טוב, זהו! נמאס לי!!!!

tygger

New member
טוב, זהו! נמאס לי!!!!

הג'ילרה נחמד, הV-MAX חזק מאוד, אבל לכל הרוחות אני צריך אופנוע!!!|סגדש| כל הנסיעות ואימון המגרש האחרון הבהירו לי דבר אחד. אולי הג'ילרה עובר יפה במגרש ופונה בזויות כאילו אין מחר, אבל על הכביש הוא לא עובר את ה100 קמ"ש ובעליות קשות פשוט חבל עליו. היות ואני גר בחיפה אז זה בעייתי בהחלט. אולי הV-MAX הוא חזק מאוד, אבל בפניות הוא לא ממש שיא הנחמדות והשילדה שלו לא ממש מוכנה לעבוד איתי, אפשר כמובן לפתוח גז ולסחוף אותו החוצה אבל זה די גומר צמיג אחורי. אפשר גם להשכיב אותו אבל זה גם לא ממש העניין שלו. אני צריך אופנוע. אז הג'ילרה עומד למכירה ואני מחפש סופר מוטו. אני הייתי רוצה לדעת, מבעלי הניסיון כמובן, כמה זה יעלה לי הדבר? והאם מתאים KLX-R650 למשימה (מודל 95). (יש לי פשוט אחד במחיר מאוד נוח...) כמה קשה להניע אותו בבוקר? היות והוא יאלץ להיות אופנוע יום יומי אז אני צריך לשקול גם פרקטיקה. אם יש לי קרסול ימין שרוסק פעם, כמה קשה להניע אופנוע כזה בקיק? מאיפה מזמינים דיסק גדול ומתאם? יש לי עוד הרבה שאלות כמובן, אבל אני אאלץ להסתפק בזה כרגע. או שאולי אפשר פשוט לשתול את המנוע של ה V-MAX בג'ילרה ראנר?

TheReverend

New member
לגבי הדיסק והשיפורים

תזמין מ EBAY - מומלץ. ובקשר לסופרמוטו - עם הקרסול שלך נראה לך מומלץ

tygger

New member
להזמין מEBAY מה,

זאת השאלה הגדולה! מה להזמין, אני מחפש אופנוע לפאן וליום יום. לא לתחרויות מגרשים. אז למה לא לשים דיסק של GS או איזה דיסק של ספורטיבי שאפשר לקנות בארץ? ומתאם לקליפר שיתאים לדבר.

KTM620SM

New member
לפאן ליום יום?

לא KLK R. חזק מאוד, עצבני, קשיח וללא סטרטר. לך על XR 650, XT600, או DRZ400. ג'נטים יש בארץ במחירים סבירים (אופנועית לדוגמא). ברקסים כולל מתאמים יש באביזריון.

ROCKr

New member
../images/Emo2.gif רגע את מדברים על הזמנת אופנוע

מEBAY שזה חו"ל במילים אחרות ??? ואם כן אז מה עם מכס ?

Easy_Rider

New member
מחפש אופנוע לפאן וליום יום ?

תקנה GS
וזה ברצינות ! מה הטרנד הזה של הסופרמוטו ? שמע, ביום שבת האחרון הזמין אותי מישהו לסיבובון מגרש עם SM. מה אני אגיד לך ? הייעוד של הדבר הזה הוא אחד - תן לו בראש ! ... במגרש. ודעתי האישית על - "יום יום": רק קטנוע ! (ובטח שלא 50 סמ"ק, בטח אם אתה גר בחיפה). אתה כ"כ מתעקש על אופנוע ? אז תקנה DR650/XT600 - גם זול לקניה, גם אמין, וגם זיל הזול לתחזוקה שוטפת. רוצה עוד דעה ? תשאר עם ה 50 סמ"ק המסכן. תסבול בשקט. ותקנה ליטר לשבת בבוקר. הא, ולסיום - עזוב את המגרש, יש יופי של כבישים בצפון. תתגבר על הפחד, וצא לרכב ...
הכל עם
, כן ? שלא תתחיל לייל כמו ילדה בת 15

ROCKr

New member
רגע ../images/Emo13.gif שאלה עם תאורייה >

חיפה יום חם כמו גיהנום ופקקים עד לעזה נוסע עם קרור אויר מהירויות לא גדולות הרבה החלפות הילוכים וללא אפשרות לתת בגז ולקרר אותו עם רוח טובה מה אז אם אתה צריך אותו ליומיום ולא לנסיעה אחת של 5 דקות ???

tygger

New member
אני חושב שסוזוקי ידעו מה הם עשו,

הם תיכננו אופנוע בעל קירור אויר והם בעלי ניסיון לא רע לפי דעתי. חוץ מזה, אם האופנוע עובד מ89 ללא שינוי במנוע (הרבה לפני למען האמת...) אז אני חושב שהוא די בסדר. אם אתה ממש רוצה אז תעשה לו פווו כל רמזור....

