טוב,התייעצות בנות

mey551

New member
טוב,התייעצות בנות

היי כולן, אנחנו כבר ביחד 4 חודשים ויותר,גרים במרחקים יחסית גדולים אחד מהשניה-תחילת הצפון והמרכז לגבי שינה-הוא בא לישון אצלי לא מעט פעמים כשהוא יצא וכשהתאפשר, אני הייתי אצלו לעומת זאת רק מספר פעמים אבל לא ישנתי אצלו מכל מיני סיבות של-לא מוכנה עדיין לבוא לישון ,ההורים וכו'. יכול להיות שאלך לישון אצלו בשבועיים הקרובים...אני בהתלבטות האם לישון איתו באותו חדר או לבקש ממנו לישון בחדר נפרד אצל אח שלו או משהו.חשוב לי לציין שהוא לא ישן בחדר אצלי אלא בסלון חיחיחי... אני חוששת מזה שאם אבקש ממנו לישון בנפרד הוא יעלב או יחשוב שאני לא סומכת עליו אבל זה לא זה :\אני פשוט חושבת שכשהולכים לישון אצל החבר יש קונוטציה מינית ואני לא מעוניינת שיחשבו עלי מחשבות כאלה :\ מאוד חשוב לי הקטע של השמרות וכל זה בהתחשב בזה שהוא הקשר הרציני הראשון שלי :) איך זה הולך אצלכן?אחרי כמה זמן הלכתן לישון אצל החייל? משנה גיל?אבת 19 תודה לכן! נשיקות

god girl too

New member
עונה ;@

אני לא באה להתערב לכם ביחסים או משהו אבל כל זוג וההתקדמות שלו... אין לי מושג איך את יכולה לא לישון יחד עם חבר שלך? אני חייבת לישון עם חיבוק, ומה הבעיה בזה שיחשבו עלייכם משהו מיני? זה לגיטימי בעייני שיהיה משהו מיני בין בני זוג... זה בכל אופן החשיבה שלי, חבר שלי בא אליי לשבת אחרי שבוע שהכרנו ואז החלטנו שאנחנו זוג, אמנם הייתי אצלו אבל לא ישנתי, הרבה יותר נוח לו לבוא אליי בגלל שרוב החברים באזור שלי וגם שאני משכירה דירה ובטח ובטח שאנחנו ישנים ביחד ואנחנו כרגע חודשיים וחצי יחד. מהסתכלות שלי זה נורא מקרב מגע פיזי...

היי :)

אני אפרת בת 17 וחצי מאשדוד.. אני והחבר כבר שנתיים ביחד, וגם אנחנו גרים במרחקים יחסית גדולים אני גרה באשדוד והוא במעלה אדומים שזה שעתיים וקצת באוטובוסים.. בתחילת הקשר הוא עוד לא היה בצבא אז זה לא היה כזה משנה לא היינו ישנים אחד אצל השניה.. אבל מאז שהוא התגייס שהיינו 4 חודש בדיוק כמוכם כבר לא הייתה ברירה ועכשיו אנחנו כל הסופש יחד, או אני אצלו או שהוא אצלי.. אני חושבת שאם את רוצה- תלכי לישון אצלו.. זה לא משנה כל כך מה חושבים. ופשוט תדאגי שלא יקרה יותר מדיי ותהיי רגועה :)

באותו מצב איתך ../images/Emo13.gif

גם אני כנראה בקרוב ילך לישון אצל החייל , ות'אמת ? דיי ידוע לי שלא נישן ביחד . גם מהסיבה שאצלי בבית שהוא בא לסופשבוע לישון הוא ישן אצלי ואני עם אחותי בחדר. לפי דעתי - תקחי את הזמן , תשני בנוסף עוד פעמיים שלוש או שאפילו תחכי לפעם שהוא ישן אצלך איתך כמה פעמים ואח"כ אני חושבת שזה לא ישנה דבר. בהצלחה

למעלה