טוב הנה לכם..

אוקי, מול צבעים בקפה שזה בית קפה

מאוד מפורסם והבעלים שלו אפי הוא חבר טוב שלי ושל דני יש בית כתום שבו אפי גר ומאחורי הבית הכתום ישנו הבית המדובר. אני נרגשת ודני כאן לא מפסיק לנשק אותי ולהגיד לי כל הכבוד

POOH*

New member
מזל טוב... מזל טוב....

ממש קרוב להורים שלי... [לפחות זה באחד משניים וחצי הרחובות בהוד השרון שאני מכירה...] ותבקשי מדני שיתן נשיקת מזל טוב ובהצלחה אחת גם ממני..
POOH

איזה תת רמה!

לא רק שכולם מפחדים לפתוח את הפה על השוק שאת עושה פה, עכשיו התחלת (או יותר נכון - המשכת) לדבר בשפה של שוק. ורק חסרות עכשיו התגובות הקבועות "אל תשימי לב לקנאים" כדי שהחגיגה תהיה מושלמת.

Silvi k

New member
למה יש לי הרגשה שכל ההודעות נגד

הם כולם אותו אדם שהחליף שמות כדי שזה ישמע כאילו שזה הרבה אנשים שמגיבים. אל תתיחסי עליםה. בסה"כ את עושה לנו טובה. ובהרבה פורומים מציעים לאנשי הפורום הטבות במקומות מסוימים, ולמה לא כאן? לפי ההענות של הבנות לא נראה לי שמישהי לא מרוצה מההצעה שלך - ונראה לי שכל המלעיזות הם מישהי\ו מבחוץ

איזו הטבה/טובה בדיוק את מקבלת??

זה בחינם??? זה בעלות סמלית של 10 ש"ח??? מה שאת מקבלת זה קורס באיפור שאת משלמת עליו מחיר מלא. ההבדל הוא שבמקום לקרוא על הקורס בפלייר בתיבת הדואר ולזרוק אותו לפח מבלי להקדיש לכך מחשבה שניה, את שמעת על הקורס במקום מוכר וביתי (הפורום), ומיד הקדשת לכך יותר תשומת לב מאשר היית מקדישה לפלייר. ואם לאתי נותנים את הפריוילגיה הזו - לנצל את הקלות היחסית בה ניתן לגייס לקוחות מהפורום בגלל הפמיליאריות - מדוע שלא לאפשר זאת לכולם?? לכן הצעתי, כל אחת שיש לה מרכולת לשווק, שתתחיל. לפחות שיהיה פייר, ואולי עוד אנשים, ולא רק אתי, יתרגמו את ההשתתפות בפורום לכסף מצלצל. ולגבי החשדות שלך, אני החלפתי כינוי רק לכינוי הזה, אחרות כנראה מרגישות כמוני.

Silvi k

New member
לי אין שום בעיה שאם יש למישהי משהו

מעניין להציע - שתציע. למה לא. וההטבה שזה בהנחה (ואני לא מצפה שהיא תציע משהו בחינם) ואם את עומדת מאחורי הדברים שלך , ואת טוענת שזה לא אותו אדם כולם - אז למה לא להזדהות במלוא השם. בסה"כ כפי שאת רואה יש הרבה בנות שנענו ונהנו מההזמנה הזו - אז למה לכעוס כלכך?

נופר30

New member
סליחה , ההתחלה הייתה במסרים

ולא מעל גבי הפורום מחירים לא פורסמו בפורום כי אין לנו עניין לעשות מזה מסחרה ואולי מספיק לרדוף אותה ? מה יש לכם ? בסך הכל הציעה הצעה נחמדה הבנות הסכימו והמנהלות הסכימו למה להתחיל לרחרח מלחמות ?

booool

New member
אויש..ילדה קטנה! מה זה

משנה מי שם את ההודעה (ודרך אגב - זה כל כך לא נכון! אני ממש ותיקה כאן, אפילו זוכרת את מולדת המתחזה היקרה) מה שחשוב הוא מה שאתי עושה, ומה שאתי עושה זה ממש חוצפה ועוד יותר חוצפה, שאף אחת ממנהלות הפורום לא מעיזות לקום נגדה.

Silvi k

New member
זה משנה מי שם את ההודעה

כי לי יש הרגשה שזה כולם אותו אדם - ולכן זה משנה. כי אם אתם באמת אנשים שונים ומשתתפים קבועים בפורום - אז תביעו את דעתם מבלי להסתתר. (וזה לגיטימי - למרות שאני לא מסכימה עם הדעה שלכם) ולגבי הילדה הקטנה - נו טוב מה אני אגיד על זה - שיהיה.

booool

New member
../images/Emo45.gif חייבת להסכים איתך!!!

