טוב הרכבתי מערכת...

Inoni

New member
טוב הרכבתי מערכת...

DEH-7400 של פיוניר, קוראת MP3. אין צורך לפרט יותר מידי עם כל המומחים פה אני מניח, אבל : 4*50, MP3 כאמור, תצוגה מסך DotMatrix כחולה עם הרבה מצבים ואפילו סרטונים קצרים, שליטה על ציינג´ר, שלט ועוד כמה שטויות. המערכת עלתה 2400 כולל התקנה, אני יודע שבחול היא עולה חצי ואפילו פחות, אבל האם במחיר של הארץ זה בסדר ? יצא לי לראות אותה ב-OlSale ב-2450, אבל לא כולל 60 ש"ח משלוח וכמובן בלי התקנה. ההתקנה דרך אגב לא הייתה פשוטה, המערכת המקורית של וולוו היא בגודל כפול והיא כניסות שונות, היה צורך לשחק עם כל החוטים שם ולשים מתאמים וגם סידרו לי משהו נחמד מעץ כדי לסתום את החלל שנוצר בגלל הגודל של המקורית. הסרתי את הרמקולים האחוריים המקוריים ושמתי 220 של פיוניר, ארבעת הקדמיים נשארו, אני לא בטוח מה הם אבל הם נשמעים מצויין. איזה מגבר נחמד הייתם ממליצים לי לשים ? ואני לא צריך לפוצץ, בעיקר חשובה לי האיכות. תודה.

shlomisa

New member
שאלה

היציאות החזקות כביכול של היחידה לא מספיקות לך ? אתה מרגיש שאתה צריך מגבר ? נראה לי ש 50 * 4 זה דווקא נחמד .

עתיד©

New member
שלומי....

אבא שלי תמיד אומר לי "העיניים גדולות מהתאבון" לא משנה מה יהיה לך תמיד תרצה יותר.... גם לי יש 4X50, טוב למען האמת 4X49 קאנווד עם השטויות שלהם.... וזה יושב נחמד על קומפוננט מקדימה ו6-9 מאחורה אבל עדיין חסר עוצמה, וחסר באס בעיקר (איזה סאב טוב) ואחרי שאני אשים מגבר וסאב...אז יהיה חסר לי שוב עוצמה ואיכות בגבוהות אז אני אצטרך גם רמקולים ומגבר לקדימה וכן הלאה וכן הלאה עד שאני לא אעמוד בפיתוי, ואעשה מכה על האלפא של אלפא156

תמירי

New member
עוצמה וכ"ו

אני ממליץ על מגבר נפרד ל4 הרמקולים או יותר ברכב ומגבר נפרד לסאבוופר זה ממש נותן מימד אחר לסאונד. איזה סוג מגבר או יצרן כל אחד והעדפתו ולדעתי אין הבדל משמעותי באיכות בין היצרנים המובילים.

מה בדבר...

יש לי עכשיו מגבר 600 וואט של לנזר שמחובר ל2 רמקולים 220 6 על 9 של קנווד אחוריים ואני רוצה לשים סאב... באמת צריך מגבר נוסף בשביל זה? חיברתי אותם ל KENWOOD 7018 קורא mp3 4x47 הקדמיים הם אורגינלים של הרכב הם סתם בדלתות, מחוברים אבל המוזיקה באה מאחורה

Alfa156 GTA

New member
מתולתל - מוסיקה ברכב צריכה לבוא

מקדימה לא מאחורה, אלא אם כן אתה יושב מאחורה ברכב שלך.

המממ?

אבל הגלי סאונד באים לכיוון שלי הרי גם סאב יושב מאחורה ולא איפושהו ליד הרגליים מקדימה... לא כך? אני אוהב שהמוזיקה באה מאחורה

Alfa156 GTA

New member
מתולתל אתה טועה...

שום גלים. את הסאונד אתה צריך לשמוע מקדימה לא מאחורה. הסאב לא בא באחורה כי אתה לא שומע את הרמקול עובד (שלא כמו ברמקולים מקדימה) אתה שומע את הויברציות שהוא נותן בכל הרכב. ודרך אגב במערכות מקצועיות שמים פרוססור לסאב, שנותן אפקט כאילו הבאסים באים מקדימה. זה שאתה אוהב את זה מאחורה (שלא נשמע כל כך טוב), זה יפה אבל זה לא נכון. את ההספק בDB בודקים ליד המראה איפה שהנהג שומע ולא הנוסעים.

