טוב החלטתי !!

טוב החלטתי !!

בגלל הבלאגן וכל האנשים הקטנים פה(OK לא כולם רק חלק) פשוט נמאס לי לחלוטין מהפורום המזדיין הזה. האנשים פה מסכנים מוגבלים צריכים תמיכה צריכים PEEPSHOW צריכים עזרה ולי נמאס מהחרטא הזה ועוד יותר מכל האנשים המתחסדים שנמצאים פה. כל השמאלנים ייפי הנפש ההומואים הגזענים פשוט נשבר הזין. והוא קצת יותר קרוב לליבי מכם. לכן החלטתי כך :

מעכשיו זהו.

לא רוצה לראות אתכם ולא רוצה לשמוע אתכם אין לי כוח יותר. התעייפתי מכם ולא רק בניק.

ומכיוון

שמשעמם לי ואני לא הולך לשום מקום אזי .... סעו מפה תשאירו אותי לבד. ואז יהיה קצת שקט. יש לכם זמן עד 0:00 הלילה לאסוף את כל הדברים שלכם ולעוף. זהו החלטתי ואל תנסו לשנות את דעתי.

n oy

New member
מותר לדעת מיהו השמאלני יפה הנפש???

ועייף מה הבעיות שלך עם הומואים הא????????????????????

מי אנס את עיייף בישיבה???

פושעי אוסלו ההומואים לדין. <מפגר - מפגר - מפגר - מפגר - מפגר> עוד לא קלטת? מזדיין.

אפשר להישאר כאן איתך???????

נורא עצוב לי!!!!

malh

New member
נראה לי שהוא לא יורד לרמה שלך

זהו שהוא בניגוד עליך אינו חיה ולא משתמש באלימות כאופציה לליבון דברים, זה רק מציב אותו בכמה דרגות מעליך... לך אני מציע ללכת להתחנך איפשהו ואחר"כ לחזור לפה כאדם חדש... העצה אישית על מוסד טוב בשבילך-בית חולים פסיכיאטרי, תחשוב על זה... אם עדיין נשאר לך עוד עם מה לחשוב... מה שמפה לא נראה לי כך... כול טוב ותישן קצת אולי אז לא תהיה עייף, ותדבר ביתר הגיון... באמת שאני מציע לך על איזו שינה, להמממ קרוב ל40 שנה... זה תהיה לטובת הרבים ולתועלת כולנו(גם שלך תאמין לי!). ביי לך

טוב גמני נמאססססססססססס

כל השמאלנים ייפי הנפש ההומואים הגזענים פשוט נשבר הזין.

למעלה