טוב...זהו זה אני הולכת לי לשבועיים של טירונות, שאחריה אני בבית כל יום יפעת פה לדאוג להכל בהביי
N netaK New member 26/9/04 #1 טוב...זהו זה ../images/Emo4.gif אני הולכת לי לשבועיים של טירונות, שאחריה אני בבית כל יום יפעת פה לדאוג להכל בהביי
טוב...זהו זה ../images/Emo4.gif אני הולכת לי לשבועיים של טירונות, שאחריה אני בבית כל יום יפעת פה לדאוג להכל בהביי
« «מחושמלמלת» New member 28/9/04 #16 ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifהם זוג במציאות?!?!?! יו כמה דברים אני מגלה היום..!
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifהם זוג במציאות?!?!?! יו כמה דברים אני מגלה היום..!
G gilriv New member 28/9/04 #17 מחושמלת עם לא זוג {במציאות עם עשו פוזה לתמונה {הוא שהם ידידים רק סתם לאמט יש חבר שגר איתו קבוע
G gilriv New member 26/9/04 #14 וואי ?שודדת הקברים איזה יופי -אני יודע של בן היה חבר זה מQUEER EYE FOR THE STRAIGH אבל מעניין בטח אם נפרדו ובן רוצה למצוא אהבה חדשה {אולי גם לאמט יש חבר {קראתי אזה מהאתר שלו { אז בטח גם לידידים מותר להתנשק -
וואי ?שודדת הקברים איזה יופי -אני יודע של בן היה חבר זה מQUEER EYE FOR THE STRAIGH אבל מעניין בטח אם נפרדו ובן רוצה למצוא אהבה חדשה {אולי גם לאמט יש חבר {קראתי אזה מהאתר שלו { אז בטח גם לידידים מותר להתנשק -
ס סירופ מייפל מקולקל New member 26/9/04 #12 אני ../images/Emo98.gif וביי יפהשלי, אל תדאגי, אני אשמור פה על הכל
O ofrikit New member 27/9/04 #15 שלום שלום אף פעם לא ראיתי אותך כותבת פה,למרות שהיית רשומה כמנהלת (?)
G gilriv New member 26/9/04 #13 נחכה לך שבועים זה לא כזה ביג דיל צ'או -תמיד תיזכרי שאנחנו אוהבים אותך פה ! תישרדי תטירונות