טוב.. זה הזמן להפרד..

liorz1984

New member
זה לא אפשרי..

בגרות חורף היא בדצמבר\ינואר עד שמקבלים תשובות זה כבר מרץ

אם אני זוכר נכון...

הסכם לאווירו היה בערך אותו הדבר כמו מכונות ולכן אני חושש שכנראה לא תוכל להתקבל גם לשם. אבל תבדוק את זה בכל מקרה...

liorz1984

New member
טוב.. זה הזמן להפרד..

כרגע נכנסתי לאתר של הטכניון.. לא התקבלתי לאווירונאוטיקה המקצוע היחיד שלשמו נכנסתי לעתודה, לא היו לי אופציות אחרות. אומנם העדיפות השניה שלי הייתה פיסיקה, אבל אני לא מתכוון ללמוד את זה בעתודה, כי אווירונאוטיקה זה הדבר שמעניין אותי ואחרי הצבא אני אנסה שוב. אני לא רוצה שמוסד אקדמאי יחליט בשבילי לאן ללכת. אולי אחרי הצבא אני אשפר קצת נתונים וכו´.. לאן עכשיו? אני אלך לקרבי , אעשה שוב גיבוש טיס (ובתקווה גם - אעבור) או לאחת מהיחטיות של חטיבות החיר ואראה את כולכם בשנה האחרונה באונ´..

liorz1984

New member
הקטע הוא

השנה מלא אנשים נרשמו לאווירו´ מה שגרם לקפיצה די גבוהה בסכם אבל אני יכול לנסות.. מה כבר יקרה לא , לא.

La Bamba

New member
מישהו אולי יודע

מתי גיוס "נפלי עתודה"? בנובמבר או מרץ?

b i s c u i t

New member
בפברואר-מאי...

בנובמבר "מתגייסים" אלו שכן עברו לעתודה (זה למעשה באוקטובר, אבל הצבא משום מה קורא לזה נובמבר...) - יענו עוברים "יום חיול".

מצטער בשבילך ליאור...

חבל שמישהו כמוך שבאמת ידע לאן הוא רוצה ללכת נדחה...גם בגלל כל מיני אנשים שבחרו במסלול הנ"ל רק ע"מ לעבור למסלול מבוקש יותר בהמשך... אני מקווה שבעוד שנה מעכשיו,כבר תחשוב שהכל היה לטובה,ושתהנה בכל מקום אליו תגיע בצבא. אני מאחל לך גם שתעבור גיבוש טייס,ושגם אם לא (חס וחלילה
) תגיע למקום שתהיה בו מרוצה ומאושר. להיתראות ביינתיים... מקווה להמשיך לראות אותך בפורומים אחרים, רועי.

0sveta0

New member
הפסד שלהם!

תרים את הראש גבוה אחי! הכל לטובה! יהיה הכל בסדר, אתה חייב להאמין בעצמך... זה לא סוף העולם, נכון שזה מאכזב, מאכזב מאוד, אבל לפחות נגמר המתח, ואתה יכול לנשום לרווחה. כל חברי הפורום תומכים בך, ויודעים שאתה מסוגל לגדולות. כל הכבוד לך על המאמץ שהשקעת, ואל תחשוב שזה לחינם. עם נתונים מצויינים כמו שלך, אחרי הצבא אתה גם לא תצטרך לשפר, ותתקבל בדיוק למה שאתה רוצה. קבל חיבוק גדול! סבטה

liorz1984

New member
שאלה חשובה

דיברתי עם כמה אנשים, והם אמרו לי שהנדסת מכונות מאוד דומה להנדסת אווירו´ , ואפשר להתמחות בנושאים שאין באווירו´ כמו ביומכניקה וכו´ קראתי קצת באתר של הטכניון וזה נשמע דווקא מעניין.. השאלה היא האם אלה (אווירו´ ומכונות) תחומים דומים? האם אפשר להתמחות בהנעה ובמכניקה של התעופה למשל? ושאלה יותר חשובה האם אפשר לשנות את העדיפויות עכשיו? אני מועמד לסמסטר מרץ וההרשמה רק החלה..

b i s c u i t

New member
אני מקווה שאני אצליח לעזור לך:

ממה שידוע לי, ברגע שעתודה יודעים שלא התקבלת למה שביקשת (אווירונאוטיקה, במקרה שלך), הם מתקשרים אליך, מודיעים לך שלא התקבלת, ומציעים מספר פקולטות אחרות שאליהן אתה כן יכול לעבור עם הסכם שלך. כך שאם אתה מעוניין בהנדסת מכונות (ולדעתי כן כדאי לך לנסות, אני לא יודעת עד כמה זה דומה לאווירונאוטיקה - אבל אני יודעת מאנשים שזה תחום מאוד מעניין ומאוד אטרקטיבי), במידה ואתה מתאים לזה - מדור עתודה יודיע לך (אחרי יום כיפור, כנראה), ואם הם לא מתקשרים אליך - תתקשר אתה אליהם. מניסיון אני יודעת שלידיד שלי ולחברה טובה שלי קרה בדיוק אותו דבר: הוא לא התקבל לחשמל ועכשיו הוא לומד בטכניון אווירונאוטיקה, והיא לא התקבלה לתעשיה וניהול ועכשיו לומדת כלכלה. כך שעוד לא הכל אבוד, ובמידה ואתה מעוניין במכונות, אז עדיין יש לך סיכוי ממש טוב להגיע לשם. כך או אחרת, שיהיה לך המון בהצלחה במה שתעשה בסוף, ואל תתבאס מעתודה - מי יודע, אולי בסוף תלך דווקא לטיס
מקווה שעזרתי

eitan007

New member
להתראות.

אני ממש מצטער שלא התקבלת לאן שרצית, וכמו שסבטה אמרה, ההפסד כולו שלהם. אני מאחל לך בהצחלה בכל אשר תעשה, בעזרת ה´ תעבור קורס טיס, וגם אם לא, אני בטוח שיש מספיק יחידות מובחרות אליהן אתה יכול להגיע. ותראה שבסוף עוד תצחק עלינו. גמר חתימה טובה וצום קל !

SmartKid

New member
בהצלחה בהמשך הדרך.

אני בטוח כי תצליח בכל משלוח ידך. ונאלץ להסכים עם סבטלנה. הפסד שלהם...חפיף אחי, המדינה השאת גם ככה לא תחזיק הרבה זמן..לפחות תוכל לברוח לחו"ל.

uv1234

New member
זה מה שאתה חושב...

שאחד שמנסה להתקבל לטיס וליחידות מובחרות יעשה? יברח מפה? בהצלחה, ליאור, take it easy... יובל

למעלה