טוב, זה היה צפוי, לא?

ליצולה

New member
טוב, זה היה צפוי, לא?

אני אשמח להמלצות לכל מה שאפשר בגבעתיים- אזור גבעת רמב"ם
סופר טוב, ירקן ביתי ומעולה, בית קפה שכונתי
וגם וטרינר, וחנות להזמין אוכל לחיות
ורופאת משפחה ורופאת נשים (כללית ומאוחדת- כי אני בשלבי מעבר ממאוחדת לכללית- אבל אני אעבור רק במרץ)
וכל מה שעולה על דעתכם ויש בצ'כונה...

32 דקר

New member
מזל טוב!!! יכולה להמליץ רק על חנות חיות

פט-פויינט - אני יודעת שיש יותר זולים מהם . והם בתל אביב איפשהו בחשמונאים
אבל שילוב של הנחת הייטק זון ושירות ממש ממש מקסים של הצוות אם זה בעזרה לבעיות קיבה שהיו לשמנסטף שלי ואם זה בהחזרות של ציוד וגם אוכל כי פשוט לא התאים לכלב -שווה מבחינתי האישית וגם המשלוחים חינם ואתר שיש בו באמת הכל ונוח להזמנות.

אגב בגבעתיים הפריסת מרפאות הטובה ביותר הוא של קופת חולים כללית אז עשית בחירה טובה .

אגם גם

New member
אתרום מהיכרותי את השכונה

יש שני ירקנים על גבעת רמב"ם, קטנים יחסית, אבל המחירים שלהם שערורייתיים. הכל פשוט עולה פי שניים, בלי להתבלבל בכלל.. והסחורה לא איזה משהו משובח או יוצא דופן.
יש ירקן נוסף על ויצמן, כמה צעדים מרמב"ם, גם לא מאד זול אבל המחירים עוד איכשהו סבירים, הסחורה מצויינת והמבחר גדול. הוא מביא לך את הדברים עד פתח הדלת אם צריך.
לגבי סופרים, אין לי ממש בשורה. יש חנות מכולת גדולה על גבעת רמב"ם ממש, אנחנו עושים שם השלמות. את הקניות הרציניות שלנו אנחנו מזמינים דרך האינטרנט. יש לך מגה בעיר ושופרסל שלי על ויצמן, קרוב יותר לכצנלסון.
יש הרבה רופאים באזור, אבל אני במכבי אז לא יכולה לעזור.
חנות חיות - אנחנו מזמינים מפט ביי ומרוצים. יש לך גם את חוות רוטוויל ממש מעבר לכביש על ויצמן, גם לא רעים.
וטרינר יש לך איזה 100 מטר מהגבעה, שכחתי את שמו אבל הוא יושב על ויצמן פינת טייבר והוא אחלה לגמרי (אם כי עד כה לא נזקקנו ממנו לשירותים מורכבים מידי, רק חיסונים ותילועים).
מה עוד? יש לך את קפה בן עמי ואת קפה לנדוור על גבעת רמב"ם עצמה, אני מאד אוהבת את שניהם. כיף ונעים. יש בית קפה מסעדה חדש על ויצמן, וזאנה שמו, מאד חביב. מרחק של 7-8 דקות הליכה על ויצמן לכיוון כצנלסון, יש לך את אניס (חנות טבע) שאני מאד אוהבת. יש לך שם גם סניף דואר גדול ויעיל (אם זה רלוונטי לך, כי אלוהים עדי שעבורי זה מאד רלוונטי - הבחור שאחראי שם על מסירת דברי דואר הוא פשוט פנומן
מטיס את התור במהירות האור ונותן שירות מעולה). קניון גבעתיים מרחק כמה דקות הליכה ברגל. בקניון יש ריכוז די גדול של מרפאות, אם אני לא טועה אז של כל הקופות.
בנקים - יש לך מזרחי טפחות במרחק יריקה, ואת הפועלים ולאומי במרחק כמה דקות ברגל. על טייבר יש לך אופטומטריסט, חנות פרחים ופלאפל מעולה

בשעה טובה על המעבר
תבואי לקפה!

ברוכה הבאה...

לא בטוחה שאני זוכרת מאין את מגיעה, אבל נדמה לי שחל עלינו כוח שימור המסה :)

אז ככה...

בשביל קניות גדולות- הסופרים ליד קניון ר"ג: רמי לוי, שפע עד וחבריהם
להשלמות- מה שהכי קרוב לך. כולם יקרים :) שמעתי טובות על מינימרקט חברים (ויצמן, בואכה גבעת רמב"ם)

ירקן מעולה- אמנם לא במרחק הליכה, אבל בפיינברג יש את אח של עובד.
בייחוד מומלץ לחצילים, אבל בכללי מביא סחורה מעולה (ולא זולה).
לירקות בכמויות יש את הירקן בויצמן, מול הסופר.

