טוב, זה לא מרחף....

יש דברים יותר שווים

https://www.youtube.com/watch?v=H4CKm5A6JWc
&nbsp
בשנה האחרונה נושא הלונגבורד החשמלי התפתח מאוד, ויש דגמים אדירים, וכבר יש ירידה גדולה במחירים של חלק מהדגמים. כמעט קניתי כזה, אבל אני מחכה לקפיצה נוספת במחירים ובעיקר בטכנולוגיה.
&nbsp
הדגם שבסרטון מגיע ל-35 קמ"ש עם טווח של 25 ק"מ בערך וטעינה מהירה. יש לונגבורדים לשטח שמגיעים גם ל 55 קמ"ש, ויש כאלה פשוטים יותר. זה כלי רכב העתיד באמת. זה יהיה נפוץ כמו אופניים חשמליים.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Cמן רשום

New member

marceloros

Member
מנהל
כלים מגניבים

לקח לי זמן להבין שיש לבורד הזה בכלל מנוע

אינני יודע אילו בורדים חשמליים ראית לפני 15 שנה...

היו אז גם קטנועים חשמליים, אבל יש הבדל עצום בביצועים \ משקל \ מהירות \ טווח.
&nbsp
אופניים חשמליים זה מוצר מעולה, רק מסורבל כי אי אפשר סתם לנעול אותם בחוץ מחשש מפני גניבה. גם האופניים החשמליים התפתחו בשנים האחרונות בלבד.
&nbsp
הבורדים המודרנים עם הדגמים החדשים הם בני שנה, גג שנתיים האחרונות. במובן אחד הבורד טוב יותר מאופניים חשמליים, כי הוא שוקל רק 6 קילו, אז אין בעיה לגלוש ואז לעצור ולעלות על אוטובוס, או רכבת למשל, או לקחת אותו פנימה למשרד. לא צריך לקפל כלום, או לסחוב משהו כבד.
&nbsp
להבדיל מאופניים חשמליים, עוד לא ראיתי שמוכרים כאלה בארץ. בטח יתחילו לייבא בקרוב.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

ידידי היקר

אני מאמין שאני יכול להבחין בין בורד לאופניים ולא אתהלבל בינהם. זה היה בורד, זה היה ממונע וגם ידית המשנק היתה דומה. לא התלהבתי אז ואני לא מתלהב היום. אני מגיע הרבה לעבודה על אופניים. אופניים רגילים עם פדלים, הילוכים ומנוע אחד כוח חמור (1 כ"ח). רוצה להאמין שזה עושה טוב לקרדיו ולפיגורה.

לגבי האבולוציה של הבורדים אני מאמין (מקווה לפחות) שהם התפתחו מאז. אם לא גם המנוע אז לפחות הסוללה. אבל הקונצפט קיים כבר די הרבה זמן. זה מה שניסיתי לומר.

מסכים איתך לגבי הפיגורה

לגבי אופניים, ברור שאופניים חשמליות מיותרות. אבל לגבי בורד, מאוד קשה להתקדם עם בורד בעליות, וגם במישור זה לא קל למרחקים ארוכים.
&nbsp
יש לי בורד, ואני גולש איתו רק בירידות בשכונה שלי. זה כיף גדול, אבל המרחקים קצרים, יש תנועת מכוניות, ובגלל שקשה לעצור, אני לא מרשה לעצמי להגיע למהירויות גבוהות.
&nbsp
לא התכוונתי שלא זיהית בורדים חשמליים. אבל יש לפעמים קפיצת מדרגה טכנולוגית, שמהווה דיל ברייקר. החידוש בבורדים מהדור הנוכחי, הוא באפקטיביות והקלילות שלהם. בורד חשמלי, הוא גם בורד רגיל. אפשר לגלוש איתו גם בירידות ולעשות סלאלומים וליהנות מגלישה רגילה, ואז כשרוצים לעלות, במקום ללכת ברגל שעה, פשוט להפעיל את החשמל בשלט אלחוטי.
&nbsp
אני כרגע לא קונה, כי אלו מהאיכות הטובה יותר עולים 6,000 ש"ח. סתם יקר, ואני לא באמת צריך את זה

&nbsp
&nbsp
&nbsp

z x 7 r

New member
כל פעם שאני רואה "המצאה" מהסוג הזה - אני נזכר בסרט

WALLY עם כל השמנים שלא זזו!
ראיתי בת"א מעין גלגל אחד עם מושב מעליו, גם חשמלי - כמו חצי סגווי כזה.
למה אנשים עושים את זה לעצמם!?
\
אני אחרי יום ישיבה בעבודה ושעה נסיעה ברכב - מת ללכת קצת!

Cמן רשום

New member
אתה מתכוון ל AirWheel?

אתה עובד על זה יותר מאשר בהליכה כדי להתיצב עליו.

z x 7 r

New member
נראה כזה - ראיתי תמונות באינטנרט, די דומה

הבחורים שרכבו על השיט הזה, היו נראים מאוד נינוחים. לא נראו כמו לוליאנים מקרקס דה סוליי

Cמן רשום

New member
ניסיתי את זה

אתה צריך להפעיל הרבה מאד כוח ברגליים כדי להישאר יציב. מה שכן, ככל שהמהירות עולה, גם היציבות הכיוונית עולה בגלל הכוח הגיירוסקופי. כמו באופניים או אופנוע. בגלל זה אם דהרו מהר ובקו ישר היו נינוחים. אם רצו אבל לפנות היו חייבים ללחוץ חזק ולאזן עם משקל הגוף.

גם בגלישה בהתחלה אתה עובד קשה

וכשאתה משתפר אתה יכול לגלוש כל היום בלי להתעייף (אלא אם אתה רוצה ).

Cמן רשום

New member
נכון אבל....

גם הבחור מהחנות שהדגים לי ושנראה מנוסה למדי עבד די קשה כשניסה לקחת סיבובים מאד הדוקים במהירות נמוכה בלי ליפול.

למעלה