טוב.. זה הזמן להפרד..

Hawk17

New member
משתתף בצערך מאוד ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

וואי... נראה לי שגם אני בחוץ. מה הסכם שלך? אבל חכה!!!! מה שכתוב בטכניון זה לא הסוף!! למה? יכול להיות שהטכניון לא קיבל, אבל ההודעה הבאה מהצבא תהיה על קבלה, והיא המכריעה!!! למה? כי מבחינת קבילות אקדמית שנינו עברנו את המינימום, אך לא הגענו לסכם שעלה בגלל ההצפה השנה. אך מה שבטוח הוא ,שיש לא מעט שנרשמו לאוויראונטיקה, עברו תסכם שצף השנה, אבל בסופו של דבר הם נפלו בקינן (וזה לא רשום באתר של הטכניון!) ואת זה הם ידעו בהודעה מהצבא בעוד שבוע שבועיים, שהיא הקובעת!! או שיהיו כאלה שהתקבלו והתחרטו בסוף (ואני מבטיח שיש כאלה השנה!! בגלל שזה עדר שלא ידע כלום בהתחלה ממש מהאווראונטיקה), ואז מה שקורה, בגלל אלה לא הולכים ללמוד בסוף מתפנים מקומות אחרים לטובת בעלי סכם נמוך יותר. לדוגמא: 10 חברה מתוך כל השאר נרשמו השנה ללמוד לאוויראונטיקה ועכשיו מופיעה להם הודעת קבלה בטכניון,והסכם השנה לאווראונטיקה המינימלי שנסגר הוא 84.5 . עכשיו מה שקורה בסוף זה ש-3 מתוך ה-10 האלה נפלו בקינן ונדחים ע"י צה"ל, ועוד 1 בסוף מחליט שהוא לא הולך לאוויראונטיקה כי הוא מבין שזה לא מה שחשב בהתחלה והתלהב אחרי התערוכה המגניבה שהיתה בכנס עתודה לפני כשנה. מה שקורה זה בסוף בסופו של דבר זה שמתפנים 4 מקומות בפקולטה,ואת אלה ימלאו אנשים שיש להם פחות מ-84.5, יעני שבהתחלה הם קיבלו שלילי מהטכניון,אבל צה"ל הכריע מה שהכריע ול-3 מתוכם זה היה לטובתם בהחלט. כמובן ה-4 המאושרים החדשים היו מבין הנדחים-בתחילה בעלי הסכם הגבוה ביותר. אז אל דאגה אחי, יש תקווה! מחזיק לך אצבעות ליאור. עומר.

Hawk17

New member
אבל חכה יש עוד תקווה! ראה ההודעה הק

הקודמת. שיחת הטלפון ממדור העתודה(או שתעשה אתה אליהם היא המכריעה). דרך אגב, מכונות אנרגיה בהחלט חופף לאוויראונטיקה. זאת הנדסת הנעה שם. וגם מבנים נדמה לי אתה יכול ללמוד במכונות.

Hawk17

New member
חכה יש עוד תקווה! סתכל בהודעה

הקודמת. שיחת הטלפון ממדור העתודה(או שתעשה אתה אליהם היא המכריעה). דרך אגב, מכונות אנרגיה בהחלט חופף לאוויראונטיקה. זאת הנדסת הנעה שם. וגם מבנים נדמה לי אתה יכול ללמוד במכונות.

Hawk17

New member
סליחה the system is sucks/!!

למנהל הפורום : אבקש ממך למחוק את הודעות המיותרות ולהשאיר רק אחת.

עומר אחי

בסוף לא התקבלת? קיבלת תשובה שלילית מהטכניון? כי אני כבר קיבלתי תשובה (חיובית כצפוי) ביום חמישי...אז אני מניח שגם אתה היית אמור לקבל לא? בכל אופן...דחית בסוף למרץ? מתי הפסיכו´ שלך? מצטער על עומס השאלות...

liorz1984

New member
אני מאוד מקווה שמה שאתה אומר נכון..

אני אתקשר למדור עתודה ואראה אם אפשרי לשנות עדיפויות..

Hawk17

New member
קצת עזרה בשבילך למכונות::

דרך אגב גם אני , מאז שהייתי בבן גוריון וערכתי סיור ובמקרה נפל לידי איזה כתב עת של מהנדסי תחנות כח, נוספה למחשבתי האופציה של הנדסת מכונות-אנרגיה, שזה לדעתי התחום שנראה הכי מעניין וחופף לאוויראונטיקה שיש במכונות. אני מקווה שיצא לך קצת ללמוד מהם תת התחומים של אוויראונטיקה. בקשר לחפיפה במכונות VS אוויראונטיקה: אוויראונטיקה- אין כלל במכונות. טוב, זה לא מה שאני אישית מתכנן גם... אין לי מושג מה איתך. מבנים - אני חושב דוקא שיש ועוד איך, ובבן גוריון גם לומדים את זה בהרחבה אני חושב. אין לי מושג מה לגבי מכונות טכניון.נדמה לי גם. הנעה - יש אחי ועוד איך יש, ואפילו יותר מזה, כשאתה לומד אנרגיה אתה יכול גם להיות מהנדס תחנות כח ועוד מתקנים גדולים, יעני זה יותר טוב מאוויראונטיקה אפילו בקטע של מציאת עבודה. בקרה - אין לי מושג. נדמה לי חפיפה חלקית. חלל - אין בכלל. אם כי אולי אפשר לעגל משהו בקטע של קורסי בחירה. תכן ויצור - נדמה לי שיש חלקי. ההמחשה הכי טובה לחפיפיה , היא שבהרבה מקרים במודעות דרושים(אם יצא לך להסתכל פעם) של תעשייה אווירית, יש משרות שמוצעות גם למהנדסי אוויראונטיקה וגם למכונות. תאמת מישהו אמר לי שיש מקומות שבהם נותנים עדיפות דווקא למעומדים אוויראונטים כי הם נדירים יותר, אך מנגד עומד היתרון שלך כבוגר מכונות עם סיכוי יותר טוב למצוא עבודה במשק. מחזיק לך אצבעות, עומר.

Hawk17

New member
oops!

התכוונתי לאוירודינמיקה כאשר רשמתי אווראונטיקה כתת תחום.....

למעלה