טוב הנה לכם..

Silvi k

New member
מה ז"א מאיפה צצתי

אם לך מותר להביע דעה - אז גם לי או שרק דעה נגד זה עניין לגיטימי?

לעניין2

השאלה היא לא רק לגבי שתי המנהלות של הפורום הזה. בזמנו כשהיינו בפורום חתונות המנהלת נעלמה להרבה מאד זמן ואף אחד לא פצה פה. לבסוף כשמישהו כבר ניסה להציע ניהול חלופי בטוענה הגיונית אתן זוכרות ודאי מה קרה. בכל מקרה ההנהלה של תפוז קהילות לא התייחסו להיעדרה מפורום חתונות למרות שהיא לא תפקדה כלל בניהול. עובדה מצערת זו מעלה שתי סברות האחת שההנהלה של קהילות תפוז כלל לא יודעת ממעלליה דבר שמאד אפשרי כי פה שומרים בבטן מה שבאמת חושבים ולא מעיזים להתלונן. הסברה השניה היא שאולי יש לה קשרים לא רק בבתי קפה בהוד השרון אלא גם בהנהלת תפוז קהילות שכן אחרת איך יתכן שהיא עוברת על כל כך הרבה כללים בתפוז קהילות ואיש לא עושה מאומה. אלה סברות ולא קביעת עובדות. ולבנות שכותבות ומציעות לפתוח כאן שוק חופשי חשוב שתדעו שיש עם זה בעיה כי זה מנוגד לכללי התנהגות הכתובים בתפוז. חלק מאיתנו מנסות לפעול לפי הכללים כיאה לחברה מתוקנת.

che55

New member
יש בזה משהו...אבל למרות זאת

קשה לי להסכים או לא להסכים.... מצד אחד, לדעתי אתי באמת התכוונה לטוב , אינני יודעת באיזה סכומים מדובר, אבל הבנתי שישנה הנחה ויש ביקוש - אז למה לא? מצד שני אתן צודקות - שזה עם אופי פרסומי וקצת צורם ונוגד לכללי האתיקה של הנהלת תפוז. תיקון קטן - אתי כתבה על כך גם בפורום שלה- כך שהיא לא מנסה לכסות את עצמה. בקיצור אני די מצדדת שאין זה המקום לפרסום שכזה, וכמו כן אני חושבת שאתן לא צריכות להסתתר מאחורי כינויים בדויים, יש מקום גם לדעות כאלו. בכל מקרה - אולי עדיף היה להשתמש במסרים ולא בפורום הפתוח

הגברת החביבה ליאת לא מחקה

את ההודעות משום שאותה גברת חביבה נתנה במה פה לאתי אלבכרי לפרסם את הסדנאות שלה שבעזרת השם גם אני אשתתף באחת. אז מספיק עם הבול
הזה

הבהרה

ידוע לנו כי אתי אלבכרי עוסקת במקצועות האיפור ואף מדריכה קורסים על בסיס קבוע. אין סתירה בין ניהול פורום לעיסוק מקצועי, במיוחד לאור העובדה שבזכות כך זוכים הגולשים להטבות. אנו מאחלים לגולשות שהצטרפו לקורס של אתי, לימודים נעימים ולכלל המשתתפים בפורום המשך גלישה נעימה.

למעלה