tygger

New member
כמובן שעם חיוך,

אבל בוא ונשים סדר בדברים. לשם נסיעות בשבת ודברים כאלה יש את מקסי (V-MAX). GS היה בחשבון למען האמת, אבל החלטתי שכבר עשינו את זה ויש לי רצון לדבר אחר. נראה לי אבל שאנשים פה מפספסים דבר מאוד קריטי (לא אתה איציק). הסופר מוטו אולי מככב בספורט, אבל לראשונה נתקלתי באופנוע מסוג זה דווקא בחו"ל, כאשר אדם שרצה את היתרון של אופנוע גבוה לכביש ללא הקרבת יכולת הכביש של האופנוע. (כנראה לא היה לו כסף לTDM) גם במוטו בארץ לפני שנים מספר הופיע TT600 כמדומני שהוסב לאופנוע כביש. הוא היה השני שראיתי. אחריו היה עוד אחד, ואז הכל נשכח, לאחר שנים מספר הופיע לו איזה ישראלי מטורף שעבר למקסיקו ובנה לו שם איזה כלי משחית למען הכה בגויים לתפארת מדינת ישראל. מאז התחלנו לראות פה בארץ מעין אש שתופסת את שדה המרעה המדולל שלנו. אז כן, אני רוצה סופרמוטו. למה? הממ, בא לי איזה אופנוע "שונה" שיכול גם לספק "פאן" בדרך לעבודה מבלי הצורך (ואולי גם היכולת) לעבור למהירויות המשלשות את המהירות החוקית. לפי דעתי דווקא אופנוע סופר מוטו, כאשר אין הוא מושקע ומושחז על ידי אדם שרוצה מירוצים ותחרויות עם רצח בעיניים ואטרף זורם בכל רמ"ח איבריו, אז דווקא אפשר לקבל אופנוע מאוד חביב וסופר כייפי לחיות איתו יום יום. למה? עובדה, KTM חשבו כך כאשר הם יצרו את הדיוק. ימאהה צדקו בכך עם הTDM (אם הוא נכלל בקטגוריה, אופנוע גבוה עם צמיגי כביש?) ועוד ועוד יצאנים מוצאים אופנועים סטייל הסופרים (אפילו סוזוקי SMS ודרבי עם הסנדה.) אופנוע ליום יום שגם יספק פאן וגם לא יהיה GS/ER/CB. אפשרי? כן.

ספייק ®

New member
לא זוכר איפה קראתי את זה ../images/Emo4.gif

אבל אני בטוח שנתקלתי בזה כבר באיזשהי כתבה עיתונאית על ה-TDM, אמרו עליו שהוא האופנוע הכי קרוב לסופרמוטו ...
עוד יתרון ל-TDM? ספייק.

ROCKr

New member
לא קשור

אם אתם יכולים בבקשה לאמר לי כמה מכס יקחו על אופנוע מחו"ל אם אני נוסע לארה"ב או ששולחים לי אותו משם כמה מס אני אצטרך לשלם על אופנוע כדי שישחררו לי אותו תודה

R-יק

New member
שמע ידידי...

כמי שהיה לו בבית KLXR כ-5 שנים אני יכול להגיד לך שזה אופנוע חזק מאוד, די קשה להתניע אותו ועל אחת-כמה-וכמה עם קרסול שבור... פעם אחת... מספיק פעם אחת שתפספס את הנקודה הנכונה והקיק ישבור לך את הקרסול שוב! אתה תחתוף מכה כ"כ חזקה לרגל! תבין, אני עם מגף שטח, קיבלתי מכה מהקיק והרגל כאבה לי למשך 10-15 דקות... אם יש לך את האופנוע זמין תנסה להניע אותו ותראה אם אתה מסתדר עם העניין. מעבר לזה - האופנוע פשוט חזק בטירוף! לפני שמכרנו אותו חשבתי להסב אותו לSM אבל מסיבות כלכליות העניין ירד מהפרק. בהצלחה.

tygger

New member
השאלה האם הוא אמין?

האם הוא גם ניתן לחיות איתו? אני לא מחפש משהו "חייתי" או חזק בטירוף. האופנוע גם צריך לשמש אותי ליום יום. האופנה החלה דווקא בצרפת למיטב זיכרוני והמטרה היתה ליצור אופנוע נוח לנסיעה לכביש. ראיתי אותם גם באירופה (גרמניה) לפני שמונה שנים.

Super Max

New member
KLXR

לא מתאים ליום-יום, לא ממש אמין (ממש לא אמין, ליתר דיוק) ועלות אחזקה יקרה. אם כבר סופר מוטו עם התאמה ליום-יום, לך על אלה שנוטים לדו"ש - DR, XT, XR. המממממממממ, זכור לי מישהו שמוכר XT סופרמוטו בפורום זה.... Super Max

tygger

New member
יש מישהו שמוכר,

אבל באיזה מחיר, זאת השאלה... אני לא הולך להוציא 30 אלף על אופנוע כרגע כי אין לי. היה את ה-XT, אבל הוא נמכר כבר. יש לך אני מבין רשימה של אנשים שמוכרים את האופנועים שלהם, אז שלח מסר אם יש לך אנשים שאתה מכיר.

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

R-יק

New member
Super Max, על סמך מה אתה אומר זאת?

לנו היה את האופנוע כ-5 שנים (כמו שציינתי קודם לכן) ולא הייתה לו אף בעיה!! נכון, הוא לא ממש נוח ביום יום... כסא מאוד קשה וצר... אבל אמינות...?!?! האופנוע נסע בכל מקום! מסלעים דרך חולות ובוץ ועד מעברי מים בגובה פילטר האוויר... וכלום! נאדה! שום בעיה!

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

Super Max

New member
בדקתי, ידידי, בדקתי

טרום תקופת ה- XR שקלתי ברצינות לקנות אחד כזה, ואפילו כבר סגרתי על איזה אקזמפלר. אבל התייעצתי. עם גדולים ומבינים ממני (זה לא ממש קשה
). וכל מי שהתייעצתי איתו אמר לי להתרחק מהכלים האלה כמו מאש מהסיבות שפירטתי. אני יודע רק לצטט. לא לחוות דעה
. שמח בשמחתך שנפל בחיקך כלי במצב טוב. כנראה שלא תמיד זה המצב, וכך גם חושב "השוק", שמוכר (לפני חצי שנה) כלים כאלה במחירים של 7000-10000 מתחת למחירון, אז למה לקחת סיכון? אני - לא לקחתי. Super Max

למעלה