מצחיק ולא מצחיק....

בכל אופן המראה כבר עכשיו רועדת ואין סאב הבס של ה 6על9 די חזק והאמת שלא ממש אכפת לי מהדציבלים או כל פרט טכני אחר אני יודע שאני רוצה לשמוע טוב הממ?

Alfa156 GTA

New member
מה דעתך לשים בבית שני רמקולים

מאחורי הראש שלך, לכוון אותם לתקרה ולשמוע... מה אתה אומר ?? (זה סתם בשביל ההשוואה...)

המממ האמת ש....

יש לי חדר אקוסטי והכל עץ וכל זה אז לא הלך לך הפעם :) אבל אולי אתה צודק אולי בגלל שהרמקולים הקדמיים שהם הdefault של הסיאט הם ממש צ´וּקוּמוּקוּ אז אני מעדיף לשמוע מהאחוריים?

Alfa156 GTA

New member
תמירי לא התווכחת איתי שמגבר 5

ערוצים יותר טוב ?? כי זה מה שזכור לי שאמרת.

תמירי

New member
האמת לא כל כך

לי אישית יש ברכב שני מגברים וזה פיצוץ אחד לקידמיים -זוג קומפננטות של גי בי אל וזוג מאחור ומגבר לסאב וופר של איפיניטי 500 ואט

Inoni

New member
אתה צודק, אבל יצא לי לשמוע אצל חבר

מערכת 4*45 עם מגבר וזה נשמע טוב יותר, מגבר טוב לא משפר גם את האיכות ? מבחינת העוצמה באמת שאין בעיות, אבל חשבתי לשפר את האיכות, למרות שגם היא בסדר, הבעיה היא עם MP3, לא כל הקבצים ברשת באיכות טובה... דרך אגב, מישהו מעוניין בצ´יינג´ר בן שנה 12 דיסקים של פיוניר דגם 1270 נדמה לי, צרו איתי קשר. ינון, אם תראו T4 טסה עם Enya בעוצמה גבוהה תדעו שזה אני... :)

shlomisa

New member
אתה צודק ב 1000 אחוז

האיכות שמגבר מוציא היא טובה בהרבה מאיכות של יחידת ראש. אם תמצא לך רוקפורד 400.4 או יותר טוב 600.5(ערוץ נוסף לסאב לכשיהיה) , זה מצויין.

עתיד©

New member
אם חשובה לך איכות

תעיף את מה ששם היצרן שים זוג קומפוננים טוב ומגבר (קומפוננטים ב4 דלתות הכוונה...מאחורה תשאיר 6 על 9 כי אין לך סאב ואתה צריך באס)

Inoni

New member
מהקדמיים המקוריים אני דווקא מאוד

מרוצה, הם מקוריים של וולוו, אבל אני חושב שהם תוצרת פיליפס, אבל אני לא בטוח. אז איזה מגבר מומלץ ? שוב, אני לא צריך משהו חזק כדי לפוצץ, אני מעוניין להשיג איכות גבוהה יותר. ואל תשאלו איזה באלגן היה להרכיב את האחוריים, פירקו את כל המושבים וגם ניסרו את הפח שהחזיק את הרמקולים, כי החדשים גדולים יותר... איזה פחד לראות את זה... הכל כדי שהעסק יראה כמו לפני כן, כלומר לא ניתן לראות שאלא לא המקוריים, ממש עבודה מקצועית.

עתיד©

New member
אני חוויתי את זה בקורולה

לראות אדם ניגש עם מסור פח חשמלי לאוטו שלך זה לא קל אבל סמכתי עליו בקשר לקדמיים עם הפאנל הם עומדים בלחץ, מגבר יעיף את המימברנה שלהם לקיבינימאט

Alfa156 GTA

New member
אז ככה:

קודם כל 50X4 אתם יודעים מה זה ??? זה המקסימום. זה אומר שיש למערכת אולי במקרה הכי טוב שיש 18W RMS. קומפוננט בחיים אי אפשר לחבר ליחידת הראש ללא הגברה כי יש לו CROSS, והוא מנחית הסיגנל בהמון. צריך קומפוננט מקדימה. קומפוננט בדלת האחורה. צריך 6X9 ומגש (בשביל הSORROUND). וכן, הרבה הגברה. Alfa156 GTA עדיין לא ראה משהו יותר טוב משלו (לפחות פה)

למעלה