טוב, זה כבר כמעט רשמי.

טוב, זה כבר כמעט רשמי.

ג'סי הבסיסט המרושע חבר לקין
רק תראו את השער של קין עכשיו: http://www.keanemusic.com/images/data/2615_keane1.jpg
אני לא רוצה
אוף. אין ספק שהם פשוט מטפטפים לנו את זה לאט לאט. וגם NME ישר יצאו בספקולציות: http://www.nme.com/news/keane/34912 כפי שכתוב בידיעה, הדובר של קין לא אישר או הכחיש, אבל נו- זה כבר ברור, הם פשוט לא רוצים לומר את זה במפורש עדיין. כאילו הם חושבים שאנחנו ילדים קטנים ומפגרים שצריכים להחדיר לנו את זה לתודעה ואז ככה נהיה בשקט ונהיה בסדר עם זה. זה מזלזל ומרגיז ואני לא אוהבת את זה ואני לא אוהבת אותו, והמצב כל כך קשה שתרשו לי לנחש שיש עכשיו חבר בלהקה ששרי אפילו יותר שונאת מטום. יופי? מרוצים!? לאיזה רמה הדרדרנו... ולחשוב שהיינו מודאגים מזה שיהיה דיסק רע...
מצטערת, מבחינתי- ג'סי הוא לא קין ולא יהיה קין לעולם.. הוא לא היה שותף למאבקים שלהם, לקשיים שלהם, והוא פתאום מצטרף ככה אחרי שהם מצליחים וחושב שהוא יהיה אהוב (ואפילו אם הוא לא חושב, הוא לא יהיה
) לא אוהבת את זה בכלל. זה ממש נורא בעיני

hagayx

New member
../images/Emo45.gif מעצבן!!

מה קשור גיטרה?? המוסיקה שלהם כל כך יפה בלי..

כמובן שאני אהיה בהכחשה עד שאראה אותו בעצמי!

אני כ"כ כ"כ כ"כ שונאת את הרעיון של חבר רביעי של קין. לא משנה מי זה. גם אם הוא חמוד וחתיך וגאון מוסיקלי- הוא לא ואף פעם לא יהיה קין בשבילי
ובדרך כלל צעד כזה דרסטי גם משפיע על המוסיקה.... מה שמוסיף לתיאוריה הפסימית שלי על אלבום שלישי ממוצע
אוף הכל רע
וגית- אני לא כ"כ בטוחה בקשר לתיאוריה שלך, אני שונאת שונאת את הרעיון של ג'ס, אבל אני לא יודעת לגבי הוא עצמו. לעומת זאת, אצל טום אני לא יכולה לסבול אותו כי הוא חושב את עצמו, מלא בעצמו, שונא אותנו, ובנוסף לכל- לא חתיך!. אז אם ג'ס יתגלה כבן אדם חמוד ביותר- טום עדיין יתנוסס בראש רשימת השנואים שלי!!. ועד שאני לא רואה אותו במו עיניי- אין ג'ס!!!

dans girl

New member
../images/Emo185.gifאחד המוזרים../images/Emo6.gif בהתחלה הזכיר לי את הארנב מ"דוני דארקו"../images/Emo6.gif. נכנסתי להיסטריה../images/Emo6.gif. הם הזויים מאוד../images/Emo12.gif.

בס../images/Emo10.gif ראיתי../images/Emo10.gif לא בס יפה. בס שמזכיר לי את

הביסיידים מהתקופה של דומיניק. מהשירים האלה ששומעים ואומרים "וואו. מזל שהם לא נשארו עם זה כי הם היו יכולים להיות וואחד משעממים/רגילים, משהו שכבר ראינו אלף פעם קודם". מה שכן, מעניין מי בחליפה
וואי. אני יודעת שעוד לא פסח אבל אני נראה לי עושה בקרוב ספיישל לקראת פסח עם כל מיני דברים שאני רוצה לומר על המתרחש לאחרונה