ואני כותבת בעילום שם כי יש כאן מנהג להתנפל על כל מי שלא "הולך עם הזרם" ואני בהחלט לט הולכת עם הזרם ומתעצבנת מאוד ממה שקורה פה. זה פורום נשואים טריים או פורום סדנאות איפור??????? מה קורה פה??? הלללללללללו מנהלות תתעוררו! גם אם אתי חברה שלכן זה לא נותן לה לגיטמציה לעשות כאן פרסומת!

שתייכן כל כך צודקות

גם אני קבועה פה בפורום הזה ובאמת כדאי להיות בעילום שם מאשר "לחטוף", אחת המנהלות פה לפני זמן מה טענה שאין היא רוצה להפוך את הפורום הנ"ל לפורום חתונות או מתכונים,אז מה? מה עם פורום איפור ויופי? זה בסדר? אם מישהי אחרת שלא קוראים לה אתי אלבכרי ושלא איפרה את אחת המנהלות הפורום ועוד רבות וטובות, היתה באה ומפרסמת שהיא מעוניינת לעשות לכולנו סדנאות איפור? זה היה בסדר, הרי זה לא חינם, כמובן שאני גם לא מבקשת שזה יהיה כי זה ממש לא מעניין אותי, אבל למה פה יש במה לפירסום?

אולי משהו טוב יצא מזה -

כל אחת שיש לה מוצר/שירות שהיא מעוניינת למכור, מצאה לה כאן כר פורה של קונות פוטנציאליות. אז בואו נתפקד! וברצינות, אני יודעת שזו פרנסתה של אתי, ומן הסתם הזמנים קשים, ולכן לא אמרתי כלום עד עכשיו למרות שזה מאוד צרם לי, אבל סגנון הדיבור שלה היה הקש ששבר את גב הגמל. את משתמשת בפורום על מנת לגייס לקוחות? לפחות תעשי זאת בצנעה (במסרים) ולא בראש חוצות, עושה מזה חגיגה שלמה.

לעניין

כשהופיעה ההודעה הראשונה שמחתי וכשהופיעה השניה התחלתי לחשוד שזה אותו אדם בשינוי שם. כשהופיעה השלישית החלטתי שגם לי יש מה לומר בנושא המדובר. חבל שחייבים לבחור בכינוי חדש כדי להעיר הערה עניינית כי אסור לעשות פרסומת בפורומים וכאן מישהי נכנסת ועושה פרסומת חופשית לעצמה נכון שהיא בוחרת לפרסם בדרך מאד חכמה ומוצלחת שבה משתתפת אחרת מעלה את הנושא ולא היא עצמה. נראה לכאורה כאילו היא רק נענית לבקשות של המשתתפות כאן. ברור שיש כאן תגובה מעניינת מצד המפרסמת שממהרת לשים חמסות אל מול מי שיוצא כנגדה, יוצא לכאורה שמי שיוצא נגדה הוא זה שמביא עין הרע וזה מאד לא יפה. יש פורומים שבהם עושים כרטיס למשתתפים והם מקבלים הנחות בחנויות אבל לא ראיתי שאותה חנות באה ומפרסמת את עצמה בפורומים ההם. ניתן היה לתת הנחות למשתתפות הפורום בחנות של המאפרת ולא לבוא וליזום עניינים עסקיים כפי שהמאפרת עושה זאת כאן. די מתבקש שגם למנהלים בתפוז יהיו כללי התנהגות שהם חייבים לעמוד בהם מישהו חשב למה המאפרת בחרה לפרסם את הסדנאות שלה כאן ולא בפורום שבניהולה? או למה אין היא שמה מחירים כאן? בואו נומר שהיא כפי הנראה מכסה את עצמה טוב טוב בפורום כדי שאף אחד לא ילך ויכתוב בפורום ששמו תפוז משוב תלונה עליה.

כל עוד יש גיבוי של ההנהלה

לא יודעת אם תפוז יתייחסו, נורא מוזר לי למה המנהלת החביבה ליאת לא מחקה את ההודעות שנכתבות פה עתה. היא חזקה בזה, כל מה שלא ניראה לעין נמחק. וגב´ סילבי, אין לי מושג מיפה צצת ומי נתן לך את הזכות לשפוט ולהגיע למסקנה שאותו אדם אחד כותב את כל מה שגם לך לא יפה לעין

למעלה