טוב, זה לא בסדר -

~*~gaL

New member
טוב, זה לא בסדר -

אנחנו כבר כמה ימים עומדים על אותו מס´ חותמים.. חייבים לשנות את זה. שכל אחד ירשום פה באיזה פורומים הוא מרבה לכתוב, כדי שנוכל לעשות חלוקה של פורומים לפרסום העצומה. יאללה! לא מוותרים! פורומים שפורסם בהם כבר: טלוויזיה אלאניס מוריסט משמרת שלישית סינגלס קלאב מדע פופולרי החלפת ספרים אני הולכת לבקש מפורום הוז ליין ומג´ן אישור לפורום פנאפיקים. גם מבאפי.

שלמונזה

New member
את יכולה גם לפרסם

בפורום אופרות סבון, למרות שאני לא מאמינה שהיענות תהיה גדולה... ובכל זאת לא תהיה לך שום בעיה עם שירה לפרסם את זה שם

~*~gaL

New member
אני אשלח לשירה מסר..

בכל מקרה, כשאני אכתוב שם את ההודעה (אם יהיה לי אישור לזה :)) תכתבו שם משהו בסגנון של "כן! חתמתי! אני מה-זה בעד!" זה מושך אנשים...

onyx2002

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

חוץ מהפורום הזה אני בעיקר בפורום מכבי חיפה,
לא יודעת אם זה קשור אליהם או אם הם ירצו, אבל אפשר לנסות יש שם חבר´ה
נחמדים

mprb

New member
יultra violetי - היא כבר פרסמה שם

את חושבת שלא הייתי נותנת לה לפרסם דבר כ"כ חשוב????

mprb

New member
אהה, רציתי להוסיף...

שאם תבקרי בו אז את תראי...

OnyX 85

New member
אז לפרסם את זה?

בפורום של מכבי? או לא? או שאני אכתוב את הכתובת בחתימה שלי?

talrv

New member
בפורום באפי תשאלי את ואל..

היא ממש סבבה, או שאם את רוצה אני יכולה לשלוח לה אימייל.. (ועכשיו כשחושבים על זה, אני ממש חייבת לשלוח אימיילים לאנשים שלא דיברתי איתם שנים!)..... חוץ מזה, אני מעט מאוד מסתובבת בפורומים אחרים (חוץ מפה, באפי וטלויזיה) אז אני לא יכולה לעזור, אלא אם כן אני אשתתף בפורומים חדשים, ואז בכיף!

~*~gaL

New member
איים פריקינג אאוט!

הלינק לעצומה לא עובד! הלינק לעצומה לא עובד! לא! תגידו לי שזה רק אצלי!

~*~gaL

New member
טוב..

כנראה שהכתובת המקוצרת פשוט לא עובדת.. תודה לאל! אז תשנו את החתימות שלכם - מי שכתב את הכתובת בחתימה שלו.. עכשיו זה - http://www.azuma.co.il/show_petition.pl?id=479 מירי - את מותק! עשית את כל העבודה במקומי
לא היית חייבת!
OnyX - את מוזמנת לפרסם שם! כמובן! רק תשאלי את המנהל/ת קודם.. :)) (ואין בעיה שתשימי את העצומה גם בחתימה, זה לא יזיק, רק יוסיף ;)) טל - אני אשלח לה מסר :)) בינתיים יש לי אישור פרסום משירה..

mprb

New member
בבקשה. זה גם בשבילי...

גם אני רוצה שידורים חוזרים...

למעלה