טוב הגיע תורי

lee E

New member
טוב הגיע תורי

קבעו לי תאריך לניתוח ה-30 ביוני. הייתי בפגישה עם המנתח. הוא נראה מאוד אמין, יש לו המון ניסיון בניתוחים של אנדו'. לפי הבדיקות שלי, אין מה לדבר על לפרסקופיה אלא רק על לפקטומיה. הניתוח יהיה כנראה לאורך כל הבטן עם חתך אורכי ולא רוחבי. הוא אמר שכך יהיה בטוח יותר לנתח כי יש מעורבות מעיים וגם בגלל שיש לי יותר מדי צלקות ניתוח לרוחב הבטן וזה יפריע להחלמה.. הוא אמר שהוא בגישה של אגריסיביות, כלומר, להוציא הכל הכל הכל..אפילו את התוספתן. הוא יוציא את כל מע' הרבייה, ינקה את המעי, וכל זאת כדי להיות בטוחים שזה הניתוח האחרון שלי, יבדקו מה קורה בתוך שלפוחית השתן וכו'. זהו. כמעט התעלפתי שם מרוב לחץ. הוא הבטיח לי שאני אבל תרופות הרגעה במשך כמה ימים לפני וגם שאגיע ביום הניתוח, הם מיד מחברים לאינפוזיה עם חומרי הרגעה כך שלא אהיה מודעת בכלל שאני מגיעה לחדר ניתוח. אני די מבועתת...

ליהוש יקרה

מחזיקה
חזק חזק שהניתוח הזה יהיה המוצלח ביותר והאחרון שאי פעם תצטרכי לעבור. ושולחת לך
גדולים וחמים. אנחנו איתך למרות המרחק
מייקי

זואילי

New member
אוי ליהי ../images/Emo201.gif

אין לי מילים. הלוואי הלוואי וזה יהיה הניתוח האחרון בהחלט. מחלה ארורה. מחבקת אותך חזק חזק.

אנדי 22

New member
מאחלת לך כל טוב! ובהצלחה בניתוח ...../images/Emo24.gif

החלמה מהירה!!!! אנדי.

galim29

New member
ליהוש יקרה שלי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מה ז"א להוציא את הכל? הם מחזירים משהו מכל מה שמוציאים?
מה את עושה שם טיפול 10,000? טוב, רגע של רצינות, מתוקה, אני מזדהה עם הבעתה. לא פשוט לחשוב על כל העסק.... אבל אני בהחלט מקווה שיעשו שם ניקיון רציני וזה יהיה הניתוח האחרון. אני מתארת לעצמי שאת בידיים טובות מההיכרות איתך. אני איתך, מחבקת ושולחת המון תפילות וחיזוקים. תשלחי לי את הטלפון שלך שם שאוכל לשמוע את קולך ולבדוק מה איתך לפני ואחרי. נשיקות ואוהבת המון

lee E

New member
תודה בנות. אתן היחידות שיכולות

להבין את הפחד והחששות. אני מרגישה שלא צריך אפילו להסביר. אוהבת אתכן כולכן.

ליהי יקרה ../images/Emo24.gif

מקווה מאוד שהניתוח בהחלט יהיה האחרון ויביא להקלה ולדרך חדשה ללא כאבים. מבינה מאוד את הלחץ והחרדה המלווים אותך לפני ניתוח מורכב שכזה. מחזיקה אצבעות ומחבקת אותך חזק חזק

מישמש33

New member
כ"כ מבינה את הבעתה

ויחד עם זאת מאחלת המון הצלחה והחלמה מהירה ומקווה שאכן זהו הניתוח האחרון שתצטרכי לעבור ואחריו יבואו ימים שלווים בריאים וללא כאבים.

שהניתוח יעבור בהצלחה

את מתארת ניתוח לא פשוט, ואני מבינה את החששות [ואפילו מרגישה אותם עכשיו], אבל הוא נשמע לי רופא איכפתי, ואת אומרת שיש לו ניסיון זה משהו שטיפה יכול להרגיע. ליהי, אני מאחלת לך המון הצלחה....המון המון המון הצלחה, שהניתוח יעבור בשלום, ושאת תרגישי טוב, והלוואי שזה יהיה הניתוח האחרון ושתהיי בריאה ולא תזדקקי לשום דבר שקשור לאנדו.אני מתפללת בשבילך שיצליח [אחרי ניתוח כזה כבר לא יהיה לך אנדו נכון? הרי מוציאים את כל תאי הרירית של הרחם - מוציאים הכל], ואולי זה מה שיכול לעודד אותך...שלא יהיו יותר כאבים גדולים ובלתי נסבלים, את גומרת את המחלה הזאת....זה יכול לעודד אותך. אז הלוואי שתתעודדי ובהצלחה

לוואנדר

New member
../images/Emo201.gifמחזיקה לך אצבעות.

