טוב וזה

אוקיי, הבנתי מהאימייל שזה אכן מבוטל

סתם היה נראה לי מוזר, כי עוד לא ראיתי את הפלייר הזה בלי המילה "בוטל" עליו, אז חשבתי שזו אולי איזושהי בדיחה מתוכחמת.
בכל אופן, באסה ממש.

itaikuskus

New member
ואף אחד לא שם זין

פיצוץ בקיבוץ קרה כבר פעמיים במרווחים של שנתיים, וזאת הייתה אמורה להיות פעם נוספת. כל פעם היה שם בנזונה עם מגוון מאוד רחב של להקות מכל קצוות הפאנק, כי אחרי הכל הסצינה פה כל כך קטנה שכולם מעורבבים עם כולם, אחלה אוכל, להקות מעולות ובעיקר תפעול מאוד חיובי מצד המארגנים של האירוע.
השנה היה אמור להיות עוד אירוע כזה, אבל נגמרו הימים שלאנשים יש את הזין להפסיד מלא כסף ולשבור את הגב.
למה לא עושים בנפיט נגיד לפסטיבל? עם כל הבנפיטים לדברים כמו צאצאי המלך פרעה שחיים בשכונת שפירא כפליטים וצריכים לקבל הכרה במעמדם כשליטים הבלתי מעורערים של המצב ובשביל זה צריך בנפיט, למה לא עושים בנפיט לעצמנו? כדי שאירועים מעולים כאלה שבאמת לא קורים יותר מדי כן יקרו?
למה אנשים לא נותנים יותר יד או גב ליוזמה כזאת?
לי זה ממש מוזר וחבל.

אגרולמן

New member

boshetrecs

New member
מה זה השטויות האלה בנפיט להופעות?

זה כזה רעיון מפגר. אם באמת הבעיה עם הפסטיבל הזה היא כסף אז אולי היה צריך לשקול לעשות אותו לא בחינם.

אני יכול להבין את זה שלאנשים אין זין להרים כזה אירוע, זה בטח הדבר הכי מעצבן בעולם. אבל מה ההגיון בפתרון הזה? "נשבר לכם הזין מלארגן הופעות מעצבנות ולא להרוויח מזה כלום? אז תארגנו עוד הופעות מעצבנות בלי להרוויח מזה כלום, ואז הכל יסתדר!"

deadully

New member
יש הבדל

בין לא להרוויח על זה כלום ללשלם על זה ים כסף.
כן. בנפיט להופעות נשמע רעיון מוזר. יותר הגיוני אסוף כסף להופעות בהופעות. וגם פעם קודמת היה אפשר לשים. אבל כנראה זה לא היה פרופורציונלי לצריכה.
נראה לי הבהרתי את הנושאר כמה פעמים. אבל אין לי שום כוונה. ואף פעם לא הייתה לי חארגן הופעות בשביל אף אחד. וכשניסיתי לברר למי יש זין להרים את הדבר הזה התשובות נעו בין:"אין לי זמן", "אני יבוא יום לפני", ל"לא- ואני גם לא אבוא".
פעם קודמת הייתה קבוצה של אנשים שעבדה על הפסטיבל הזה וגרמה לו לקרות. כנראה לא בא להם לעשות את זה שוב מכל מיני סיבות.
אני יכולה ליצור קשר עם הקיבוץ ולקבל מהם עזרה בכל מיני דברים. אבל זה לא מספיק.
ויש פסטיבל של מולוטוב השבוע!! שגם ככה הולך לקרוע לכולם את הצורה.
(פה נכנס משפט על הזדקנות- שצונזר בעריכה)
היה אתמול יומולדת הפתעה לסמיילי והיה הכי כיף.

deadully

New member
פרטים

מצאתי פרסום של המסמך המוזר הזה https://docs.google.com/file/d/187J...VXbCMqUz8sFfRdeheZWlIdhzo/edit?hl=en_US&pli=1
ליין אפ:

DAY 1
15:00 MARMARA STREISAND
16:00 ערב - רב (erev-rav)
17:00 חינוך מיוחד (special education)
17:45 זמן דוד (zman david)
18:30 אלטנוילנד(altnoiland)
19:15 רוטציה (rotazia)
20:00 אנדיליי (andilay)
20:45 DONKEY ZONE
21:30 STRAY WOLFS
22:15 HARADOTH
23:00 PSYCOTIC BEACH BUMS
23:45 הביצים (beitzim)
00:30 DEFACE
01:15 ANTIGLOBE
02:00 I WAS A BASTARD

02:45 AVIRAN ANARCHY

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DAY 2
(ALERT)????
(sadyle)?????
(gutter monster's)????????
13:00 SNAGANUBBIN
14:00 SYSTEM RESTART
15:00 בני זונות נאצים (bnei zonot nazim)
16:00 DRUNK MACHINE
17:00 ????
18:00 SIN OF THOUGHT
19:00 ANTIOCHUS
20:00 THE GREAT MACHINE
21:00 OXYMORON (covers band)
22:00 DILEMA
23:00 PUNK UK 82
00:00 NERVOUS BRAKEDOWN
01:00 TOTAL KOMPLET
02:00 NEVER GIVE UP

והנה הפלייר

deadully

New member
אולי אפשר להוסיף עוד יום

כדי לשמוע את הלהקות שהיו מופיעות בפיצוץ בקיבוץ :( וגם Firetruck Rally שנמחקו מהרשימה. כי תכלס...

itaikuskus

New member
אז לא הבנת

לא באמת אמרתי שזה יהיה רעיון טוב.
זה יותר היה עקיצה על המצב היום בארץ שסצנת הפאנק נהייתה מין אסופה של פילנתרופים שעושה לבית כולם מלבד עצמה.
זה הכל.

למעלה