טוב, החיים מלמדים אותך

יוסלה14

New member
טוב, החיים מלמדים אותך

שאין מתנות חינם והסבלנות מנצחת ושביום כיפור אלך בית הכנסת וארשה לאלוהים לבקש ממני סליחה במשך שעתיים על כל קרוביי דודיי היקרים שניספו בשואה הארורה, ומה עשתה להם אחות אבי בת הזקונים סך הכל היתה בת 4 כשרוצצו את ראשה אל הסלע ללא סיבה ללא הגיון ברשע בטימטום באטימות באכזריות בלתי נסבלת, למה נזכרתי בזה לא יודע

יוסלה14

New member
ורציתי לשאול בנימוס,,,אם

מישהו מישהי צריך לעזרה ממני אני מוכן תמיד לתת יד,
עצה טובה
טיפים לאושר
וכל דבר שהוא בגדר האפשרי מצידי ,למה לא ?אני אוהב לבני אדם באשר הם

אתה רומז שאני מתעורר חמוץ?

נכון,בזבזתי 14 שנים מהחיים שלי במשיכת עגלת ההבל של יהוה,אבל היו רגעים באמצע שהכל היה שווה בשבילם

יוסלה14

New member
אני רומז ?חלילה כתבתי הכי ברור

קפה עם לימון זה היה משקה הבית שלי בהונגריה וכעת בגילי המופלג נגמלתי ממנו חלוטין וכעת אני מאושר מחלק נירות בחינם וגר לבדי דירת חדר זולה רחוקה אפלולית שקטה אין איש רואה אותי כבר ימים אולי שנים , ומי שרואה אותי לא יודע שזה אני , אולי כי אני בודהיסט מחוק בנתיים

אני מבין אותך

גם אני לא יוצא מהחדר שנים והישות היחידה שאני מתקשר איתה היא החתולה גושפנקה ,לפני 8 חודשים הייתה לי אמא שתקשרתי איתה ,גושפנקה גם לקראת הסוף,
תתנחם בעובדה שכל הדתות שבעולם הן הבל הבלים אבל עם מטרה. הם הבטון המזוין המקושקש והכאוטי ששופכים על האדמה ,ואז אפשר לבנות את הבית שהוא התרבות האנושית,שיש שם צחוק ובכי ורגשות וחושים ,אז היה שווה

יוסלה14

New member
הייתי נפעם למראיה של "גושפנקה"

תמיד אני משאיר אוכל ומים לחתולי השכונה בסתר אך שכנה רעה מעיפה הכל ,גם בסתר ואנה אני בא אבל התמונה מהממת והדת ,,,,תחכה לביאת החמור

לו היה קיים...

היה שווה לצפות ממנו להתנצלות.
&nbsp
אבל הוא לא שם. למעלה כמו למטה, יש רק שקרים, הונאות וניצול.
&nbsp
מי שאחראי לדברים שקורים הוא מי שעושה אותם. במקרה של הקרובים שלך, האשמים הם הנאצים חסרי הלב, האכזריים, מלאי השנאה... שכמובן האמינו אמונה שלמה בצדקת דרכם ולא יתנצלו לעולם.
&nbsp
במקרה שלי, שכמובן אי אפשר להשוות למקרה שלך ושל קרוביך שעברו התעללות בלתי נתפשת על ידי אנשים רשעים אטומי לב...
במקרה שלי מדובר בהורים שלי, האטומים, העיוורים תמיד לסבלי ולמצוקתי, החרשים לתחנוניי...
גם הם לא יתנצלו. כמו תמיד הם יצטערו "שאני מרגישה ככה", אבל ימשיכו להאמין שדרכם הייתה צודקת, ושסבלי נובע אך ורק מהנטייה שלי לפתח את ההפרעה הזו, מהנטייה שלי לסבול.
&nbsp
כך טבעו של עולם. החזקים יעשו בו כרצונם, ואין דין ואין דיין...

יוסלה14

New member
קטנית יקרה

אם רק חצי מדברייך נכונים והם נכונים אני מאמין הרי שאנו חיים בכאוס איום ונורא אבל,,,,,
אני מאמין שהטוב תמיד מנצח
מעין אופטימיות ילדותית כמו בסרטים המצויירים אכן
ותודה לך על ההבנה

למעלה