טוב זהו. די. נמאס. :|

idonknow

New member
טוב זהו. די. נמאס. :|

כל העיסוק הזה בעובדה שיצאתי בשאלה כבר מעצבן אותי. בכל שיחה עם אנשים חדשים שאני מכירה זה עולה בשלב מסויים, גם בלי שאני ארצה, וגם אם אני מנסה להתחמק מלעלות את זה.זה פשוט נראה כל כך לא רלוונטי.יצאתי בשאלה- נו, אז? למה אנשים מגיבים תמיד בפליאה,או בחמלה? זה מציק לי. אני מרגישה שמרחמים עליי, או משהו. ובכלל, שמתחילים לשאול יותר מידי שאלות-אני עונה ונשמעת לעצמי כמו תקליט שחוק. בקיצור,הפורום הזה כבר לא בשבילי.אין לי צורך להגדיר את עצמי כ"יוצאת בשאלה",אני רוצה שיתייחסו אליי כאל חילונייה וזהו.מספיק. לא רוצה לדון בעניינים שקשורים לכך או לפזר בדיחות על חרדים ועל הדת. לא תורם לי בכלום. אני רוצה להודות לכולם, על הרבה דברים שקיבלתי כאן,ועל ההכרות עם כמה אנשים נפלאים. באמת. היו תקופות שממש נהנתי כאן בזכותכם. זה היה הרבה יותר מסתם פורום, אבל עכשיו,שלא באשמתכם אלא בגלל ההשתנות שחלה שלי, הוא כן כזה. להתראות לכם אנשים יקרים! :) (ואתם מוזמנים להמשיך לשמור לי מקום בטישים למינהם, אם בא לכם:p )

yaniv1216

New member
וואלה.

איזה הודעה דרמתית.. :) אני גם חושב ומרגיש כמוך מה גם שאני לא נמצא בסביבה של דתיים או דתלשי``ם אני לא רואה סיבה לפרוש מהפורום כי יש פה אנשים נחמדים ולפעמים גם דברים מעניינים אבל .. אם את רוצה לפרוש לגמרי .. אז בהצלחה. וזהו.. נ.ב. נשמור לך תמיד מקום בלב! (וברור שבטישים :p

rigoletto111

New member
היה כיף איתך פה ../images/Emo24.gif

תרגישי חופשייה לכתוב פה על שטויות שלא קשורות בדת אם בא לך.

דסדס

New member
ניסיון יפה

מישהו מוכן לתת פה את הקישור להודעה של עובבי בהקשר של לעזוב את הפורום? אחותי, שיהיה לך בהצלחה, אוהבים אותך!

קצת מוזר

אני מרגיש חילוני. אני אמנם יוצא בשאלה ותמיד אהיה כזה כי היציאה בשאלה היא העבר שלי. אבל היא העבר שלי היא לא מגדירה אותי. אני נמצא בפורום (בתדירות כזו או אחרת) כי אני מכיר כאן אחלה אנשים ויש לנו מכנה משותף. גם אם נושא היציאה בשאלה אצלי איבד מאוד את המרכזיות שלו יחסית לתקופת היציאה, עדיין אני פה בגלל האנשים. זה שאת גולשת בפורום לא אומר שאת לא חילונית. אני אישית דווקא נהנה מהפליאה של האנשים על כך שהייתי פעם דוס. זה כל פעם מצחיק מחדש. אבל אם כבר החלטת לפרוש, כדאי שתדעי שלפי עובבי (Aubavi 7/05) "לפרוש מן הפורום בקול תרועה - זהו אחד מן השלבים שעל כל חבר פורום לעבור בימי חלדו" ואם כך, את בהחלט בחברה טובה

מואהאה ../images/Emo6.gif

את חושבת שזה יפתור לך את הבעיה? כתוב לך על המצח יוצאת בשאלה! כל מקום שתלכי אליו, היום, מחר, בעתיד, תמיד אנשים יסתכלו אלייך וידעו... 'היא יוצאת בשאלה' לעולם ועד ימשיכו לתת לך את המבט המוזר וישאלו אותך שאלות מוזרות, כמו אם זה היה מכעס? או איזה סטיות יש לך? ואיזה סיוטי לילה יש לך? וכמה אצבעות יש לך ברגל? וכמה ציפורנים? והאם העובדה שחזרת בתשובה משפיעה על סדירות המחזור? עד כמה? ואם תצעקי להם "הי!! אדיוטים!! אני לא יוצאת בשאלה!!!" הם יתנצלו ויתלחשו ביניהם "אז למה היא נראית/מדברת/מתנהגת ככה?" קשים הם חיי היוצא, אז תשלימי על זה ובואי לבכות לנו פה מידי פעם.