תפוז קקה../images/Emo46.gif

קודם כל- אני מסכימה עם מה שאמרת. הוא בחיים לא יוכל להיות חלק מקין. "חבר בלהקה", אבל חלק מהם לא. אבל מה שגורם לי לתהות- אבל האם הביטחון העצמי שלהם הגיעה לרמה כ"כ נמוכה שהם לא מאמינים בעצמם וביכולת שלהם לעשות מוזיקה, בכדי לצרף חבר חדש ומיותר ללהקה? שאשכרה יהפוך אותה מלהקת פסנתר לעוד להקה עם גיטרה:/ טוב די לחפירה המיותרת שלי.. וד"א, התמונה ממש יפה. וג'ס סתם נדחף בה
:/

לא יודעת אם זה בטחון עצמי. שוב, לדעתי יש לטים

דחף קשה עם ניסויים רדיקליים... תכלס התמונה באמת יפה. בהתחלה ממש התלהבתי עד שעיכלתי את ג'סי.

justin9

New member
לסלי הזעיקה אותי...

אנחנו לא קצת מגזימים עם השנאה המתפרצת הזו?
נכון, זה מעליב שלא משתפים אותנו וזה די מלוכלך לזרוק לנו "רמזים", והנה מתקרב אבל בגודל אוצר המילים שצריך ללמוד לפסיכומטרי א - ב - ל קין הם קין.. ואנחנו לא נפסיק לאהוב אותם לא משנה מה יקרה.. ויותר מזה אפשר לגלות קצת יותר תמיכה ואמונה שאם הם מתכוונים באמת לעשות את הצעד המוזר הזה - הם עושים אותו כי הם באמת מאמינים שלג'ס יש מקום בקין ושהוא יהווה תוספת מוצלחת... בקיצור חברים... פעם איש חכם אמר " don't dust off your gun Without a reason You understand"
חיבוק גדול אוהבת את כולכם ומתגעגעת

איש חכם../images/Emo99.gif תגידו, ג'ני ולס,

יש סיבה שאתן מתעקשות לאהוב את כל מי שנשנא?
סתם
זה ממש משעשע, כל הפורום הרשמי ממש בגישה שלך, כולם אומרים "תסמכו עליהם" וזהו

justin9

New member
עכשיו כשאת מציגה את זה ככה ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

חחחח לא סתם... אנחנו לא אוהבות את ג'ס, עדיין..... צריך קודם לשמוע אותו לראות אותו...
מה קורה באמת בפורום הרשמי? האם יש גם תגובות נאצה על ג'ס?

בהתחלה ממש כולם היו בקטע שלכם עד שכמה אנשים

יצאו מהחורים ואמרו שTTRJ ממש לא נראה להם, אבל יש כזה סטטוס קוו של לסמוך על קין וטים בפורום, שנראה לי מפחדים לשתף איתם פעולה.. רק בפורום שלנו זה לא ככה

כן וואלה../images/Emo122.gif

בגלל זה הייתי גרועה בתחביר ובשחבור
קיצר מה שמפריע זה לא עצם העובדה שיש גיטרה, כי הרי טום יכול לנגן גיטרה בס (שילמד נו), אלא העובדה שהם צירפו חבר ללהקה לא רצוי ומיותר! קיצר ג'ס זה מה שמפריע לי

לא נו..

טים בכל מקרה "הנפיק" צלילי גיטרה מהפסנתר המשוכלל שלו (או מכל אורגן פשוט
) אז צירוף גיטרה לא כל כך שינה. מה שכן שינה שהם לא משתמשים רק בפסנתר, וילקח מהם התואר להקת רוק בלי גיטרות.. אבל ההבדל המשמעותי פה זה ג'ס שהוא סתם מיותר, כי הם לא צריכים אותו, כי הרי טים יכול לעשות צלילי גיטרה כתאוות נפשו, והוא לא צריך את ג'סילה

ג'ן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כרגיל- מפשרת בין כולם! ברור שיש משהו במה שאת אומרת,אבל זה צעד קיצוני מדי! אין מצב שכזה דבר יעבור בלי דעתינו (במקרה שלנו- מחאתינו). למה מה היה חסר עד עכשיו בלהקה שהם צריכים לשנות?!?!???! טים הוא עד כדי כך חסר מנוחה?!

justin9

New member
שרי ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

נכון, הצעד הזה מאוד קיצוני...אבל עדיין, אני מעדיפה לחכות ולראות מה יהיה ההסבר של קין לעניין ולשמוע סוף סוף את התוצאה הסופית

למעלה