טוב - הנה סיפו קטן החתונה

ofrikit

New member
טוב - הנה סיפו קטן החתונה

שחזרתי ממנה כרגע באמצע החופה נשמע צילול טלפון סלולרי, כל האורחים התחילו להפנות מבטים באי נוחות כולם חיפשו מאיפה בא הקול והצילצול נמשך פעם ועוד פעם עד שנמאס לחתן והוא שלח את ידו לכיס, הוציא את הטלפון שלו (שצילצל) וכיבה אותו... כמובן שהצחוקים לא איחרו לבא. גם הרב לא התבלבל ואמר " שהוא (החתן) יכול להגיד למי שהתקשרה, שזה כבר מאוחר מדי כי הוא (החתן) כבר תפוס" לילה טוב

קטקטולה

New member
אצלנו לחבר האדיוט של אמא שלי

הטלפון צלצל באמצע החופה, הוא ישב בשורה הראשונה ועד שהוא קלט שזה שלו... רציתי לזרוק את הנעל שלי על הראש שלו...

ט ו ש ה

New member
וואלה? לא שמו לב...

אצלכם בעיקר שמו לב לעובדה שהחתן שכח את הפתק עם מה שהוא רצה להגיד אצל השושבין שלו....

קטקטולה

New member
זה היה משעשע ../images/Emo9.gif

אבל לחבר של אמא שלי אין לי הרבה סימפטיה ככה שבאמת רציתי לזרוק עליו משהו...

mini c

New member
הרגת אותי !!! ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

חחחחחחחחחחחחחחח......... מעולה!!!!!!!! מה הסיכוי שמישהו יתקשר אליך בחתונה שלך, שכל החברים והקרובים שלך כבר שם...

ettt

New member
תתפלאי

בדך לאולם התקשו אליי מסוכנות הנסיעות להגיד שהכרטיסים הגיעו ושאפשר כבר עכשיו לבוא לקחת אותם. את יודעת מה עניתי להם-" זה בסדר אם אני אגיע מחר?- היום כבר יש לי כל מיני סידורים לעשות"

בל היפה

New member
גם לי יש סיפור אבל על אמא של

החתן של חברה שלי, בזמן הריקודים, אחד הברמנים הסתובב ברחבה והגיש הקפצות, הוא היה עם קסדה של אופנוענים ואת הכוס היו דופקים על הראש שלו הוא הגיש כוס לאמא של החתן והרכין את ראשו כדי שתקפיץ את המשקה על הקסדה והיא ללא היסוס שפכה את המשקה על הראש שלו... שכבנו מצחוק

למעלה