טוב , זה הולך ככה.

• פותח הנושא m0tek
  • פורסם בתאריך

m0tek

New member
טוב , זה הולך ככה.

היי חברה , אני חדש בפורום הזה , עלה למוחי להצטרף אליו רק לפניי שבוע בערך. אני חבר הרבה זמן בפורום סקס , כי זה תחביב שלי חחח בכל מקרה. אני אשתף אותכם. היה לי חלום ממממממממממש צלול , שחוזר על עצמו כל חמישי שישי , כבר מעל שבועיים. בחלום אני רואה את האקסית שלי (מה שמוציא אותי מדעתי , כי עדיין לא מצאתי אף אחת שמשתווה לה) עם מישהו אחר (מה שעוד יותר מוציא אותי מדעתי) , באיזו מסיבה , מנשקת ונמרחת עליו , אני ניגש אלייה ומדבר איתה והיא לא מייחסת לי חשיבות , כאילו מתעלמת. החלום הזה כללללללללל יום חמישי - שישי חוזר עליו , זה משגע אותי!!! =( שלכם , אריק , עדיין עם לב שבור . נ.ב - שתבינו - כבר יצאתי מאז שנפרדתי ממנה (בערך 9 חודשים) עם עשרות בנות , גם שכבתי , אבל אף אף אף אחת לא משתווה אלייה (האקסית המיטולוגית יענו). ואם אתם רוצים לראות איך אני נראה - יש תמונה בפרופיל. =(

LucidGuess

New member
לא נראה לי שהבנת מה זה חלום צלול...

חלום צלול הוא חלום שבו אתה יודע שאתה חולם בזמן שהחלום מתרחש, ואז אתה מודע לגמרי בתוך החלום ואתה יכול לעשות בו מה שבא לך עם מודעות עצמית מלאה בתוך החלום, והכל סביבך לגמרי לגמרי מציאותי ממש כמו עכשיו, ואתה יכול לישלוט בחלום, לשנות את העלילה, לעוף, לעבור דרך קירות, ואם בא לך אתה בקלות יכול ליצור חדר גדול שבתוכו מיטת נוצות רכה והחברה האקסית שלך שוכבת על המיטה עם בגדים תחתונים מגרים... וקדימה לעבודה...
Lucid

למעלה