טוב ... המצב פה מדאיג

S h A b i T

New member
טוב ... המצב פה מדאיג

אין פה אפילו מנהל שיסנן את ההודעות של שי כמו שכל מנהל פורום בדרך כלל עושה..

יסנן תהודעות שלי!??

אקסקיוז מייי
אלמוג אלמוג שבי בשקט ד"T http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=243

../images/Emo93.gif

טוב בכל מקרה שמישהו יגיד לי מי זאת מחכה לגיהנום לפני שאני באמת באמת אשתגע.. אם זאת רונה שפילר- עולמי חרב עליי שיהיה לכם שבת שלום

זה לא הגיוני!!!

את לא מבינהההה את ראית את כל ההודעות שהיא כתבה בפורום של אביב!??!?! זה לא רונה!!! יבאללהה כי אם כן אז זה ממש מפחיד אותי! ד"א ג'ון לנון כזה מלך חחחחחח

GGOODD

New member
מה זאת אומרת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אין פה מנהל??? ומה אני? עז? אני כל יום נמצא פה באופן קבוע אם אני אראה משהו שצריך לסנן אני אסנן... אני לא מבין על מה מדובר כאן בכלל

S h A b i T

New member
חח אז תראה נוכחות מדי פעם ..

וכדאי שתסתכל עוד פעם כי לדעתי צריך לסנן פה כמה הודעות .. ניצן תוכל להגיד לך איזה פגעו בה .. נראה לי שהמטרה של הפורום זה לא לפגוע באנשים ..

GGOODD

New member
אני מראה נוכחות...

פשוט ישנתי עד עכשיו...
אבל עברתי על ההודעות ומחקתי כמה לא מתאימות את השאר הזהרתי, כל הודעה נוספת בסגנון תימחק...

בכיינית ../images/Emo7.gif

אלמוג הגעתי להחלטה אני ג'ים מוריסון של פורום ראש העין מעכשיו אני פיסיקל גרפיטי9

התחרטתי...

אני לא רוצה ליהיות בפורום שהמנהל שלו מאיים עליי ..
חחחחח אלמוג את לא יודעת מה קרה.. אמא שלי אמרה לי שאם אני לא הולכת לצמח היא קונה לי כרטיס להופעה שב29 (שדרך אגב עולה 125
) יום טוב

S h A b i T

New member
איזה הופעה ??

של אביב אבא ודניאל ????????!!!!!! זה ב29 ???????!!!!!!!!!!! או שזאת הופעה רגילה ??????????? תבואי איתי לשםםםם אני חוסכת כסףףףף אל תלכי לצמחחחחחחחחחחחחח שי אני יהרוג אותך את חייבת לבוא איתיייייי

Im A PrInCeSs

New member
חח שי, תזכרי..

צמחחח, אבא של ניצן באא, אביב גפן בהופעה א-ד-י-ר-ה, אה כן ומוניקה סקס.:) ושייגעצ'. אין אין הכי שווה :)

S h A b i T

New member
מאיפה את יודעת

שלאביב גפן תהיה הופעה א-ד-י-ר-ה? לדעתי תהיה לו הופעה הרבה יותר טובה שהוא יופיע לבד.. {אולי הוא יחליט לגוון קצת בשירים שתהיה לו הופעה לבד} ו... לשי יותר כדאי ללכת להופעה בסוף החודש עם אבא יהונתן דניאל השמנמן ואביב .......... וכמובן... אני הולכת היא חייבת לבוא .. איך היא תפסיד את זה???...

Im A PrInCeSs

New member
אלמוג תסתמי!!! :)

אני רוצה שהיא תבוא איתי!!! אחרת אני אהיה רק עם אבא?!?!?!!?!? ל-א!

למעלה