טוב, השתחררתי. NOW WHAT ?!

ד נ ע

New member
טוב, השתחררתי. NOW WHAT ?!

ביום ראשון השתחררתי משלשלאות ה-צ' האימתני. כמה שאלות להתחלה.. מכתבי המלצה ממפקדים זה עוזר ? מי באמת מבקש את הבולשיט הזה ? יש דברים דחופים שאני אמורה לעשות לקראת האזרחות ? (כמו נגיד פאקינג לשלם ביטוח לאומי שאין לי מושג איך) תוקף האשראי שלי הוא עד 2008 זה אומר שההטבות נכון לעכשיו לא משתנות לי מבחינה בנקאית ? איך לעזאזל אני משיגה עבודה עם המון המון כסף בלי להגיע לזנות ? (טוב זה היה מתחכם אבל, יש טיפים לחיפושי עבודה ?) ואם יש משהו שאני עלולה לא לדעת ואתם מתים להגיד לי זה גם אחלה (ולא, לא מעניין אותי כמה זה בסנטימטרים:) אני קצת מתוסכלת, אתם בטח יודעים. תודע :]

Jan22

New member
ראשית כל תזיזי את התחת שלך מהספה

כסף לא נופל מהעצים ובגיל שלנו גם לא מגיע מההורים.מה שכן ,אם את לא לומדת פסיכומטרי ו/או פרזיטית מילדות ( כמו הרבה הודעות שיוצא לי לראות כאן לאחרונה ) ,אז אין לך טעם לחתום אבטלה ולהסתפק ב2.5K פר חודש ,יותר עדיף למצוא עבודה. עבודות אפשר למצוא בכל מקום ,תלוי מה הכישורים שלך ,צאי החוצה ותתחילי לחפש ולבדוק. השבוע הראשון הוא הקשה ביותר ...

guybush

New member
טיפים

אני חושב שכדאי מיד להתחיל לעבוד, לחסוך ואז לטוס לחו"ל יש את היחידה להכוונת חיילים משוחררים יש מלא אתרים לחיפוש עבודה בחו"ל יש אתר למשתחררים שבוז בכולם יש הצעות עבודה וחומר מסודר לקראת השיחרור. שיהיה בהצלחה.

ד נ ע

New member
חח חצוף :)

אני עובדת מהחפשש כבר אבל אני רוצה משהו רציני יותר בנוסף עם עוד כסף !! ואני לא מתכוונת לחתום אבטלה :ז

Jan22

New member
תגדירי רציני

עבודות של 6-7K אפשריות בהחלט ,בעיקר במלנות / אירועים / ביטחון ,אבל כאן מדברים כבר על חוזים למינימום שנה ( וכמובן בהפרה שלהם צפויים החותמים לקנס ,אבל מאידך זה גם מבטיח מקום עבודה במקרה של פיטורים..).

ד נ ע

New member
אוקיי

זה סכומים רציניים בהחלט, אבל נגיד ביטחון וכאלה אני לא יכולה הם רוצים משוחררי קרבי ורובאות 30 מיליון או משו... האפשרויות די מצומצמות מבחינץ עבודה מועדפת לבחורות.. זה או מלון.. או מלון ! חח (אפשר גם לתדלק אבל אני לא מאמינה שזה המון כסף) אז כן אני כבר בחיפושים והפעלת קשרים בכלמיני מלונות בסביבה... ומה הכוונה ב"אירועים" ?

Jan22

New member
פה את טועה

לא **חובה** משוחררי קרבי ,כן חובה לעשות קורס של שבוע וחצי שבועיים של ירי וכו' ,אבל כאן מדובר בשאלה האם את "הטיפוס" (!?) לעבודה שכזו.בביטחון תמיד יש עבודה! בנוגע לאירועים ,הכוונה להיות חלק מקבוצה שבונה אירועים קטנים של 100-200 איש ,שמארגנת שולחנות ,אוכל וכו'. פה את צריכה לפתוח מעריב/ידיעות ולהתחיל לחרוש את העיתון. אגב 6-7K משוחררת או לא משוחררת - את משלמת מס הכנסה כמו גדולה !

