טוב, זה אישי.

אין לי פנטזיית מאהב מושלם,

בדיוק כמו שאין לי פנטזיה על בחור מושלם, או חיים מושלמים.

אין ספק שהדרך הכי פחות מועדפת עליי להגיע לשיאים היא חדירה (לפחות לא למקום הפופולרי
)

אז נושמת עמוק וחוזרת להזדיין

seymore butts

New member
האם זה נעשה באמת מתוך "הקרבה" למענך ?

תבקשי מהבחור שלך לנסות לחשוב קצת יותר לעומק - האם באמת המאמצים שלו לדחות את הגמירה הם אך ורק כדי לרצות אותך ? הוא לא נהנה יותר מזה שהזיון ממושך יתר ?

אני מאמין שבמיטה כמו בכל דבר אחר - כל מה שאנחנו עושים מונע מאגואיזם טהור.
יצא לי לדוגמה לקרוא ולשמוע נשים שמשבחות גברים שמאריכים בלרדת להן ובכך מגלים "התחשבות". אני לא מסכים לזה. אם הגבר יורד לאישה ממושכות - האם זה בהכרח בגדר "טובה" שהוא עושה לה ? או שאולי זה בגלל שהוא מאוד נהנה מזה פיזית בעצמו (טיפוס אוראלי) ו/ או "רוחנית" - מלראות ולהרגיש את תגובות ההנאה שלה, מלחזות בה, להרגיש ולשמוע אותה גומרת, להרגיש סיפוק ו"גבר" מהידיעה שהוא הביא אותה לאקסטזה בעוצמות כמו שרק אישה יכולה להגיע אליהן.

לגבי הארכת החדירה - גם אותנו זה מתסכל מאוד אם אנחנו שופכים מהר מדי. לא רק בגלל האכזבה שזה עלול לגרום לבת הזוג. אנחנו פשוט נהנים מאוד מהדרך לאורגזמה. בעיניי הדרך עצמה מהנה הרבה יותר מהאורגזמה הגברית הקצרצרה שבסופה, שנמשכת במקרה הטוב 8-10 שניות.

לחפש בעיות בכח

אף אחד לא משתמש באלחוש- ייצרו את זה במיוחד לחבר שלך....!!!
נראה לך? מה עובר עליך?
במקום שתעריכי איך הוא משתדל לרצות אותך , את עוד עושה בעיות? אז מה , קרה? כלום, ממש כלום, את יכולה לבקש שיפסיק להשתמש בזה וזהו
הוא כנראה קצת חסר ניסיון,האלחושים האלה לרוב לא הכי מוצלחים. אם הןא לא משתמש בקונדום, אז האלחוש ישפיע גם עליך... אם שמים קצת יותר מדי זה יכול לפגום בזיקפה.....בקיצור זה לא להיט
חוץ מזה, אם כמו שאת אומרת הוא מקבל זיקפה תוך זמן קצר מאז הגמירה הקודמת, זה הפתרון המועדף. הזמן שלוקח בפעם השניה תמיד ארוך יותר מאשר השפיכה הראשונה

תודה על התשובות

באמת אדבר איתו.
לכותבי הודעות ה"מה עובר עלייך" - מאמינה שאם הייתי מבינה את עצמי, לא הייתי מרגישה צורך להסתבך בזה ולשאול פה, מסכימה איתכם.

וכן, אולי באמת אם אני בוגרת מספיק בשביל סקס צריך שאהיה בוגרת מספיק לדבר עם הבחור.

לילה מהמם

נראה לי מוגזם ומופרך

להכריז הכרזות, לתייג תיוגים ולאכול סרטים
.
מה שאני למדה מהסיפור הזה הוא שהבחור דלוק עליך אששששש. גבר שמאוד מגורה ומאוד להוט על בת הזוג עלול גם לגמור מאוד מהר מעצם הריגוש המטורף והאושר של ההתגשמות.
להשיג מזה שהוא תמיד שופך/ישפוך מהר? די ילדותי. אתם בסך הכל ביחד חודש, הכל עדיין לגמרי על גחלים!

נשמע גם שהוא מאוד מאוד רוצה אותך באופן כללי, וכנראה מפחד לאבד אותך <סרטים של צעירים> בגלל שאולי תחשבי שהוא גומר מהר
, או בגלל שתצאי לא מסופקת, וכדי לא לאכזב אותך נמרח בפעם הבאה בחומר שאמור היה להוציא אותו יותר 'גבר', ותראי מה נהיה מכל זה...
בקיצור, יש לך עסק עם גבר נורמלי, מאוהב מאוד, חושק מאוד, שמרוב התרגשות לא מצליח לעמוד בפרץ
. לדעתי את צריכה להיות מוחמאת מכל העניין ובטח ובטח לא מתוסכלת.

למעלה