מעניין מאוד איך זה קורה

לא קרה לי שמישהו חשב שאני יוצא כך סתם אם לא הייתי מספר לא ידעו ולא חשבו בכיוון.מעניין מה עושים כדי שיגעו? נראה ממש מוזר הקטע הזה.

yaniv1216

New member
צודק!

ויש כאלה שלא רוצים להאמין לי שהייתי דתי וכשאני מסביר שהייתי חרדי אומרים לי תספר סיפורים למישו אחר לא לנו..

יודיX3

New member
../images/Emo45.gif לעולם לא תהיי חילונייה. לעולם

תמיד תהיי דתלשי"ת. וזה תמיד יחזור אליך בהזדמנויות כאלה ואחרות. את מזכירה לי אותי כשהייתי שנה בחו"ל בשליחות מטעם הסוכנות, מבחינתי ברחתי מהארץ אבל לא הצלחתי לבורח ממי שאני.

בן הצבי

New member
זה קורה.

לא אתפלא כלל אם תמצאי את עצמך בחזרה בפורום הזה בתוך זמן קצר מאוד. רצון להיטמע זה דבר מצוי אצל כל מהגר, (יוצא בשאלה דומה בהרבה למהגר לכל דבר) ובסוף המהגרים בכל מקימים את ``התאחדות עולי רומני` בישראל`` כי בסוף, הם לא רומנים, אבל גם לא ממש ישראלים. הם יהודים (או לא) שעלו מרומני` לישראל.

rigoletto111

New member
למה להפחיד את הילדה?

היא יכולה להיות חילונית, כמו שעולה מרומניה יכול להיות ישראלי לא פחות מכל ישראלי אחר.

בן הצבי

New member
דיברתי על פי רוב.

ריגו, הרי אתה עד שהיו הרבה שניסו כמוה לפרוש מהפורום, ולא עלתה בידם.. רוב עולי רומני` נשארים עולי רומני`, בניהם כבר (על פי רוב) ישראלים לכל דבר. אני לא אומר שמאה אחוז שהיא לא תצליח, אלא שסיכויים קטנים יש לה לשכוח שהיא יוצאת-בשאלה.

סלסרו

New member
זה יעבור לך

אפשר להוציא את הפורום מהיוצאים אבל א"א להוציא את היוצאים מהפורום. או להפך.

cr86

New member
אני מקווה שעוד תראי את ההודעה

אני גם כמוך למרות שעדיין לא קיבלו אותו להלל זה מתמשך לא יודע למה אז החלטתי שאני לא יכול יותר ואני יקל על העבודה של הלל אז יצאתי בשאלה לבד כן זה היה קשה בעיקר בהתחלה ובבית ההורים עצבנים עלי (אני הולך בבית עם כיפה מה לעשות) והם אומרים שאני יצא מהבית שלהם אבל אין לי לאן ללכת ואני כבר מקווה מאוד שהלל כבר יפנו אלי עם ההודעה המשמחת שהתקבלתי אני מחכה בסבלנות למרות שהסבלנות שלי כבר אזלה

uri80

New member
זה היה מהיר ../images/Emo13.gif

פליאה? חמלה? את בטוחה שאנשים מגיבים כך ולא את היא שמרגישה כך קצת? מעולם לא ראיתי שמישהו מרגיש חמלה כלפי על כך שיצאתי בשאלה, מה עוד שאינני נוהג להכריז על כך בראש חוצות. אם הנושא עולה אז הוא עולה. לא רק שאין לי במה להתבייש אלא אפילו גאה בצעד שעשיתי. מכיר הרבה שרצו ולא עשו זאת. הייתי מפנה אותך להודעה של עובבי אבל עשו זאת כבר במקומי. אל דאגה, כשתחזרי נחכה לך כאן בזרועות פתוחות כתמיד (גם אם הנוף בינתיים ישתנה קצת)

miss mcmillan

New member
ממש ככה.

וזה חוץ מכמה שאני אצטער לא לראותך בינינו. נישאר ידידות?

למעלה