להכיר לי את אח שלה. שאפו לקראת הסוף, חברים רבים של ידידה שלי הלכו בלי לשלם, ופה נאלצתי אני לקחת את המושכות (תמיד כשיש בעיה, איכשהו יוצא שאני המושיע. קצת מכצבן). התחלתי לגבות כספים, חלק טענו בצורה גועלית שאין להם כסף, ואני התחלתי לצאת עליהם בעצבים.. בסוף איכשהו הסתדרנו (תודות למבוגר נחמד שהיה מוכן לשים 300 שקל כדי להיות בחברתנו).. כשיצאנו, ידידה שלי קצת שטפה אותי שכמה בחורות ממש הגזימו עם הידיים שלהם (למרות שאני לא זוכר יותר מידיי).. לזכותי ייאמר, שלמרות שזה הדבר האחרון שמושך אותי, כן נזהרתי לא לזרום יותר מידיי. יצאתי מהמקום עם מספר תהיות.. 1. האם בחורות אכן יותר חרמניות מבחורים? 2. איך יכול להיות שלא ראיתי בנאדם, סטרייט אחד (מתוך מאות) שנראה סביר? 3. האם זה הגיוני שאני ממש נהנה במסיבות של סטרייטים? לילה!

תשובות

כיוון שזה מועדון של סטרייטים, שהרוב המכריע הוא ערסים, אז אתה על תקן שושן בין חוחים. כשבאה בחורה למועדון - אז יש 3 מטרות: להרגיש נחשקת, להעמיס גבר, ולשתות. היא רואה בחור צעיר, שנראה לה הוגן; לא מסחרר אותה במילים עם משמעות ברורה לכיוון זיון, לא מאבד את הראש בשתיה, ובעיקר חסר בטחון כי הוא טורח להשאר בקשר עם מי שהוא בא איתם מלכתחילה. מטבע הדברים, זה מאוד מחרמן אותה, היא רואה פוטנציאל, ובעיקר היא לא מרגישה מאויימת. אתה אמנם לא יודע להסביר לעצמך למה אתה משתף פעולה עם הבחורות; אין לך זמן בעת בילוי רווי אלכוהול להזכר בהגדרות (הומו כן/לא ומה אסור ומותר), אתה רוצה להנות, ואתה נהנה ! זה בהחלט היה לא מנומס אילו הייתי בולש אחר גברים כשלפניך, מאחוריך ומצדדך מחוללות נשים עליזות ועושות לך שמח. (מדירי הנשים הם לא ההומואים....). אז כך נמשך הערב, הן חושבות/חולמות על משהו מסויים, ואתה זורם עם ההנאה שלך, המשוחררת - וגם אתה וגם הן מרגישים מוגנים. אתה מסתתר אחרי היותן נשים, ואותן כבר הסברתי. לכן אפשר להבין, שוב מטבע הדברים, למה מקנא הידידה והותיקה ומשטנקרת לחבר שלך....הרי איתה יש לך דברים בגו אז איתה זה לא כמו איתן - היא לא תראה אותך כמותן ואתה לא תראה אותה קליל וזמני כמו את הנשים האקראיות. אז היא מקנא ופחות חרדה שתהפוך לסטרייט פתאום....אלה אותן סיבות לחבר 24/7 שלך.... ...אתה כמו סוס סטליאנט אמיתי, שמוריד את הריתמות והאוכף ויוצא לנפוש באחו, בין הפרות והכבשים, זה לא אכפת לך, ואתה מתערבב היטב בתמונת הנוף. אבל, כשתחזור למאנז' לא תזכור את יתר החיות מהטבע אלא את הדרסאז', את ההילוך המדוד, ואחריות התפקיד, ואת הסייס ומברישת הפרווה....

makel1

New member
פסקה אחרונה נהדרת

רק לא כל כך הבנתי את ההסתתרות שלי ושלהן, ואת חוסר הביטחון שאפף את הערב הזה, לדבריך. בהתחשב בעובדה שמהר מאוד הפכנו למרכז העניין והמבטים של הלילה הזה.

