טוב הממ

Number One1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אורלנדו: זהירות שלא תנקר לי את העיניים, למה אני יודע מה עשית לרוני סופרבעעעעעעעעעע לפני שנה וחצי...

פרפר16

New member
יש לי

מסתכל במראה "וואיי אני חתיך, כלומ לא חתיך מושלםםםםםםםםםם קיית ממש ברת מזל " מהרהר בראש: מעניין אם אני יכול ליגרום למשהי התקף לב אם אני יעשה תמונות ערום

Galadriel 3000

New member
גיחי... אבל עשית אותו סנוב מסריח!

(טוב הוא בריטי... מותר לו להיות סנוב מסריח- הם נולדים ככה, וזה לא כי אני שונאת אותם או משהו. להיפך, הם העדה האהובה עליי ביקום)

kittycatbone

New member
בריטים לא סנובים!../images/Emo2.gif

הם שולטיםםם
וחחחחחחחחח לאנורא שהיא עשתה אותו ככה..
אנחנו יודעות שאורלנדו הוא בנאדם מושלם וטוב!!!!

נההה...לא רק הבריטים הם סנובים...

יש גם ישראלים כאלה...
...ובעצם,יש בכל מקום כאלה..
.זה נורא תלוי באופי של האדם...

פרפר16

New member
זה בצחוק

כמו הקטע של הסלאשים למינהם הוא לא באמת הומו וגם לא סנוב זה סתם בצחוק אולי לא יצא לי כל כך מצחיק

Number One1

New member
חחחחחחחחחחחח

אורלנדו: זהו! בדיוק מה שאני מנסה להגיד לך במשך השעתיים האלו!

kittycatbone

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי, זה היה אחד טוב........!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ממש טוב!

יכולתי אפילו לנגב דמעה קטנה שנזלה על לחיי! אוי זה כל כך נגע ללבי........ הצחוק שלך ממש החיה את ליבי ואחרי שניה פשוט נחנקתי... מצחוק... בעצם עכשיו שאני חושבת זה היה בגלל התקף לב בגלל שראיתי אותך! יא מג'לולה!!! סתם סתם....... אוהבת אותך נורא נורא נורא! ואני בעד להפסיק ללבוש תחתוני חוטיני ורודים עם מכנסיים נמוכים-מכנסי חריץ טוב????
ירדן

kittycatbone

New member
חחח לא הבנתי..

אפרת או ירדן כתבה את זה?
ודייייייייייייייייייייייייי, זה שאת פרחה אפרת לא אומר שאת צריכה לבוא ולצחוק עליי!!!

עכשיו טורי!

"היי מותק... נכון אני נראה טוב היום?! רוצה לצאת לאיזה קרקס בסביבה? החליפה שלי ממש מתאימה לאירוע מסוג זה.... היי מזה! מה יש לי על הלשון?! מה אמרת? מושבת דרדסים על הלשון שלי? אני חייב לראות!!!!!................."

kittycatbone

New member
'פרת את ממש מצחיקה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הממ.. לא.
והחלטת להתנחל לי כאן על הפורום האאאאאאאאאאא
הכל פסדר כל עוד את לא מגזימה....
XDD

kittycatbone

New member
ציירו את זה.. .XDD

חחחחחחח, אני זוכרת שראיתי פעם תמונה כזאת של לגולאס נראה לי... XDDDD

n o g i t

New member
לא בדיוק אני המצאתי

אבל כדאי לשים לב.. התמונה כבדה מידי כדי לשים, אז תסתכלו בגלריות של הפורום ב- אורלנדו וחברים עמוד 3 "נשיקה ביד" בתחתית התמונה מצד ימין, כתוב משו כזה: orli: "slurrrp! Mmmmmmm, i can smell last night's curry on your hand" " אוקי. אני לא יודעת מה "curry" בדיוק אומר באנגלית, אבל אני יודעת מה "קרי" אומר בעברית, ואם זאת אותה משמעות- אני לא חושבת שמדובר במועמד לנשיאות אמריקה...

למעלה