טוב זה הגיע...

HyperNovA

New member
טוב זה הגיע...

טוב, סוף סוף זה הגיע... הפרק הראשון של העונה השלישית של אנטפרייז THE XINDI זמין להורדה בקאזה באיכות מעולה בקבוץ ששוקל 450 MB ולא איכות מעפנה של 80 MB...
!!!

TOMPARIS

New member
במירק זה יוצא יום לפני השידור ויש

לי מקור שמוריד לך אותו במקסימום ספיד.

Chakotay

New member
זה גם הגיע לדאמפים לאימיול ל

Bitttornnet ולאפבים יום לפני השידור.

HyperNovA

New member
אני יודע שזה הגיע לחמור ולמירק לפני

כמה ימים. עכשיו ציינתי רק את קאזה שעד היום היה שם רק פרק אחד באיכות גרועה של 80 MB שלא טרחתי אפילו להוריד.

TOMPARIS

New member
יש איכות של ממש דיוידי

pdtv mpeg 2 800mb בדרך כלל אך הוא מגיע כחצי שבוע אחרי שידור הפרק.

itstzar

New member
כי זה HDTV וזה אפילו יותר טוב מDVD

כי זה לא מיועד לטלוויזיה רגילה אלא לטלוויזיה ברזולוציה גבוהה (כמו מסך של מחשב בעצם) אבל זה 800 מגה....

Lu Tze

New member
אני אומנם לא מבין הרבה בקידוד סרטים

אבל מה אפשר לעשות עם 800 מגה שאי אפשר עם 400, בהנחה שיש לך מסך מחשב נורמלי ולא בגודל של איזה 50 אינץ'?

itstzar

New member
זה פשוט פי שניים יותר פרטים

זה יהיה מסך מלא בלי להגדיל את התמונה ותוכל לראות כל קמט בפרצוף של ט'פאל וכל אגל זעה על ארצ'ר

itstzar

New member
מה קשור, שניהם משדרים באותה

רזולוציה, הממיר של הלווין הוא לא ממיר של HDTV ההבדל היחיד אולי זה שהתמונה הרבה יותר "נקייה" מאשר קליטה סתם מהאוויר כי השידור הוא דיגיטלי ולא אנלוגי, ומה שהממיר עושה זה המרה מדיגיטלי לאנלוגי כדי שהטלוויזיה שלך, תוכל להבין

tivol man

New member
איכות התמונה אינה ניתנת להשוואה...

בלווין כשאתה רק מקבל אותו לראשונה, אחרי שהתרגלת לטלוויזיה רגילה באנטנה, אתה ממש נדהם בחדשים הראשונים! אין מה לדבר ויכול להיות שזה נקיון התמונה, אולי הצבעים..אבל בסופו של דבר אתה נהנה יותר ולא רואה טלוויזיה באיכות תמונה גרועה. סרטי שנות השמונים ביס נראים כמו סרטים חדשים ב-11! והתוצאה הסופית היא האחת שאני מציין... אותו דבר הוא ההבדל בין הגודל של הקובץ שמביא לתוצאה סופית שאולי אתה לא רואה את הפיקסלים אבל אתה כן חש בדברים שאתה לא מסוגל ממש להצביע עליהם, ואתה נהנה יותר מסרטי דיוידי למשל, באותה מידה. (אחרת מאשר מסרטים של וידאו)

itstzar

New member
אתה משווה בין שני דברים שונים

מקור התמונה וגודל התמונה שאלה שני הדברים שמרכיבים את איכות התמונה ואני יוצא מנקודת הנחה שכשאתה אומר YES אתה מתכוון לערוציה הסרטים ןערוצי המקור שלהם כי ערוץ 11 הוא בעצם אותו ערוץ ואותו מקור שידור, אבל כל הערוצים שמשודרים בארץ, בין אם זה לווין, כבלים או אפילו דרך האוויר, בסופו של דבר מותאמים לטלוויזיה האנלוגית, כמו גם כל קלטות הVHS, הביטא (למי שזוכר) ואפילו הDVD כולם מותאמים לרזולוציה של הטלוויזיה נאנלוגית הרגילה בשיטת PAL שיש לכל אחד בבית אז מאחר שאזצל כולם הגודל הוא זהה ההבדל היחיד זה ה"ניקיון" של התמונה והאמצעים שעליה הוקלט הוידאו מלכתחילה (אנלוגי/דיגיטלי) yes מלכתחילה הוקמה על טהרת הדיגיטליות כי היא פשוט חברה צעירה יחסית, ערוץ 1 קיים "טיפטיפה" יותר זמן והתשתיות מיושנות ולכן איכות התמונה היא פחות טובה. טלוויזית הHDTV היא ברזולוציה גבוהה ודיגיטלית לחלוטין, ולכן לא משנה איך היא תקבל את הנתונים, דרך האוויר, דרך לווין או דרך כבלים התמונה תהיה זהה, חלקה, עשירה בפרטים ומאחר שהרזולוציה יותר גבוהה כיווץ של שני מקורות, אחד מטלוויזיה רגילה והשני מטלוויזית HDTV ( שכרגע מתחילה לפרוח בארה"ב) גם אם יהיה זהה בכל ההגדרות וכל עוד לא שינו את הרזולוציה תוך כדי בהכרח יהיו שונים בגודל בהפרש של 200 אחוז לטובת הHDTV (וד"א יש אפילו קלטות VHS בפורמט HDTV ובאיכות מדהימה - עד שהסרט נשחק כמובן
)

tivol man

New member
ואולי אתה צודק

רק שאין לי ידע במונחים טכניים העובדה שידועה לשנינו היא שערוץ אחד משודר באיכות גרועה יותר משל הלווין, באותו המקלט. וההבדל ביניהם, הוא כמו ההבדל באיכות התמונה בין 440 מגה לבין 800 מגה. ממש כמו שטובוק אמר: ההבדל בין (*המשחק הוולקני*) לבין שחמט הינו ממש כמו ההבדל בין שחמט לבין איקס-עיגול...! המשחק הזה עם הקיסמי מתכת שיוצרים צורה 'מושלמת'.

itstzar

New member
ל"משחק" ההוא קוראים "קלטו"

ואם אצלך בטלוויזיה ההבדל הוא כל כך משמעותי אז הבעיה היא ספציפית אצלך כי בצילומי אולפן משדרי ספורט ותוכניות קנויות חדשות, אין ממש הבדל בין ערוציYES, ערוצי הכבלים הערוצים המסחריים והערוצים ה"ממשלתיים" לפחות לא בארץ בחו"ל כבר מתחילים לחייב ערוצים לשדר גם בHDTV

tivol man

New member
kelto in deed

אל תגיד לי שאתה לא רואה ערוץ אחד רק בגלל התוכן. טוב הדיון עבר את נקודת השיא שלו כבר בכל זאת, אבל תסכים איתי בכל זאת שהצבעים שם הם כמו של שמלה של אישה פולנייה?

itstzar

New member
אני רואה בערוץ 1 רק את "חוק וסדר"

וחוק וסדר מדור מיוחד, ואם אני לא מפספס אז גם את סיפמסונס ביום שישי בשעה שלוש בצהריים... זה שהארט דירקטור של הערוץ עיוור, זה כבר סוגייה אחרת

itstzar

New member
הבדל בהחלט משמעותי ומורגש

לא סתם אנשים מבזבזים אלפי שקלים על טלוויזיה בהפרדה גבוהה :)

למעלה