בית קפה- בשכונה יש לך את לנדוור, שהוא אחד היותר נעימים ברשת.
בקניון- מגוון רשתות: ארקפה, אילנס, גרג,ארומה
במרכז, אך עם זאת במרחק הליכה- לא מעט בתי קפה קטנים ונחמדים: זליק, ואזנא וכו'
במרחק הליכה לכיוון ת"א יש את קארם שהוא ליגה אחרת לגמרי... אבל לא להתקרב אליו בשישי בבוקר

רופא נשים- אם לא אכפת לך גבר- חגי רוזנטל בקניון. מומלץ ביותר.

אין לי בע"ח ורופאת המשפחה שלי כבר לא מקבלת חדשים, אז הרשי לי להוסיף-

בר יין - דג'נגו, ברח' כצנלסון
חומוס- בהדונס, ויצמן פינת ז'בוטינסקי
כלבו לנצמן- צמוד לסופר בויצמן, טוענים שיש שם הכל מלבד בשר ודגים... בינתיים לא הוכח אחרת
חנות צעצועים לאחיינים- שוקה, בשינקין פינת ויצמן. תכל'ס זה מתנות לכל גיל, ובעיקר לעצמך
בנק- יודעת שלרב לא עוברים, אבל הנסיון שלי עם הסניפים של לאומי ופועלים בעיר הוא לא טוב.
דיסקונט בינתים מוכיח את עצמו די טוב...

שותפה להליכה- פרטים במסר

אם יש עוד משהו שאת צריכה, פשוט תצעקי....

ליצולה

New member

המוני תודות
יושבת מול המפה ומנסה להבין איפה כל הדברים

ככה זה אחרי שנים ברחובות...
איפה זה קארם?

הכנתי לך מפה

ועל הדרך סימנתי גם את באבט, הופל הבלגי המפנק (כן, זו מירושליים).
ככל הידוע לי פתוחה מ9 בערב

וזה מה שמזכיר לי שבמגדלי ת"א (צמוד לבאבט, קשה לפספס)
יש סופר זול מאד, אבל לדעתי לא כ"כ נעים לשימוש.

ליצולה

New member
הוווו. את נהדרת. תודה

אני לא בדיוק בגבעת רמב"ם אבל קרוב לשם.
אני מניחה שבימים הראשונים במהלך הטיולים עם הכלבה נלמד להכיר את השכונה....
המון המון תודה

אגם גם

New member
תודה על ההמלצה על קארם!

מעולם לא שמעתי עליו וקראתי על המקום עכשיו קצת ברשת, נשמע מקום מעולה ממש.

בשמחה

טעים, טעים, אבל אני חוזרת על האזהרה:
לא להתפתות להגיע לשם בשישי בבוקר
הם לא ערוכים לזה, וזה הורס את כל הכיף.

ממליצה על אחה"צ-ערב באמצע השבוע.
כמעט ריק, והמלצרים מפנקים...

אגם גם

New member
יילקח בחשבון, אנחנו שנינו שונאים תורים..

לבעלי בכלל יש אישיו רציני עם תורים - יש לו טראומת חדר אוכל-קיבוץ כך שהוא פשוט לא מסוגל לעמוד בתור. אני סתם שונאת את זה

תודה!

Limonium

New member
אנחנו משתדלים להזמין הכל בטלפון.

יקרות ממוטי החמוד משוק רמת גן בפינת הרוא"ה- חיבת ציון. הוא טיפה יקר אבל האיכות מעולה.
אוכל לבעלי חיים זו לא בעיה, יש המונים.
קופ"ח אני לא מכיר. בדקי שיש חניה, ושאין פקקים.
אוכל אפשר לקנות אצל העירקי בשדרות ירושלים ( ליד פינת בן גוריון ). אחרים אני לא מכיר.
ברמת חן יש וטרינר מעולה ליד רחוב ישעיהו. מומלץ בחום.
סופר אין לעניות דעתי. אפשר להזמין משופרסל און ליין ( ולמחזר הרבה קרטונים )או לנסוע לחצי חינם בחולון.
בתי קפה גם אין הרבה, אולי ארבעה, העלי שאלה או עשי חיפוש בפורום ביקורת מסעדות, אני לא זוכר מי מוצלח ומי לא.

בהצלחה

למעלה