טוב, הסיכום עד עכשיו:

~*~gaL

New member
טוב, הסיכום עד עכשיו:

העונה החדשה של ערוץ 3: יום ראשון - "אולי זאת אני" - חמודה, ואפילו דיי מצחיקה, הדמות הראשית היא לא צפונית כמו בקלולס ולכן היא יותר נסבלת. "בנות גילמור" - היה ממש נחמד!! אי אפשר לסכם את זה טוב יותר. אז בכלליות, יום ראשון הוא יום נהדר, ושתי התוכניות מאד מתאימות להיות משודרות אחת אחרי השניה. יום שני - "שאול" - ידענו שזה יהיה ככה.. לא מצחיק/לא מצחיק/לא מצחיק.. מה לעשות. "דוסון קריק" - ..הקיטשיות! אבל הפרק הזה היה יותר טוב מכל הפרקים בשלושת השנים האחרונות.. בכלליות - "ככה ככה".. *מחזיקה את עצמה - עוד פחות מ-24 שעות עד לאיבוד הכרה*

"אולי זאת אני" היה ממש ממש חמוד.

מצא חן בעיניי מאד. אני ללא ספק אצפה גם בפרקים הבאים. התגעגעתי ל"בנות גילמור". לא הייתי היום בערב בבית, אבל אני אראה את "דוסון קריק" בסוף השבוע.

taz512

New member
בנות גילמור

פשוט סידרה אדירה טוב מאוד שחזרה אלינו סוף סוף. את אולי זאת אני פיספסתי מסיבה פשוטה שנקראת באפי. את שאול גם לא ראיתי מאותה סיבה אבל דוסון נראית מבטיחה. אחרי התחלה טובה והמשך עלוב, זה פתאום נראה קצת יותר טוב. צריך פשוט לקוות שהם לא יפלו שוב, אהבתי במיוחד את הדמות החדשה. פשוט דמות אדירה אני פשוט לא זוכר איך קוראים לה? היום יהיה מעניין לראות את חברים ואת אי אר חוזרות צריך להיות טוב. נוכל לתת דיעה מגובשת בסוף השבוע בסיום העונה. טאז השד והביקורת

smochkin

New member
גם בנות גילמור וגם דוסון

היו טובים מאוד. בבנות גילמור לורליי כל כך לא סתמה את הפה שזה כבר התחיל להצחיק, ובדוסון שמחתי שסוף סוף מישהו (אודרי) הכניסה לג´ואי קצת שכל לראש להמשיך כבר הלאה, למרות שבסוף היא זרקה הכל והלכה לחבק את דוסון.... לכו תבינו בנות... :) ואיך שדוסון הכניס לבמאי היה מצויין וכולם נראים ממש שונה... נורא נהניתי!

shirakl

New member
אני מסכימה עם כל מילה

סוף סוף דמות קצת יותר נורמלית שיודעת איך לחיות את החיים שלה, לא כמו שאר גיבורי הסדרה שבגלל שלא הכל מושלם הם נכנסים לדכאוניות שכזו. בכל אופן, בעוד הפרק האחרון של העונה הקודמת היה פשוט גרוע, הרי שהפרק הראשון של העונה החדשה נראה בהחלט מבטיח, ונקווה שמכאן הדרך היא רק למעלה... גם הפרק של בנות גילמור היה פשוט מדהים, נהניתי מכל רגע. הסדרה הזאת היא פשוט גאונית וכיפית... נקווה שזה ימשיך ככה.

ריקו`

New member
סוף סוף אנשים מקבלים פרופורציה!

רק עכשיו אנשים מגלים כמה גאונית הסדרה בנות גילמור.. בתור אוהד שלה מהפרק הראשון זה כיף לשמוע שבחים על הסדרה... במילה אחת: סדרה ממש מתוקה, חמודה מצחיקה אמיתי ונוגעת ללב...

shirakl

New member
גם אני אהבתי אותה מהקטע הראשון

ואני באמת לא מבינה למה בעיתונים כתבו עליה ביקורות לא טובות. וד"א - עכשיו הביקורות מתחילות לאט לאט להשתנות לטובה, גם בעיתונים...

למעלה