makel1

New member
ואם הרחבת כבר לגבי תולדות הבחורה במועדונים

אציין שזה נורא נורא קל להתחיל איתן ולשבות אותן.. התיישה לידי בחורה שאני לא מכיר, והיא לא ידעה עליי לדעתי.. אתה מכיר את זה שאתה מרגיש שהן מחכות למילה אחת שלך שתתן להן סימן שאתה בעניין? בחורות של 2012 הן רעבות, חרמניות וזורמות. וזה מצחיק

white star

New member
לי דווקא יש מסקנה אחת מהערב הזה

אתה ואלכוהול בלי החבר שלך זה רעיון ממש רע
דבר איתי

makel1

New member
כשאני חושב על זה עכשיו.. אני שואל את אותה

שאלה.. מצד שני, תמיד אני מצליח איכשהו להנות בכל מסיבה, בין אם היא מחורבנת ובין אם לא... אולי אני לא באמת פולני? :0

CANADA1979

New member
אולי אתה עדיין פולני....

ואתה סתם מחכה שהמצב רוח הטוב יעבור... ;)

makel1

New member
אני בגישה שהמצב רוח

הטוב לעולם לא יעבור. אמרו לי רבים שאין בי כמעט אף גן פולני, מבפנים ומבחוץ (לא שפולניות זה רע כמובן)

xmc

New member
שיניתי כינוי דרך אגב....

ולגבי הפולניות נראה לי שבאמת אין בך גן פולני אם אתה במצב רוח טוב תמידי.... ובמקרה הייתי בפולין שבוע שעבר, עברתי שם בטיסה חזור ועם מזלי הטוב הכרתי את הדייל שעבד על הטיסה הזאת וכמובן שזה שינה את כל הטיסה.... הפולני הזה הבריח לי יין יקר ממחלקת עסקים בבקבוק קולה ועוד כל מיני חוויות... אחרי זה סתם בילינו בעסקים היה קטעים לראות את הטיסה מנקודת מבט פולנית...חחחח אחרי זה הוא היה המדריך האישי שלי בעיר :) הפולנים האלה.... אז יאללה להירגע עם המצב רוח טוב הזה ;)

ItsikH

Member
לא לא, פולנים מרגישים מצוין הם רק לעולם לא יודו בזה... בכך אתה לא פולני, זה כן.

makel1

New member
נכון מאוד

אבא שלי שאל את אמא שלי כמה פעמים בעבר, אם היא בטוחה שהוא האבא הביולוגי שלי, זה למה החלטתי לקנות חולצה עם הדפס ״תוצרת פולניה״

makel1

New member
אויש נו..

אז נכון שבי-ם זה לא היה חכם.. בלשון המעטה.. אבל אתמול?

מה זה המחיר הפסיכי הזה?!

זה מטורף ברמות שלא הכרתי.. 1. יש המון בנות שאני חבר הוידויים בזכות מעמד הביניים שלי -לא גבר סטרייט ולא בחורה- וגם בגלל שיש לי אוזניים גדולות, ויוצא לי לשמוע סיפורים מסמרי שיער על מה שהן עושות ומה שהן חושבות ומרגישות...
דברים שהן שומרות בסוד גם מחברותיהן הטובות... קיצר אני שומע דברים... אז לבנות יש חשק מיני, ולא סתם... מי יותר חרמן ממי...? אין לי שמץ, זה כבר לגמרי תלוי באופי של הבנאדם. 2.היית בלי משקפיים/ היית שיכור מדי/ אתה שקרן
3. בהחלט הגיוני, אני גם נהנה בטירוף, בעיקר בדאנס-ברים, הכי שווה שאיכשהו זורמים לרקוד ולהשתולל
אני לחלוטין מבין את חבר שלך, לא קשור שאתה הומו. זה מטריד מאוד ולא נעים במיוחד...

ItsikH

Member
לבנות יש חשק בדיוק כמו לבנים ההבדל הוא בצניעות, אה, צביעות. בספרד כמעט נאנסתי בבאר בעיירה נידחת ע"י שתי נשים מקומיות שראו גבר לבד... כנראה המשחק הטפשי הזה הוא לא אוניברסלי (וטוב מאוד שלא).

למעלה