אני עושה לך העתק הדבק של החלק שבו
הסבירה הכותבת מדוע המלון הוא לא מה שביקשה החמות ומדוע לקחה את זה על עצמה. ". אמרתי לבעלי שאין בעיה, אבל אולי שינסו למצוא מלון קצת יותר זול (סה"כ עברנו החודש דירה ויצא לנו לשלם שכ"ד כפול של 1400$ + כל הכסף שתמיד מתלווה למעבר דירה. אבל לאף אחד במשפחה לא אכפת כי חושבים שאנחנו מיליונרים). הוא אמר לי צודקת, ננסה למצוא משהו זול יותר. לקחתי יוזמה והוצאתי לו מהאינטרנט כל מיני חבילות לבתי מלון שונים בחיפה ובטבריה על מנת שאחותו תטפל בזה. מאותו רגע שהוא נתן לה את הסכמתו היא התחילה לשגע אותו בעשרות שיחות טלפון מידי יום: "אין לי זמן לעשות את זה", "נו תזמין כבר", "אין לי כסף עכשיו", "אין לי כרטיס אשראי" וכו'. בעלי כבר השתגע ממנה ומהטמטום שלה והוא היה בתקופה כ"כ לחוצה בעבודה שיחד עם כל הטלפונים שלה ממש ריחמתי עליו. ביום שני שעבר (כאשר הנופש היה אמור להיות יום חמישי של שבוע שעבר) אחותו מתקשרת אלי!!! (חייבת להוסיף שיש עוד אח בן 24, שבכלל לא ענה לה לטלפונים...). השיחה התבצעה כך: גיסתי: הי תשמעי איציק לא עונה לי ואמא שלי נהייתה כבר לחוצה ורוצה לדעת מה קרוה בסופש (הפילה את עצמה) אני: לא יודעת, את ו(בעלי) אמורים לטפל בזה לא? גיסתי: כן אבל הוא לא עונה ואני לא יודעת מה לעשות (תתקשרי לבעלך אולי? מה את רוצה ממני?) אני: תתקשרי לכמה סוכנויות ותראי מה יש להן להציע ותזמיני היא: אבל אני לא יודעת איך עושים את זה (בחורה בת 30) אני: תבדקי מספרים ב-144 היא: אבל אין לי זמן אני לחוצה בעבודה (היא, מזכירה בחצי משרה מאוד לחוצה, אבל אני שיש לי תפקיד בכיר ועובדת 11 שעות ביום לא עסוקה בכלל) אני: גם לי אין זמן, מה את רוצה היא: כן , אבל אין לי כרטיס אשראי אני: נו מה את רוצה שאני אעשה (למה זה בעיה שלי? קחי מבעלך את הכרטיס שלו יא טמבלית. ואם אין לך כסף מה את מציעה רעיונות שעולים הרבה כסף...) בסופו של דבר לקחתי את זה על עצמי (טעות!!!! "