טוב זהו נמאס לי

eitangefen

New member
טוב זהו נמאס לי

כל פעם שאני מתרגל ווילד אני מגיע לשלב של הוויברציות החזקות והעירנות והכל שחור לי מול העיניים ואני לא נכנס לחלום צלול. פשוט שחור ואני יודע שאם אני יפתח את העיניים הכל ייהרס אז אני סתם שוכב שם כשהעיניים שלי רועדות בשלב מתקדם של הווילד ולא עושה כלום עד שאני מתייאש מישהו יכול להגיד לי למה אני לא נכנס לחלום צלול?!!?!?!?!?!!? לעזאזל נמאס לי כבר, זה לא מגיע לי אני בנאדם טוב וכבר עברו עלי הרבה דברים בחיים תנו לי פעם אחת משהו טוב בבקשה אז מישהו רחמן פה בבקשה תן לי עצות איך להיכנס לחלום או למה אני לא נכנס או משהו כי אני חושב שאם בזמן הקרוב אני לא יצליח אני כבר יעזוב הכל (אוקיי זה היה יותר מדי רגשני אבל אין לי כח למחוק)

Real Dream

New member
איך אתה עושה את זה?

אחרי כמה שעות שינה? באיזו שעה בערך? כמה זמן אתה מנסה עד שאתה מתייאש?

LucidGuess

New member
פחחחחח גדול אחי!!! ../images/Emo6.gif

הכי חשוב בשום אופן אל תתייאש!!! אתה בן אדם טוב אתה בן אדם טוב!!! יופי שוקי!!
כמו שכבר אמרתי קודם, צריך כמה דברים בסיסיים כדי להצליח בזה - 1. להיות מספיק עייף - לכן נסה אחרי 5 שעות שינה או אפילו אחרי 4 וחצי שעות שינה. 2. סבלנות!! אחרי שאתה בוויברציות המתן בסבלנות ובנחת לפחות כמה דקות לפני שאתה מתייאש! ( למרות שבדרך כלל אתה אמור להיכנס לחצלול תוך מספר שניות... ) אם תמשיך לישכב בסבלנות בסוף אתה תיכנס לחלום צלול כי אתה רק הולך ונירדם הולך ונירדם, ככל שאתה ממתין אתה ניכנס עמוק יותר ויותר למצב של שינה וחלימה ולכן זה רק עניין של זמן עד שתהיה בחלום צלול. 3. נסה לעשות ווילד ב 4:30 בבוקר ( עדיף במקרה שלך לדעתי ) או ב 5:00 בבוקר, וזה אחרי שינה של 5 שעות או 4 וחצי. בשעות האלו יש חושך, ושקט, והכי קל להרדם שוב! 4. נסה שיטות של כניסה לחלום צלול ע"י דמיון תנועה כמו סיחרור מהיר סביב עצמך או דמיין שאתה משפשף ידיים חזק ומהר אחת בשניה ( מישהי פה סיפרה שזה הכניס אותה תוך שתי שניות בערך לחלום צלול בווילד ) , או נסה לדמיין שאתה טס מהר קדימה, או רץ... 5. שיטה אחרת לכניסה היא לנסות לדמיין משהו מול העיניים, ביקתת עץ, שולחן, אופנוע, כל דבר שבא לך! תתרכז רק בו עד שפתאום זה יהיה מוחשי לגמרי מולך ואתה כבר בחלום צלול! 6. שיטה אחרת היא לנסות "לצאת מגופך" - נסה "להתגלגל" החוצה מחוץ לגוף, או להתנדנד קדימה אחורה קדימה אחורה במחשבה ( כדי ליצבור תנופה ) עד שתצליח "לצאת", ואז פשוט צור לך גוף וזה חלום צלול שמתחיל מהחדר שלך בבית. 7. נסה שוב ושוב ושוב ( כמוני!
) ואל תתייאש! מכל נסיון אתה לומד יותר וזה עוזר לך בפעמים הבאות! אתה רק צובר נסיון ומתקדם עוד! זה אני, Lucid

eitangefen

New member
תודה לכם קבוצת תמיכה שלי

לא סתם אבל עכשיו ברצינות אני ייקח את זה לתשומת ליבי ואני ינסה עוד פעם כי כל פעם שאני מנסה אחרי שאתם נותנים לי עצות אני מצליח עוד יותר (מעניין...בסוף עוד זה כל כך יצליח שאני ייאלץ לשנות את הכינוי שלי ל-"ווילד" וכולם יקנאו בי....סתם...) :)

LucidGuess

New member
לדעתי....

לדעתי מה שהכי נחמד בשיטה הזאת זה שאחרי שאתה תופס את העיקרון ואתה כבר שולט בה כמו שצריך אז אתה יכול ליצור לעצמך חלום צלול מתי שבא לך! כל יום אפילו! כי בניגוד לשיטות אחרות שבהן אתה הולך לישון ו"מקווה" שיהיה לך חלום צלול ( כמו בדיקות מציאות ) כאן לעומת זאת אתה בשליטה מלאה ומודעת לאורך כל הזמן עד הכניסה לתוך החלום הצלול! אם אתה שולט בשיטה הזאת אתה הופך להיות המאסטר של החלומות הצלולים!
Lucid

למעלה