טוב הנה כמה שאלות...

מאטריקס

New member
טוב הנה כמה שאלות...

עוד לא עניתם לי מי שר את השיר שבהתחלה אומרים: "מיי ברדרר, מיי סיסטר..." ואז באיזשהו קטע אומרים: "איי אם יור פרי יור מיינד" או משהו כזה.... אז איך קוראים לשיר ומי המבצע? (זה היה באמריקן פאי, אבל באתרים שכתוב שם את הסאונדטראק של זה, אני לא מוצא את זה...) דבר שני - יש כזה שיר ב"10 דברים שאני הכי שונאת אצלך" שהולך ככה: "איי קנט גט אינף וויד יו בייבי" אז מי המבצע ומה השיר? דבר שלישי - יש שיר ב"10 דברים שאני הכי שונאת אצלך" שיר שהפזמון שלו הוא נראה לי "...I´m Suprise" ואז זה ממשיך... אז איך קוראים לשיר ומי מבצע אותו? דבר רביעי - איך קוראים בדיוק לשיר הפתיחה של "אלי מקביל" ומי מבצע אותו?

שיט

לא יצא טוב הנה הרשימה: I Want You To Want Me - Letters To Cleo FNT - Semisonic I Know - Save Ferris Your Winter - Sister Hazel Even Angels Fall - Jessica Riddle New World - Leroy Saturday Night - Ta-Gana Atomic Dog - George Clinton Dazz - Brick The Weakness In Me - Joan Armatrading War - The Cardigans Wings Of A Dove - Madness Cruel To Be Kind - Letters To Cleo One More Thing - Richard Gibbs

אגב,

את השיר מאלי מקביל מצאתי בקזאה תחת השם Ally McBeal Theme. המבצעת היא Vonda Shepard

writer1

New member
סטינרקבל לא עושים חצי עבודה

המתחיל במצוה אומרים לו גמור. שורה תחתונה: איכזבת את כולנו ואנחנו נורא מצרים על כך. סתם...חחחחח.....חחחחח משה 23 WRITER

למעלה