טוב הנה לכם..

טוב הנה לכם..

היות שהברדק חוגג ואני מצטערת בנבנות..אתן לאיודעות מה הולך אצלי בתיבת המסרים כל כמה שאני מנסה למצוא את עצמי אני מסתבכת יותר ויותר לכן.. אולי ביום שישי ה-31 אפתח שתי קבוצות אחת בבוקר..מהשעה עשר בבוקר עד השעה אחת והשניה מהשעה אחת עד השעה ארבע ? המון בנות נרשמות וכולן רוצות מיד..אז תעזרו לי בבקשה ואל תכעסו אם משהו או מישהו נשמט זה לא מכוון. נשיקות אתי

POOH*

New member
לנו אין בעיה לבוא גם ב- 31.1 וגם

ב- 29.1 הדבר היחיד שאני מאד אשמח אם יהיה מקום לשלושתינו יחד. זא באמת לא שמנה לי אם זה ב- 29.1 או ב- 31.1 בבוקר או יותר מאוחר... אז פשוט תראי איך מסתדר לך ותגידי לנו מתי לבוא... הבעיה היחידה שאני חייבת לדעת עוד היום או לכל המאוחר מחר כדי שאוכל להזמין אוטו מהקיבוץ אחרת יכול להיות שתהיה לנו בכלל בעיה להגיע... POOH

POOH*

New member
עדכון...

יום רביעי 29.1 נשאר מקום אחד פנוי. הרשומות לאותו תאריך הן: סמיילי, סילביK, ליטלהלמר, חנץ, נעמה. יום שישי 31.1. 10:00, רשומות: פלוציקה + חברה, רעותי, שירי של רוני + חברה, אז נשאר מקום אחד לבוקר. ו- 3 מקומות ל- 13:30 באותו תאריך... POOH

POOH*

New member
מאחר ואתי הייתה צריכה ללכת תשלחו לי

עדכונים. ואני אעדכן אותה כשתחזור. POOH

lital_helmer

New member
שלחתי שאלה..והצעה להסעה...

אם מישהי מעוניינת בהסעה מאיזור צפון ת"א..או משהו קרוב אחר.. אני אשמח. ליטל

POOH*

New member
מקפיצה...

SHIRIE

New member
עדכון והקפצה../images/Emo105.gif

כרגע אני מגיעה לבד ב-31.1 לקבוצת הבוקר כך שיש בקבוצה 2 מקומות פנויים.

חנץ

New member
אני אגיע ביום רביעי (תודות לפו)

ואשמח לקבל הוראות הגעה במיייייסר.

POOH*

New member
מקפיצה שוב כדי שלא יעלם....

ואתי תספיק לראות לפני שזה ירד דף... וגם שעוד בנות יראו ויצטרפו... POOH

uti

New member
אני גם מגיעה!!!!

אשמח להצטרף למישהי או שמישהי תצטרף אלי... אני פחדנית קצת ליסוע לבד......

אוי בנבנות תגידו מזל טוב!!!!!!!

סגרתי מקום מקסים עכשיו!!!! בית פרטי בהוד השרון רק שהקבוצה של השבוע עוד לא מתברגת בה וזה יהיה אצלי בבית אבל מהשבוע הבא זה כנראה יעבור למקום ההוא. אויש איך אני נרגשת. יש גם גינה קטנטונת ובעתיד בקיץ אפשר יהיה לערוך את זה בחוץ ואואואוווווווווווווווווווווווווו תיכף אני מתעדכנת ברישומים..

POOH*

New member
מזל טוב....

אני בהחלט בעד הוד השרון.... אז יום שישי הבא בהוד השרון? מגניב...
ובהחלט מזל טוב... POOH

מקווה מקווה חכי שניה עוד צריך לסדר

שם כמה דברים ...לא כל כך מהר. בינתיים, תחזיקו לי אצבעות כי אני נרגשת בטירוף.

POOH*

New member
כמו שאמרתי כבר אם את צריכה עזרה ...

רק תגידי... אני עדיין מובטלת ואין לי שום בעיה לקפוץ להוד השרון ליום או אפילו שניים לעזור [ההורים שלי אפילו ישמחו...] POOH

תשמעי.. המקום כרגע מאוכלס על ידי

מטפל בשיטת גרינברג. העניין הוא שאנחנו נחלוק בקליניקה ביחד והעניין היותר רציני שהבחור לא כל כך מעוניין בשינויים והעניין הכי הכי רציני הוא שאני כנראה חייבת להטביע את חותמי ונחשבת כאחת שיש לה טעם מעולה עם כל הצניעות ובעניין ההוא אצטרך להתפשר.. מקבלת את המקום מכו שהוא.

Silvi k

New member
אז המפגש ב 29 לחודש יהיה בהוד השרון

ולא בכוכב יאיר?

אני מאוד מאוד מקווה שזה יהיה

בהוד השרון למרות שאצלי בבית זה חלום. יש לי מותק מותק של בית

Silvi k

New member
אני מתארת לעצמי

בטח לא סתם בחר אהוד ברק לגור שם
אז פשוט כשתדעי תודיעי לנו לאן להגיע

Silvi k

New member
למרות שכמובן מסיבות אגואיסטיות

אז הוד השרון הרבה יותר מגניב לי. (יותר קרוב
)

POOH*

New member
ושכחתי....

לשאול איפה בהוד השרון? סתם מתוך סקרנות... וכמובן מחזיקה אצבעות... ותגידי מה חסר אולי נוכל לעזור... POOH

למעלה