בנשלום אל תגזים סתום ת'פה!
L lil bad ridin hood New member 19/2/04 #58 ככה אני לא חייבת לאף אחד הסברים, זה לא עניינו של אף אחד, ואני אספר [אם בכלל] למי שנראה לי נכון לספר לו. ואל תשאלו אותי יותר על זה. אני רק אגיד לכם שלא ברחתי מהבית כמו שהבנתי שהרבה חושבים
ככה אני לא חייבת לאף אחד הסברים, זה לא עניינו של אף אחד, ואני אספר [אם בכלל] למי שנראה לי נכון לספר לו. ואל תשאלו אותי יותר על זה. אני רק אגיד לכם שלא ברחתי מהבית כמו שהבנתי שהרבה חושבים
F FiFi 59 New member 20/2/04 #70 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif את לא חייבת לאף אחד הסברים! והמפיץ הקטן על זה ש"ברחת מהבית" זה אורי הטיפש
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif את לא חייבת לאף אחד הסברים! והמפיץ הקטן על זה ש"ברחת מהבית" זה אורי הטיפש
מ מעלה גרה New member 20/2/04 #71 סעמק שמתי את הקישור לכתבה על הילדים השובתים. סעמק סעמק. יופי עכשיו בגלל שזה משום מה עשה לי עם השם משתמש הקודם אז ההודעה הוצאה לחלוטין מהקשרה.
סעמק שמתי את הקישור לכתבה על הילדים השובתים. סעמק סעמק. יופי עכשיו בגלל שזה משום מה עשה לי עם השם משתמש הקודם אז ההודעה הוצאה לחלוטין מהקשרה.