טוב, הצילו.

Dardasitt1

New member
טוב, הצילו.

לא יודעת כ"כ מה לעשות....הבחור הנוכחי שלי פשוט לא יודע לעשות שום דבר כמו שצריך!! בפעם הראשונה שלנו הוא ירד לי, כזה סבל לא היה לי הרבה זמן. הבן-אדם פשוט תופס את הדגדגן ומשפשף אותו *חזק* עד שזה כואב מאוד. אז אני מנסה להרחיק אותו מהאיזור- רק כדי שהוא יחזור לשם שוב פעם. גם כשהוא עושה לי ביד, אותו סיפור. זה נראה כאילו הוא מחקה סרטי פורנו. אז אמרתי לו, ממש בבוטות- שם זה כואב לי, יותר בעדינות, וכו'. אבל כלום...שום דבר לא השתנה. גם בחזה זה אותו הסיפור- מיד נושך ומוצץ, אין שום התחלה, אמצע וסוף...בבקשה תסבירו לי מאיפה זה מגיע (כי יש לו נסיון עם בנות. למה אף אחת לא אמרה לו לפני?)...ואיך אני אגרום לו להקשיב לי בלי להרוס לו את האגו? כי חוץ מכל זה הוא חמוד נורא, ואני חושבת שתמיד אפשר ללמד, הוא פשוט לא רוצה ללמוד? חוץ מזה, מתי להגיד לו? כי אני אומרת תוך כדי...זה גרוע?

s h l o m y 2 2

New member
קבלי עצה...

אז ככה...לדעתי את חייבת לומר לו שהוא מכאיב לך...אבל לא בצורה בוטה...להיפך...תלחשי לו באוזן אפילו בזמן הסקס..."בעדינות..." או מה שזה לא יהיה...זה לא בהכרח שהוא למד את הכוחניות הזו בסרטי פורנו...פשוט יש בחורות יותר אגרסיביות ויש כאלו פחות... שורה תחתונה הכי חשוב שתהני ואם את לא נהנת אני לא מאמין שהוא נהנה... תחשבי על זה... ואני ממש לא מאמין שהוא יפגע... בהצלחה...

דברי איתו, הסבירי לו - לא תוך כדיי

אלא **לפני** כדי להיות בטוחה שהוא שומע מבין ומפנים
הבחור לא אמור לנחש מה עושה לך טוב או אם מה שאמרת תוך כדי האקט בפעם הקודמת תקף רק לאותו רגע ( שכאב לך משהו מסויים ) או מהווה חוק יהרג ובל יעבור לתמיד :) אם תגידי לו יהיה לו הרבה יותר קל לענג אותך בצורה שבאמת תסב לך עונג
כל בחורה נהנת מדברים אחרים, יש כאלו שאוהבות מגע יותר עדין ויש כאלו שמעדיפות מגע אגרסיבי, יכול מאוד להיות שהקודמות שלו לא אמרו לו כלום כי הן נהנו ( או שהן שתקו וסבלו - ואז מגיע להן אם הן לא טרחו לתפוס את הבחור לשיחה
) את יכולה להגיד, להסביר, להנחות, להראות לו אין לגעת ומה עושה לך טוב [ - אני בטוחה שהוא ישמח להדגמות שלך נוגעת בעצמך
] ואם תעשי את זה בחיוך ולא בטון מאשים של "מאז שירדת לי איבדתי תחושה בדגדגן ויש לי כחולים על החזה מהצביטות שלך" אז אני דיי בטוחה שהאגו שלו לא יפגע
בהצלחה

magic fingers

New member
כודם כל להרגע

לא כל גבר יודע לעשות לכן ביד או לרדת לכן כמו שצריך. ועדיף אגב, גבר מאותגר מאשר גבר שחושב שהוא עושה הכל נכון. יכול להיות שהקודמת שלו היתה סוסת מין שהיתה צריכה DP בשביל לגמור... תפסי איתו שיחה בסגנון של "זה נעים לי, זה לא נעים לי...", אל תשכחי כמובן את "מה נעים לך?" אגב אותו דבר לגבי זיוף אורגזמות, עדיף לאתגר ולגמור מאשר לזייף ושיחשוב שהכל בסדר... אם הוא אטום ולא מבין גם אחרי השיחה (ועדיף לעשות איזה סשן לימודי, זה נורא מחרמן, לפעמים), כמו קריאת הזיווג של הג'ינג'יות- NEXT!!

elians

New member
אולי מסתבר בכלל

שאותו נסיון שהוא מספר לך עליו, הוא נסיון תאורטי מסרטי פורנו? אם זה עד כאב.. אז זה לא משנה אגרסיביות או משהו אחר. הוא פשוט לא יודע לגשת

כמו שכבר אמרו - לדבר!

זה שאת רומזת לו, הוא לא בטוח מבין ולכן זה גם לא לכם לתקשורת. אם לא תסבירי לו בצורה ברורה, הוא לא בטוח יבין וזה יגרום רק לתסכול ולעצבים שלך. חבל.. יש גברים שביסודם לא עדינים ואין להם רגישות ותחושה כמו לאחרים. אפשרות נוספת היא שאת פשוט עדינה יותר מהרגיל. לכן חשוב לכוון ולהגיד מה את אוהבת, בלי להתעצבן!

emh

Member
זה לא גרוע...

חבל שהוא לא קשוב אלייך. אם תןך כדי פעילות את אומרת שכואב לך והוא ממשיך בשלו, לדעתי בשלב הזה את צריכה פשוט להפסיק ולנתק את המגע באותו רגע. (אולי אז הוא יתחיל להתייחס אלייך) לגבי הניסיון שלו עם בנות... אולי לבחורות האחרות מה שהוא עשה כן התאים או שאולי גם להן הוא קצת הכאיב וכלל לא היה מודע לכך.

למעלה