מאחלת לך הצלחה בניתוח, מתפללת שיהיה הניתוח האחרון שתצטרכי "לחוות".

ליהי ../images/Emo24.gif הרבה ../images/Emo50.gif בניתוח...

אכן נשמע מבעת
אחרי ניתוח כזה, באמת שהגיע הזמן לניתוח האחרון בהחלט!!!!! איחוליי להצלחה בניתוח
וכמובן החלמה מהירה

lee E

New member
תודה תודה תודה לכן.

אין לכן מושג עד כמה זה מחמם את הלב לראות את התגובות שלכן. מרגישה שאני לא לבד בתוך המאבק הנוראי הזה.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איך לא תהיי מבועתת? רק מי שכבר היה בחדר ניתוח ויודע מה זה, מי שאיבד את התמימות-מפחד מחדרי ניתוח. נשמע שדרך לא פשוטה בפניך
אבל כולי תקוה שבסופה באמת תוכלי לומר ש"היה שווה" שאת מרגישה יותר טוב ושהמשפחה שלך תוכל להגיד אותו דבר
כדאי אולי להתייעץ עם בנות שנפתחו לאורכן ולא לרוחבן,דברי עם חן123 נדמה לי שהיא אחת מהן, בקשי "טיפים" להחלמה למרות שזה אינדיבידואלי, אני יודעת ולא מניסיון שההחלמה הרבה יותר קשה, באחד האישפוזים שכבה לידי מישהי אחרי ניתוח דומה עם פתיחה אורכית. החלמה יותר אורכה ואישפוז יותר ממושך. דיברו איתך גם על זה? אם את צריכה משהו,שלחי מסר

lee E

New member
יקירתי...

לא אמרו לי כלום לגבי ההחלמה למרות שהיה לי את החשש שחתך אורכי יהיה יותר בעייתי. הוא אמר לנו שחתך האורך הוא הכרחי בכדי להגיע לכל המקומות הנגועים כך שלא נראה לי שיש יותר מדי ברירות. חן123 היא גם אנדואית?

בקשר להחלמה

כמו שכתבתי גם אני נותחתי עם חתך לאורך ובאמת ההחלמה היתה קשה. הייתי מאושפזת 10 ימים ואחר כך קיבלתי אנטיביוטיקה כי היו לי הפרשות מהצלקת וגם לקח זמן עד שהוציאו את התפרים. אז כמה דברים שאני מקווה שיעזרו: לבקש מיד אחרי הניתוח או אפילו לסכם מראש שיתנו לך אנטיביוטיקה למניעת זיהומים. אם יש לך אפשרות להביא איתך או שוב לבקש משחת פולידין אז תקחי איתך ותמרחי על הצלקת שוב כדי למנוע זיהומים וגם כדי שלא תתגרדי בלי סוף כמו שקרה לי. לפני שאת משתחררת תשאלי אם צריך לחבוש את המקום ואם כן תקני לך פדים ותחבושות (לא היגייניות אלא רגילות
) ותשתמשי בהן. מקווה שעזרתי ואני כל הזמן כאן גם אם לא כותבת אלא רק קוראת, את יכולה לשאול כל דבר.

lee E

New member
תודה על התשובה.

אני מקווה שיש לי פולידין בבית כי אין לי מושג במה משתמשים כאן. אני מבינה שזה יותר בעייתי עם חתך אורכי כי אני לא זוכרת שמרחתי משהו על שאר החתכים הרוחביים, אבל בעצם אני לא מצליחה להיזכר..יופי של הדחקה.

ha1231

New member
עכשיו אני רק רואה את הודעתך, החזרתי לך מסר

בהמשך לדברים של ממתינה, לא מחייב אנטיביוטיקה זה תלוי בהחלמה שלך, ורק אם חס וחלילה יש זיהום. אסור לשים פדים על החתך אלה נהפוך הוא רצוי לשטוף את המקום במים וסבון (לא לפחד) ולנגב טוב טוב אחרי זה ולהשאיר פתוח כדי שלא יזדהם. את יכולה לקנות ויטמין E כמוסות של שמן, לפתוח אותן ולמרוח על החתך, (זה מה שאני עשיתי) זה עוזר מאוד להחלמה ולצלקת יותר נקיה ויפה ולפחות בעיות. כדאי למרוח שמן או קרם כדי למנוע גירודים. אם אני אזכר בעוד משהו אשמח להוסיף. ושוב בהצלחה.

מריחות

לא מרחתי כלום הכל תלוי ......בבית חולים יגידו לך אם יש צורך למרוח משהו..... מסכימה עם כל מה שחן כתבה....... לגבי גירודים .....לא עשיתי כלום והתאפקתי מלגרד......מידי פעם גנבתי איזה גירוד עדין בשושו שאף אחד לא יראה.

למעלה