טוב הודעה....

יוסדוס

New member
טוב הודעה....

יש לי טיול באחה עוד שעתיים אז אני לא יהיה פה עד יום שישי בערב...אז....בבי....ובוקר טוב/לילה טוב

תהנה../images/Emo70.gif

אני זוכרת את ההבטחה שלי כאחד הדברים הכי מרגשים שהיו לי בצופים...לא אמרו לנו שזה סמינר להבטחה, אמרו לנו שזה פשוט "סמינר", ולקחו אותנו לפארק הירקון בסביבות אחרה"צ, הכנו ארוחת ערב, ואז בלילה באו החלוץ המופרע שלנו ועשו לנו טירטורים בזוגות בירקון (על סירת פדלים- כיסו לנו את העיניים ואמרו לנו שהם קופצים משם, עשו קולות, ואז היו בשקט ונתנו לנו להמשיך לחתור, ואז הם צעקו בבת אחת מאחורינו- אבל אני ומי שהייתי איתה לא זזנו מילימטר מזה...שמענו אותם לוקחים את הנשימה הקטנה לפני הצרחה...) ואחרי הטירטורים חיכו לנו הצוות שלנו, המרכזים, וראש השבט להבטחה אישית
הדבר היחיד שביאס שם זה שבגלל שזה היה בזוגות זה לקח מלאאאא זמן...אבל חפיף, אני והחברה שלי צחקנו עם החלוץ שבאותו רגע לא הטריד... וההבטחה עצמה הייתה מדהימה. ממש מרגשת... רק מסכנה עמית- היא לא יכלה לבוא לא למועד הראשון, ולא לשני...את ההבטחה שלה היא עשתה בסמינר שהיה לנו ב-19...וזה היה לא כזה משהו...פשוט לקחו אותם ועשו להם הבטחה מול כולם...אבל זה לא היה כזה נורא...

למההה???../images/Emo105.gif

אני נורא נהנתי בהבטחה
זה היה נורא מרגש
במיוחד של אלה

כן, אבל...

זה באמת היה כלום לעומת ההבטחה שלנו...פשוט הביאו אותכם למקום הזה עם עיניים עצומות...לנו זה היה... טוב, אני שמחה שנהנת
כן, זה היה דיי מצחיק שעשו לה ת'הבטחה...אני חשבתי שיעשו לה ראשונה כדי שתוכל לעשות גם לחניכים הבטחה, אבל מה שהם בחרו זה מה שהם בחרו...

יואו ההבטחה שלי היתה מזה כייפית.

במחץ של כיתה ח' זה היה אדיר לקחו אותנו באמצע הלילה ליער ואז חטפו אותנו אחד אחד והיה ממש ממש מפחיד וכי עשיתי רעש קשרו אותי לעץ וצרחתי וזה היה נוראי ואז אחרי זה היה ממש כיף וזהו.

אצלנו...

תמיד אמרו לנו שהבטחה זה משו שלא מדברים עליו כזה.. אבל זה היה מדהיייים אצלנו.. יצאנו לסמינר הבטחה של יומיים וישנו בשבט הנשיא בת"א.. ועברנו שם המון דברים מדהימים.. בהבטחה עצמה לקחו אותנו בשלישיות בשביל אדום והיה כזה מרגש והתחלתי לבכות שם..
היו לי את המדריכים הכי מדהימים בעווולם
אחרי זה שחזרנו הביתה היה לנו טקס ממש ממש יפה.. אפילו רקדתי בו.. חחח
אה.. וכשהיינו במקום הזה שחיכינו שיקחו אותנו אז ראינו את גנגנה ממשחק החיים והוא היה כזה מצחיקול..

יוסדוס

New member
חזרתי היה הכי כיף שבעולם!!!

איזה פנאן!!! איזה כיף!! אין מילים לתאר את האושר המופלא הזה!!!!! איזה כיף!!!!!!!!!!

למעלה