טוב, המצב הוא כזה:

טוב, המצב הוא כזה:

הכרנו לא מזמן דרך חברה משותפת. היא עובדת איתו. נרשמה התעננינות הדדית ונרשמו גם מספרי טלפון. פעמיים הוא התקשר, ובשתי הפעמים לא יצא מזה כלום. למה לא יצא? או. פה נכנס עניין החברה המשותפת. מצד אחד, היא כאילו נורא מפרגנת, מספרת לי מה הוא שואל עלי, מה הוא אומר עלי ומה היא מספרת לו עלי. היא אומרת שהיא תשמח אם יהיה משהו. מצד שני, היא כל הזמן שמה רגליים ובשתי הפעמים בהן הייתי אמורה להפגש איתו, דאגה להכשיל את זה. היא מספרת לי סיפורים על כאלה שהוא יצא איתן (בעיקר על אחת ספציפית שהיא יודעת שאני לא סובלת) ואיך הוא התייחס אליהן. אמרתי לה שאיבדתי את מספר הטלפון שלו ובכל פעם שאני מבקשת ממנה שתתן לי אותו מחדש, יש לה תירוץ אחר. פעם זה באוטו, פעם היא בת"א והמספר בירושלים, פעם זה בזכרון של הפלאפון ו"אני כבר חוזרת אליך עם המספר" וכיו"ב. שאלתי אותה כמה פעמים אם מפריע לה, אם יש משהו בינהם, אם היתה רוצה שיהיה, אם היא מעדיפה שלא אכנס לה לחיים המקצועיים. היא טוענת שלא. שאין לה בעייה ושהיא דוקא תשמח אם יצא משהו בין שנינו. מה אני אמורה לעשות? לכעוס? לוותר? להתעלם? הוא לא כזה שווה שאני אריב עם חברה בשבילו, אבל ההתנהגות שלה סביב הנושא ממש מרגיזה אותי.

באמת מרגיז ../images/Emo46.gif

נראה לי שנדרשת שיחה פנים אל פנים. להתעלם? לא כדאי כי אם הוא יתקשר וכן יהיה משהו ובעצם זה כן מפריע לה אז את עשויה למצוא את עצמך במצב לא נעים שלא היית נכנסת אליו אם היית יודעת. לכעוס? על מה? את לא יודעת מה מניע אותה. אולי באמת הכל הצטרפות מקרים ואין לה בעיה והיא לא מנסה להכשיל וזה סתם נדמה לך או שיש כאן בעיה אמיתית ואז לכעוס על חברה עם בעיה זה לא בריא. לוותר? גם לא נראה לי פתרון כיוון שאם באמת אין לה בעיה כמו שהיא אומרת אז למה לוותר? יש סיכוי שבשיחה פנים אל פנים תוכלי להוציא ממנה את הבעיה האמיתית או לפחות את מספר הטלפון
. שווה לנסות. אם לא ילך ועדיין תרגישי שיש לה בעיה עם זה, אז אולי כדאי לוותר. בכל זאת את כותבת שהוא לא כזה שווה שתריבי איתה בשבילו.

dana2909

New member
אז היא לא חברה אמיתית

לא שלך בכל אופן. נראה לי שהיא גילתה את פרצופה האמיתי פה, ואת רגשותיה האמיתיים. נורא מזכיר לי ספר שקראתי פעם, על אחת ששידכה בין שניים ולמעשה חיכתה כל הזמן שהבחור יכיר בזה שהמשדכת היא אשת חלומותיו,ובינתיים שיחקה בינהם, וסכסכה.. איך הסיפור נגמר? לא זוכרת.. הם נשארו ביחד (המשודכים),ואז משהו בזה שהכלב שלהם החליט שהוא מתאבד. אופטימי.

זיו25

New member
אגב,

מאוד מרגיז אותי שמדווחים ששושי (ככה קוראים לבחורה) קיבלה מכה, אבל אף אחד לא מספר מה קרה לכלב. זה מדאיג, כי בשונה מחתול, אין לו 9 נשמות, והוא לא רגיל לקפוץ באנג'י בכל שני וחמישי. אז... מישהו יודע מה קרה לכלב?

dana2909

New member
בערך

אני שמעתי שהסיבה שהוא קפץ זה בגלל שהבעלים החכמים שלו החליט שהוא עולה לגג לשמוע יותר טוב, הכלב האומלל נבהל מהמוסיקה החזקה וקפץ למטה, ושמקווים שהוא יתאושש. העיקר שלשושי שלום..

זיו25

New member
לפי מה שאני שמעתי....

