טוב השירשור ההוא

Weird Eyal

New member
טוב השירשור ההוא

הגיע כבר לקצה של הקצה אז הנה אחד חדש בל בל אני מחכה לך!!!!!!!

בל בל

New member
איילי חזרתי! אני מצטערת היתה לי

בעיה עם המחשב אבל עכשיו חזרתי. אז מה שלומך?

Weird Eyal

New member
אני מאושר!!!!!

יש להקה בשם קוקו בלוף והיתושים...... כבר אין אבל הייתה ואני חולה עלייהם והערב הצלחתי להשיג את כלללללל השירים שלהם......

Weird Eyal

New member
ועוד משהו

כניראה אחרי שנים רבות של שקט הם מופיעים בפורים......יששששששששששששש מה איתך מותק? מתי הולכת לרופא?

בל בל

New member
וואלה , באמת?

אני בסדר נראה שמחר אני אלך לרופא בנתיםם אבא של חברה שלי בדק אותי (שהוא רופא) והוא אמר שאצבע אחת שבורה והשתיים האחרונות כנראה נקועות. אז מחר אני אעשה צילום ונראה האם הוא צדק- אני מקווה שהוא טועה,אני לא רוצה גבס

בל בל

New member
טוב, אז ככה

לפני שנתיים עשינו הפקה בתאטרון, ועל הבמה שעליה היינו אמורים להופיע היה פסנתר שתפס בערך את כל הבמה, אז היינו חייבים להוריד אותו. אבל הבמה היתה גבוהה ודרך החדר הלבשה לא היה אפשר כי הפתח היה צר מידי. אז החלטנו לבנות רמפה מהבמה לרצפה(רעיון מטומטם שלי). הרמפה היה בנויה מכמה קרשים ושולחן מתקפל מפלסטיק (מאוד לא יציב).טוב זה לא משנה הרמפה כי בסוף לא שתמשנו בה. אז התחלנו להזיז את הפסנתר לכיון הרמפה (אני ועוד אחד) ואז אותו אחד משהו לא ברור עבר לא בראש והוא התחיל להטות את הפסנתר הצידה ואחרי שניה הוא אמר לי לעזוב, אמרתי למה הוא צרח עלי אז עזבתי והפסתנר נפל לי על הרגל ושבר לי את כל האצבעות. ומכאן באה החידה מה ההבדל בין פיל לפסנתר? פסנתר נפל על ענבל פיל עדיין לא אבל יש עוד זמן לא סיפור מעניין במיוחד, לא?

Weird Eyal

New member
חזרתי......

ענבלוש.....נראה לי את מסוג האנשים שהדברים הכי מוזרים קורים להם........

בל בל

New member
לא אתה לא לבד, אם אתה בכלל עדיין

כאן. הלכתי לעשות צילום בנתיים. כלום לא שבור, יש כמה סדקים 6 שבועות אני צריכה לנוח עם היד (טוב שלא הגזימו....) חבשו לי את היד והכי חשוב אין לי גבס!!!!

Weird Eyal

New member
אני נורא שמח בשבילך מתוקה

רק תחבושות ובלי גבס....... לפחות אם תחזרי לבית ספר תוכלי לומר שאסור לך לכתוב

Weird Eyal

New member
טוב שמעי מתוקה אני קם מחר בשעה 6

אני הולך עכשיו לישון שיהיה לך ולכולם לילה מצויין אל תצפו שאני אכתוב כאן ממש בחמישה ימים הקרובים יאללה ביי נשמות טהורות

למעלה