טוב, הכל אותו דבר...

Wild elf

New member
טוב, הכל אותו דבר...

נמעס כבר מכל הטופיקים האלה "אילו גיבורי הרומח...", מספיק. בואו נשאל (ונענה) משהו רציני. אילו לכם הייתה הזדמנות לקחת את גורל העולם בידיים, להציל אלפים ואולי מיליונים, אך להקריב את עצמכם, לדעת שרוב הסיכויים שתמותו תוך כדי ניסיון, ואולי בכלל לא תצליחו, כשהעולם כולו שחור, וכבר לא רואים את האור(פי, יצא לי חרוז...), האם הייתם עושים זאת? תענו בכנות, אף אחד לא מצפה פה לגיבורי על. תשקיעו מחשבה. אני אתחיל.

Wild elf

New member
אז ככה

נראה לי שאם זה היה קורה לי(חס חס חס וחלילה! טפו טפו טפו...), ולא היה נשאר אף אחד אחר בעולם שיכול לקחת את זה על עצמו חוץ ממני, הייתי לוקח. כי אז מה זה משנה- או שתנסה ותמות, או שלא תנסה, תמות ותקבור איתך את כל העולם? ואם בנס הייתי שורד(שרוב הסיכויים לא היה קורה), כנראה הייתי הופך לאדם אפרורי, אדיש, אפטי להכל. לא הייתי מתאבד, אני לא מסוגל, אבל הייתי מתהלך מת מבפנים מכל המוות והאסונות שהייתי רואה... אפל, הא?

SaberTooth

New member
WTF../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתה מתכוון ל... קריין

Wild elf

New member
כן

אני מתכוון לקרין ומה שנפל בגורלם של גיבורי הרומח

Wild elf

New member
כן

Wild elf

New member
כן

Wild elf

New member
כן

Wing Chan

New member
הייתי מתאבד.

אני עצלן במילא וכול העולם עומד למות אז זין על כולכם

אממ...

אני הייתי רואה את העניין הזה באותו אור שאני רואה את ההתגייסות לקרבי... חברים שלי אומרים לי "זין קרבי! אני לא רוצה לסכן את עצמי! אם אתה רוצה, תלך!!!" ואני עונה להם "אם לא אני אז מי? אתם? אתם עצלנים מידי ואנוכיים מידי..." אז אני אסכם את הקטע הזה בזה שאני אלך, כי אם לא אני אז מי? כמו עוד פתגם שאני נורא אוהב-"אם אין אני לי, מי לי?"

NJS

New member
חבר!

אתה לא חושב שזה קצת מוקדם מדי בשבילך לחשוב על צבא (אתה לפני בר מצווה!)ולגבי הפתגם כנראה שכחת את החלק השני שלו...

אממ...

1. אני כבר אחורי בר-מצווה... בכמה שבועות, אבל כבר אחורי... אני לא חושב שזה מוקדם מידי, כי אין מה לעשות, אנחנו חיים במציאות שהצבא הוא חלק ממנה... 2. אין לו חלק שני, זה המשפט... אולי יש איזה משהו שאיזה דפקט הוסיף בסגנון של "ומה שכן הורג, מחשל את אמא"... איזה טמטום זה!!!!!!!!

נראה אם זה יצחיק אותך...

(למה אין מקום בכותרת, רבאק!!!) אחרי שתאבד מישהו חשוב לך (חס וחלילה טפו טפו טפו!!! תאמין לי, אני לא רוצה שתאבד מישו, אלא זה רק בשביל להגיד לך למה אני לא אוהב את זה..)

HELLrider

New member
אפשר להגיד אותו דבר על בדיחות שואה

או הנדסה קרבית ומלא דוגמאות.... I't only a joke man!

Wild elf

New member
פייי, יא ראבק!

זה בן אדם מדבר! אחי, אני לא רוצה לאכזב אותך, אבל קרבי זה לא תמיד אקשן. זה גם הרבה שביזות, מאט מאוד בית, שחיקה ותחינה. למרות זאת, חייבים לעשות את זה. ותגיד לחברים שלך(אני מקווה שלא כולם מדברים כמו שציטטת) שהבני ז**ות האלה לא מסכנים את עצמם כשמתגייסים, אלא מסכנים את אמהותיהם האחיותיהם כשהם לא מתגייסים.

גם את זה אני אומר להם...

אל תדאג... ותאמין לי, כמה שאני צעיר, אני מכיר קרבי... אני יודע איך זה... אני מכיר מספיק אנשים בקרבי...

HELLrider

New member
לי עד לפני שנה

היו שלושה אחים בצבא וזה ממש הפחיד את אמא שלי :) אחד היה לא משהו קרבי רק מודיעין בקבע אחד בצנחנים קרבי ואחד גולני קרבי ולי האח הכי צעיר ^^ נשאר עוד שנתיים לצבא

למעלה