טוב השבוע

Zygon

New member
טוב השבוע

אין משהו מיוחד ,הדבר הכי חדש שיש זו קומדיה בערוץ 1 "אחים בע"מ" ביום שלישי ב 23:00 עוד דבר שקורה השבוע הוא שערוץ תכלת פותח את השידורים לכבוד איזו טלנובלה ציונית למשך שבועיים בכבלים הדיגטאלים וביס,עשיתי סריקה של לוח המשדרים הדבר הבריטי היחידי שיש שם זו סדרה בשם "אחרי המלחמה" קורותיהם של שני נערים ייהודים בבריטניה אחרי מלחמת העולם השניה. כל יום ב22:30 שודר ביס ומן הסתם ישודר שוב ביס. תזכורות : ראשון ערוץ 10 "מחשבות רצחניות" חלקו הראשון של סיפור חדש (21:45 ) שני ערוץ 1 "להעיר את המתים" החלק השני של הסיפור הקודם (21:30 ) ביס פלוס יש פרק 2 של "דין וחשבון" באותה שעה של להעיר (אבל יש שידורים חוזרים) אני ממש לא התלהבתי מהסדרה. ולנושא אחר,שמתי לב לעובדה שרוב החגים הקרובים (עוד חודש וחצי) יוצאים על ימי שבת או קרוב לימי שבת,מה שמוריד את הפוטנציאל לשידורים בריטים איכותיים בצורה משמעותית (חוץ מיס פלוס שאני לא מצפה מהם למשהו חדש ומסעיר אלא רק לשידורים חוזרים חביבים) ,לפיכך כדאי מאוד עם רוצים להזמין איזה DVD בריטי לחגים מחו"ל לעשות את זה עכשיו ,מנסיון אישי שלי הדואר מפשל נואשות בחגים,עדיף שיהיו דברים עוד בניילון לפני החגים מאשר להתבאס שהDVD שהיה אמור לבדר אותך החג לא הגיע. וגם שישי הבא אין משהו בריטי בערוץ 2 ,מנוולים קודם הרגילו אותנו לטוב אח"כ לוקחים את זה.אני מעוד מקווה שעוד שבועיים שלושה שיגמרו הסדרות בערוץ 10 ישימו כמה דברים בריטים להקלת החיכוך בין סדרה לסדרה.

Mycroft

New member
גם אני מקווה...

ואכן, הדואר בחגים הוא זוועה. ערוץ תכלת האלה די מאכזבים, אני זוכר שהבטיחו שהם ישדרו סדרות בריטיות והסדרה הזאת זה הכי טוב שהם יכולים? אני מקווה לפחות שפריים ישדר דברים טובים (ולא התוכניות מהשידורים החוזרים בפעם העשירית...)

Zygon

New member
היה להם לפחות לפי המדריך פעם

את הסדרה המצוינת של ד'ישראלי עם איאן מקשיין. בקשר לפריים,תמיד יש מה לראות בכריסמס והסביבה.

Mycroft

New member
בקריסמס כן

השאלה היא מה יהיה בחגים שלנו (אוקטובר...)

Zygon

New member
ואוו איזה פרק היה ב"מחשבות רצחניות"

איזה מתח,אילו כוכבים אורחים מצוינים ג'ון מיצ'י ,דון מקינקון ולו גיש אני מאוד מקווה שיקרינו את העונה השניה למרות שהיא ארבעה פרקים של שעה וחצי. שווה את עבודת השלט לניטרול הפרסומות בהקלטה. מקווה שיהיו עוד הרבה כאלו,לראות את ג'ון מיצ'י בהופעת אורח תמיד מדגדג את האצבעות בהמתנה לטאגארט.

למעלה