טוב החלטתי!

juggernaut

New member
טוב החלטתי!

הגיע הזמן לקרוא ספרים של סטאר וורס אני רוצה עוד הרפתקאות של אבירי ג'דיי!##!@# המלצות? מישהו? אל תשכחו שראיתי את כל הסרטים ושיחקתי בכל המשחקים... עם מה אתם ממליצים לי להתחיל?

riku

New member
נצל"ש - רק אני חושב שזה פשוט מטומטם

מה שעשו בחידוש האחרון של הסרט ROTJ [ששודר ביום חמישי] במקום אנאקין הזקן בסוף בתור רוח, שמו את השחקן הצעיר שהיה בטרילוגיה החדשה. למה????????? תנו לי סיבה אחת טובה לזה?? אובי-וואן נשאר זקן אז למה שינו אותו... וזה בולשיט שזה הוא מ"התקופה הטובה שלו" כל היופי היה שהוא נהיה טוב בסוף וזה הוא כיום.

|בובספוג|../images/Emo111.gifכי הוא חאתיך...

טחח אין לי מושג למה אבל דווקא נורא הייתי רוצה לדעת את מי בדיוק הראו במקור...

K Hole

New member
העלו כבר מיליון תשובות לזה...

הרשמית מביניהם..שלוקאס אמר בעצמו לאחרונה... זה היה נראה לו מוזר שכשאנאקין חזר לFORCE הוא חזר בצורה של ווידר...זקן, מצולק. אז הוא החליט שזה יהיה יותר יפה לסגור מעגל אם אנאקין יחזור בצורה האחרונה לפני שהוא הלך לאיבוד בDARK SIDE ונהייה דארת' ווידר. אני עדיין אומרת שהוא סתם עשה את זה כי אנאקין EYE CANDY....

riku

New member
זקן ומצולק?!

אני זוכר איש מבוגר חייכן וחמוד עם שיער, בגדי ג'דיי והכל... מה ההגיון? הוא היה צריך לחשוב על טווח הגילאים! יופי גאוני הוא רואה את אבא שלו כשהוא היה בן 20. אבל למה? למה?.?.? הכי הגיוני כשרואים את הדמות של הג'דיי מהפעם האחרונה שהוא היה חי. הסיבה היחידה שיש לו זה כי הוא בלי צלקות?? זה ממש הרס לי את הסרט(חח מושפע או לא?), ואני חושב שהסוף הכי מרגש הוא שבעצם רואים את אבא שלו בכל זאת טוב אחרי כל החרא שהוא עבר, לא פשוט שכל התקופה נמחקה והוא ילד חמוד עוד פעם.

K Hole

New member
BLAME LUCAS...

הוא אמר שזה היה לא בסדר שאנאקין עבר לעולם הבא בתור ווידר ולא כאנאקין ושזו הסיבה...כמו שאמרתי, אני חושבת שהוא עשה את זה כי היידן הוא EYE CANDY...יש לי את ההרגשה הזו כי לפני שבוע אח שלי בא ביציאה לפני שראינו את שובו של הג'ידיי ואמר שתמיד עצבן אותו שאנאקין זקן מידי ומוזר. זה שטחי..כן...אבל אם אתם שואלים אותי, לוקס עשה את ההחלפה מהסיבה הזו בלבד. EYE CANDY...ואולי גם אפקט של סגירת מעגל. מה אכפת לכם? זה שולי לגמרי...גמני התחרפנתי ועכשיו אני קולטת כמה זה נחמד ודבילי ולא משנה.

1984alive

New member
new jedi order

VECTOR PRIME הספר הפותח בסידרה מכל השאר אולי טרלוגיית dark force rising... והדולוגיה שבהמשך specter of the past לא להעיז the truce at bakura סידרת ה-x wing מאוד טובה יחסית למה שציפיתי דווקא זו סידרה שציפיתי לראות בתור סידרת טלווזיה

juggernaut

New member
אז להתחיל את סידרת vector prime??

new jedi order? סבבה הולך לחפש מחר בסטימצקי

גילקי

New member
ממליצה בחום על

סדרת JEDI APPRENTICE, שמספרת איך אובי וואן הפך לתלמידו של קוואי גון וכל התהליך של הפיכתו של אובי וואן לג'דיי. אמנם קהל היעד הוא יותר נוער צעיר, אבל גם אני בגילי המופלג נורא נהניתי...

K Hole

New member
נוסטלגיה...

קראתי JEDI APPRENTICE כשהייתי בכיתה ו'...מזמן! בהחלט ספרים חביבים..רק שאני לא זוכרת הרבה. ואם זכור לי, זה ברמה מאוד נמוכה...וזה יכול להיות מעצבן למישהו שמחפש ספר שהוא לא לילדים...

1984alive

New member
ממש מומלץ

אם יש דמויות שאתה לא מכיר בדוק את ההיסטוריה שלהם ב-database או שלח לי הודעה פרטית

Y. Welis

New member
dark force rising מצויין. הצמד

שזאהן כתב אחריה חלש למדי. התאמצתי לסיים אותו, כי לא היה שם חומר ליותר מספר אחד. זאהן אגב חוזר השנה עם עוד שני ספרים על אירוע שתואר בתחילת הטרילוגיה הראשונה שלו - על מסע משלחת הג'די לשולי הגלאקסיה.

Y. Welis

New member
גם הטרילוגיה The Black Fleet Crisis

של קיובי-מקדואל ראויה גם היא (כוללת סצינות מריבה מלודרמאטיות בין האן לליאה...).

juggernaut

New member
תגידו(שבוע הספר)

איפה אני יכול בשבוע הספר למצוא? יש חברה שמייבא אותם מחו"ל?

Y. Welis

New member
אחת התוספות העיקריות בספרים לעומת

הסרטים, הוא של ספינה בצי האימפריאלי, בשם Intredictor Destroyer, או 'משחתת ריתוק' - זו משחתת שהיכולת העיקרית שלה הוא בשליחת גלי-כבידה, היוצרים 'באר כבידה' מלאכותית, שמונעת מכל ספינה שנמצאת בו לעבור למהירות האור ולהסתלק מהמקום. כך נוח יותר ללכוד ספינות. הן הופיעו גם בחלק מהמשחקים, אבל לא הוזכרו בסרטים. אולי הן מתקופת האמפריה נטו (אם להתרשם מהפיתוח הטכנולוגי שאיפשר לחלליות קרב קטנות לעבור בעצמן למהירות האור מבלי צורך במבנה-חיצוני).

למעלה