זה היה במהלך השיר הזה: משינה / ברחובות שלנו (ותודה לאתר /www.mp3music.co.il ) ברחובות שלנו יש קסם מיוחד זה לא מפריע רק אם אתה לבד כשאתה לבד הכל נראה גדול הכוכבים למעלה לא רוצים ליפול האנשים הרגילים לישון בשקט הם הולכים חתולים מיללים ילדים לא נרדמים ברחובות שלנו הכל כבר התרוקן זה לא מפריע רק אם אתה זקן קם מתוך שינה מביט בלבנה ששרה שיר קינה אווו... (כאן קפץ הכלב, ומכאן האפקט) כל כך הרבה תמונות חולפות במהירות אתה רוצה לחיות אתה רוצה למות כשאתה לבד זקוק לאהבה אתה פתאום מרגיש עוד יש לך תקוה קם מתוך שינה מביט בלבנה ששרה שיר קינה אווו... (וכאן נפלה למישהו לבנה על הראש וגם הוא צעק!) ברחובות שלנו יש קסם מיוחד זה לא מפריע רק אם אתה לבד ברגעים המעטים הכל קורה מהר אתה פתאום מרגיש כמו מישהו אחר כמו מישהו אחר אני מעריך שהכלב לא קרא את המאמר הזה (בייחוד מפני שהוא מיועד לחתולים). בברכה, זיו.

m L m

New member
על מה אתם מדברים?

מה קרה בהופעה של משינה

זיו25

New member
מה לא היה ברור ../images/Emo35.gif

על כלב שלרוע מזלו נאלץ לעוף מהגג בהופעה של משינה. וכעת למשהו רציני יותר - יש פורום ל Shania Twain ? היא שרה אצלנו בחתונה. בברכה, זיו.

m L m

New member
באמת?

איזה שיר? from this moment? בטח שיש פורום לשאניה! הוא קיים כבר שנה וחצי.....פורום מקסים אם יורשה לי לומר (ואני לא משוחדת
)

זיו25

New member
שככה יהיה לי טוב.

היא בחרה לשיר את השיר YOU'RE STILL THE ONE , ואת המילים שלו אפשר למצוא פה. יופי של שיר לחתונות ולזוגות שעברו כברת דרך ארוכה

m L m

New member
אתה חושב שאני לא יודעת לכתוב

בע"פ את you're still the one?
בהחלט שיר יפיפה. היא כתבה אותו עליה ובעלה - כי הוא גדול ממנה בהרבה שנים וכולם אמרו להם שאין להם סיכוי ביחד וכשהם התחתנו היא כתבה את השיר הנ"ל...

m L m

New member
בוודאי!

יש לה 3 כלבים והמון סוסים... היא אומרת שיש לה אובססיה לחיות

נפלה החלטה:

מכיוון שהוא באמת לא כזה שווה אני לא מתכוונת להכנס איתה למאבק עליו. מה גם שהבנתי שכנראה יש לה שם רגשות בלתי פתורים שהיא עוד לא ממש מוכנה להודות פהם, גם לא כלפי עצמה. לא מסתבכת עם זה. אני אניח לעניין לגווע וכשאהיה פחות כועסת אדבר איתה על זה, כי אם נדבר עכשיו אני בטח אומר דברים שאתחרט עליהם.

m L m

New member
../images/Emo45.gif

לאחרונה גליתי שזה מאוד חשוב להירגע לפני שנכנסים לעימות - לא משנה לאיזה סוג.

shellyland

New member
הו!

אני שומעת פה משהו מעניין. רוצה לשתף אותנו בתגליות שלך? המצב השתפר?

m L m

New member
המצב...ככה ככה...

החלטתי לא להגיד כלום. אחרי ההסטריה של יום חמישי - נרגעתי ולא אמרתי כלום. אבל גליתי שכשאני כועסת אני יכולה להגיד דברים שאני אתחרט עליהם אח"כ וחבל אז מעכשיו אני לא נכנסת לוויכוח כשאני כועסת ואני מקווה שככה הכל יהיה יותר רגוע. וחוצמזה- עוד יומיים - מה מה שנשאר עד המעבר לדירה חדשה... אני סופרת את השעות כבר ומחכה להתחיל מחדש...

התפתחות בלתי צפוייה:

פתאום היום, אאוט אוף נאו-וור, היא אומרת לי שהיא השאירה לי את מספר הטלפון שלו בסלולרי ו"מה, לא קיבלת את ההודעה?" להאמין לה? אני נורא רוצה להאמין לה. היא לא תשקר לי, נכון?

למעלה