טוב המצב הוא כזה

טוב המצב הוא כזה

תגידו שאני משוגעת, תגידו "מה בוער לה", "על מה הבכי", תגידו מה שאתם רוצים אני משתחררת מחר, כבר שבועיים בחפש"ש (מספיק זמן לחלוטיןןן בשביל להבין שלקום בבוקר ולא לעשות כלום- זה ממש לא בשבילי) ואני כולי בלחץ, אפילו לא ברור לי על מה, אני מפחדת שאני לא אמצא את עצמי באזרחות, שזה קשה מדי שזה גדול עליי שהאופציות כל כך ענקיות וחסרות גבולות (אני יכולה לעבוד במה שאני רוצה, ללמוד מה שאני רוצה, לטייל איפה שאני רוצה) ולבחורה כמוני שהחלטיות זה לא בדיוק הצד החזק שלה- המוח נשרף כבר מרוב מחשבות, דאגות ולחצים. אני בחורה איכותית ויודעת להסתדר אבל זה כאילו מרוב לחץ ומרוב שהאופציות מגוונות אני פשוט במצב שאני יושבת בבית שוברת את הראש מה לעשות, מאיפה להתחיל- ובסופו של דבר לא עושה כלום. אני ממש מרגישה שאני מאכילה את עצמי בסרטים ומכניסה את עצמי לדיכאון אבל זה כאילו בלתי נמנע- אין מסגרת, אין אף אחד שמראה לי את הדרך ומכוון אותי ואומר לי אם מה שאני עושה עכשיו זה סבבה זה המקסימום שאני יכולה להפיק מעצמי או שאני יכולה לעשות הרבה יותר. הראש פשוט נשרף אני לא יודעת מה לעשות אני לא יודעת אפילו לאיזה תשובות אני מצפה ממכם. לא יודעת תגידו לי שגם אצלכם זה היה ככה תגידו לי שאני סתם לחוצה ושהכל יהיה בסדר או משהו, כמובן שעצות לגבי העתיד יתקבלו בברכה... (ושתהיו בעניינים שביום-יום אני הבנאדם הכי רגוע בעולם!!! רק זה שאני לחוצה עכשיו מלחיץ אותי עוד יותר!! אני בחיים לא נלחצת!!!!!!) תודה יום טוב לכולם :)
 

bridges

New member
להסתכל על העתיד

היי, אני מבין שזה מאוד מלחיץ לחשוב מה לעשות מחר, אבל אם תסתכלי עד עוד ארבע, חמש שנים לעתיד זה אולי ירגיע אותך. ואני לא מדבר על הסתכלות סתם, אלא על הסתכלות על העתיד הכי טוב שאת יכולה לדמיין לעצמך. איך לעשות את זה? הדרך הכי טובה היא (כמובן
) לעבוד עם מאמן (או מנחה), אבל ניתן לעשות את זה גם לבד. יושבים נוח, לוקחים מספר נשימות עמוקות, משחררים את הגוף ומדמיינים את אותו עתיד. אני מזמין אותך לנסות את זה ולספר לנו איך זה היה. רונן
 

miricoach

New member
פרפרית יקרה

נשמע שאת מאוד מודעת לתהליך שאת עוברת, לדילמות העומדות בפנייך, ולפחדים שלך. זהו מקום מאוד עוצמתי לצאת ממנו לדרך הנפלאה הזאת שנקראת החיים. את מעידה על עצמך שאת אדם רגוע בדרך כלל, שאת סומכת על עצמך שאת יודעת להסתדר. ציינת שמה שמפחיד אותך הן האפשרויות הרבות הקיימות עבורך, הקושי לקחת החלטות והשאלה ממה להתחיל. אני מזמינה אותך במקביל למה שהציע רונן ליצור רשימה של דברים שהיית רוצה לעשות בחיים. ללא הגבלה של זמן משאבים כסף וכדומה. נסי לדרג את הרשימה הזו לפי סדר חשיבות ודחיפות בשבילך. זה יאפשר לך להנות משפע האפשרויות הרצויות שיש לך וגם יעשה לך קצת סדר בראש לגבי מה חשוב לך יותר ומה "דחוף" בעיניך יותר ויקל עלייך להסתכל לבחירות העומדות בפנייך בפנים. בהצלחה בדרך החדשה. החיים הם רצף שיעורים קטנים, אל תפחדי לטעות, אל תפחדי ללמוד מהטעויות שלך.
 

coach miriam

New member
אז נגיד שאני ארגיע אותך

ובאמת יהיה בסדר....זה עוזר? אני מאווד מבינה את מצבך...עד עכשיו היית במסגרות ברורות וכל הזמן ידעת מה לעשות ואיך להיות בסדר ועכשיו את במקום שאת מקבלת את שרביט השליטה וזו באמת אחריות גדולה ומכובדת אבל גם מבהילה. כתבת בעצמך "שהאופציות כל כך ענקיות וחסרות גבולות (אני יכולה לעבוד במה שאני רוצה, ללמוד מה שאני רוצה, לטייל איפה שאני רוצה)" אז כבר שמת על הנייר שלוש אפשרויות - עבודה , לימודים וטיול. אז זו התחלה לא רעה. שבי בשקט עם עצמך רשמי את שלושת האפשרויות על הדף וחישבי איזה אופציות יש לך בכל תחום? מה מענין אותך? מה כל אחד מהדברים דורש ממך? האם אתה חושבת שאת מיד צריכה לעשות את הבחירה המושלמת או שיש לך אפשרות לנסות? האם את מרשה לעצמך להחליט ואחר כך לשנות את ההחלטה בהמשך?
 
למעלה