ד נ ע

New member
חחח

אז נקח 5K ואת השאר מתחת לשולחן
זין שלי מס הכנסה, נדפקתי מספיק ע"י המדינה :) ולא ידעתי שאפשר לעשות קורס אבל זה בטח גם עולה כסף ובטוח שיש עדיפות לא כתובה לקרביים.. אם המצב יהיה בקאנטים אני בהחלט אשקול אז טוב לדעת ! והאירועים האלה נשמע בנזונע :)

SimplyMe1

New member
אירועים זה קייטרינג..

אל תשכחי שזה "להרים" אירוע וגם לקפל אותו בסופו..מה שאומר להרים ולסחוב הרבה דברים כמו גם אגזנים וכו'. תכלס אני כבחורה לא הייתי מוכנה לשבור את הגב בשביל לסחוב עשרות שולחנות.. כאשר בעבודה הנוכחית אני עושה סגירה,אני לא מוכנה להיות "מויש'ס מובינג",ומושכת שולחנות וכסאות ברפרוף על הרצפה בלי לשבור את הגב והרגליים.מצידי שהרצפה תישרט,,ממילא לבוסית לא ממש אכפת מזה. שישלמו עוד 10 שקל נוספים לשעת עבודה שלי ואסכים לגרור עוד 4 שולחנות.:)

Jan22

New member
זין שלי !? איפה למדת לדבר ככה ?

אצל רייקו !? קיצר ,הקומקום על ON ,לעבודה !

ד נ ע

New member
אני אעשה קפה

גם בעירום אם תשלם לי מספיק בשביל לטוס ולא לחזור :)

ק ד ו ש

New member
בונא יחתיכת שרלוחה

את לא מציבה פה ת'תנאים. הבחור ביקש קפה תכיני וסתמי.

ק ד ו ש

New member
חחח!

גדול. לא ציפיתי לזה. חשבתי שתגיבי בצורה פמיניסטית עם מיליון קללות והתגוננות כאילו משה קצב שלך את ידו אל חזייתך. כל הכבוד גברתי, התקבלת.

ק ד ו ש

New member
מה?!?! שלך?! קדוש יא טיפש

שלח כמובן... לא ברור מאיפה זה יצא לי. כנראה הבגרות בחיבור שרפה את תאי המוח האחרונים שנשארו לי... נו מילא.

Jan22

New member
דארלינג ,אני לא עשיר ,אני דייג !

עכשיו אני מדבר : א'.אומרים תכיני קפה - זה אומר תכיני קפה ! ב'.רוצה לטוס לחו'ל - תצאי ,תעבדי ותדאגי לעצמך ,מעטים האנשים שכסף גדל אצלהם בגינה. ג'.התשלום היחיד שאני יכול לספק לך זה בדגים ,אולם הם שלי ,או יותר נכון של המנגל שלי !

ד נ ע

New member
טוב

אני יותר בחורה של סטייקים אבל נמצא משו לעשות עם הדגים ..

Shpritz

New member
חרטה ברטה..

איזה מקום רוצה מכתבי המלצה מבחורה בת 21? בחייאת! ועל מה כבר אפשר להמליץ עליך? עשית קפה? ניתחת חומרים מודיעינים מורכבים? קפצת בג'בלאות של בינת ג'בל? סתם קשקוש.. בכל מקרה, לא חסרה עבודה. בין אם זה מכירות בקניונים, מלונאות או כל דבר אחר. פשוט גשי ותציעי את עצמך. משכורות יפות נראה לי שעושים במלצרות, וזה לא כולל זנות לפי מיטב ידיעתי. אגב, ביטוח לאומי יקחו לך אוטומטית בתלוש משכורת שלך. רק אל תשכחי ליידע את המעסיק שלך על היותך חיילת משוחררת. אבל באמת שלפני שאת קופצת על עבודה. תנוחי קצת. אין כמו חופש מהכל. פשוט לרבוץ בבית קצת.

ד נ ע

New member
בת 20

תודה על התשובה. ואין לי זמן לנוח, יש לי דד ליין לטוס עוד שנה לפחות..

למעלה