טוב היות האדם לבד

ל י M ו ר

New member
טוב היות האדם לבד

מה זה עושה לך שאתה לבד הוא שר עברי לידר ולהרבה אנשים זה עושה פשוט נפלא, רק שהם מסרבים להודות בזה אולי בגלל הקלישאה שלא טוב היות האדם לבדו והנכון זה זוגיות ואהבה . והרי כשאנחנו אמהות אנחנו לא לבד, אהבה מסוג אחר זה נכון אהבה שנוצרת עוד כשהם גדלים בתוכנו וכל יום מתעצמת יותר. וקשה להם להבין שבאמת באמת יש כאלה שטוב להם לבד, בין העבודה שמותירה בלי כח, לחיפוש עבודה עם יותר הכנסה לגידול שלה ,לטיול בפארק ,לשעות שאנחנו יושבות יחד ולומדות עוד ועוד דברים,לפגישה עם החברות מהגן. ומסיימות את היום באמבטיה מלאת צעצועים שלפעמים נארכת שעה. ואז לטקס הקבוע של קריאת הספרים שלא מסתיים בפחות משלושה. ואז, אז זה מגיע השקט, וכל שמתחשק לך זה להיכנס לאמבטיה ואז פשוט להתענג על ספר או תוכנית טובה. פעם הייתי נלחמת בזה מנסה לדחוס איזה דייט או קפה, היום הדבר האחרון שבא לך זה לזוז מהפוזה ולהתארגן לאיזה תחקיר שב"כ מול אדם זר. אז פעם בשבוע אני יושבת מולו ומספרת לו כמה טוב לי לבד ,טוב לי עם האימהות טוב לי עם השקט .אולי באחד העשורים הבאים של חיי זה יישתנה אולי לא,האמת לא מטריד במיוחד. אני אוהבת את מי שנהייתי ואוהבת אותה וזו בעיניי האהבה הכי גדולה . כן פעם גם אני חשבתי שכדי לא להרגיש לבד צריך יחד ואהבה תאהבי את עצמך הם אמרו לי העולם יראה לך אחרת , פעם לא האמנתי בזה היום אני יודעת שכשאתה מלא בזכות עצמך לא תמיד יש לך צורך בתוספות. אולי זו רק תקופה,אולי זו פשוט ההכרה שזו אני... שלח

זה שאת לבד

magicwoman

New member
../images/Emo24.gifוואוו אהבתי!

זו האהבה הכי גדולה היא ומה שנהית

R a c h e li

New member
../images/Emo25.gif

לא מאמינה גדולה של הלבד.... מאמינה לתקופות של לבד.....יאללה תגיעי לעשור שלי.... רחלי עומדת במקום ומחכה לך.....

galia1962

New member
../images/Emo140.gifלחיי האהבה והקבלה שלך../images/Emo48.gif

אוהבת את מה שאת ואוהבת את ילדתך ושקט נפשי נוגע... חיבוק ממני- על מה שאת אהבתי

יעלילה1

New member
גם אני אהבתי מאד

מתי התחלת להרגיש כך? אני בטריות של הפרידה... עדיין בזעזוע של הפרידה. לא מתגעגעת אליו (וזה מוזר) אבל קשה לי עם הלבד.

החתולית

New member
לבד זה לאו דווקא בודד

זה שאת אוהבת את החיים שלך ואת מי שאת - זה עולם ומלואו וזה נפלא. והרי את לא לבד - יש לך ילדה, יש לך משפחה ויש לך חברים - זה רחוק מאד מלהיות לבד. אחד זה לא תמיד לבד.

לימורי- יקרתי ,

מי כמוני מבינה ומזדהה איתך- חולה על הלב הזה שנים לבד אוהבת לבד מתנהלת וחיה לבד-ויותר מעשור. חומד- אל תעשי את הטעות שלי- אל תשארי שם הרבה זמן.- כ"כ קשה לשנות! אל תשארי לבד הרבה זמן! קחי פסק זמן מסויים (אם את זקוקה לו)-ותיכף חפשי לך את אהובך לחיים. גליה - מדמיינת את עצמה בגיל 70 לבד- ומתרגלת לרעיון.

naama78

New member
טוב להיות לבד לפעמים...

טוב לעצמך, טוב מאוד... אבל אני רוצה אחרת, רוצה לפעמים לבד בתוך הביחד... לפעמים לבד בתוך האהבה...

למעלה