טוב, הגיע לי עד לפה

elcool

New member
טוב, הגיע לי עד לפה

הפורום הזה מתדרדר בכל יום. תראו אותו. כל הודע שניה זה "חזרתי אחרי שעתיים שלא הייתי פה" או "מה הקוד שהופף אותי לאדם העשיר בשכונה?" תראו את עצמיכם. מסיפים תמונות לא קשורות, מדברים שטויות, מציפים באופ טופיקים, שואלים שאלות לא ענייניות... לדעתי זה פשוט בושה לפורום בגודל כזה. תסתכלו בארכיון על העמודים הראשונים. תראו איך הפורום התחיל ואיפה הוא עכשיו. זה כל מה שרציתי להגיד. אתם יכולים לקבל את זה ולהפנים, או לעבור בשקט ולשכוח מכל העניין. החלטה שלכם.

shmulik15

New member
אני בהחלט מסכים!

עם כל הכבוד, אנחנו לא פורום מכושפות ולא פורום תמיכה טכנית, צריך שרשורים עניינים, מדריכים, הורדות!

elcool

New member
ועוד משהו

כנסו לדוגמה לפורום סימס בגיימר. זה פורום רק לסימס, לא גם לסים סיטי, ועדיין זה פורום ברמה. עם ניהול נכון, נושאים מעניינים ומגוונים. זה שהפורום שלנו פתוח לכל אחד (בניגוד לגיימר) זה לא אומר שצריך לזלזל ולהוריד ברמה שלו. חוץ מנילס (שעזב מסיבות שלו) אף אחד מהפורום עוד לא בנה חפץ או סקין אחד! למרות שבסימיל יש הוראות דיי קלות וקישור לתוכנה.

סליחה שאני מתערבת..

אבל גם בגיימר זה לא בדיוק פורום ברמה - הם מדברים שם בעיקר על הורדות וכוכבים.. בקושי כותבים שם על סימס..

shmulik15

New member
חה

סליחה אבל אצלהם מדברים על סקינים ואובייקטים ביצירה עצמית יש שם דיוני הורדות (מה רע בהם?) אנשים משקיעים, הם כותבים מדריכונים, בקרוב אוסיף חלק מהם לסימיל (הכותבים בקשו שאפרסם)

Snitch

New member
זהו, יש שם רק הורדות..

(אני אותה אחת.. Nymphadora Tonks בניק הקודם שלה) אין שם ממש דיונים על ~סימס~ אלא רק הורדות וקישורים אליהן.. אני לא אומרת שזה רע, אבל רק הורדות? בשלב מסוים זה משעמם.. ולא כ"כ מגוון כמו שאמרו פה. טוב, כל אחד ומה שהוא חושב.. (יש לי כמה הורדות שהכנתי, אבל של בתים\תמונות\קירות\רצפות\גגות כך שזה לא ממש נחשב
)

double O S

New member
מסכים איתך לגמרי../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

אני זוכר פעם איזה כיף היה בפורום, עכשיו הוא סתם......................... סתם....

shmulik15

New member
אוקי אלקול תן לי לתקן אותך

בקשר לשני דברים: א. נילס לא עזב בגלל האוטינג, אבלב בגלל הסיבות שיש בשרשור הזה ב. הפורום בגיימר פתוח לכולם באותו אופן שתפוז פתוח

elcool

New member
התכוונתי

שבפוורם גיימר זה לא נהוג להיכנס, לשאול איפה מורידים סימס/איזה קודים יש וללכת. שמה יש אנשים רציניים

מסכים ברמת העקרון

והדיון הזה כבר עלה כאן בעבר. העניין מה עושים כדי לשנות. יש אפשרות לנקוט אמצעים חמורים כנגד הודעות תמיכה טכנית שלא במקום, וכך הבעיה תפטר, אולי באופן חלקי. העניין הוא אם זה נכון, ומה יבוא במקום. אנחנו פורום עם שנה מאחוריו, הרבה פרויקטים וגם אתר פורום שהוא המוביל בתחומו. אפשר לשנות. צריך לחשוב איך.

shmulik15

New member
הדרך לשנות

לדעתי, אנחנו (אני, אלקול, וכל מי שמוכן לעזור) נכתוב הודעות שיפתחו אחריהן דיונים ארוכים (מדריך טוב, ואחריו כולם יראו תתוצאות וכו), ואחרי תקופה כזאת כולם יבינו שהפורום הרבה יותר טוב ככה...
עוד משו: לדעתי כדאי לך לשרשר את כל הודעות התמיכה לשרשור אחד, וכל כמה ימים למחוק אותו, כדי שלא יהיה עומס ורק השרשורים העניינים ישארו.
ועוד משהו: חוק השרשור
- זה לדעתי יעזור הרבה; כל השרשורים על מייקין מאג'יק - לשרשור אחד, כל סימס 2 לשרשור וכו, אבל שלא אתה תצטרך לשרשר, אלה שהגולשים יבינו בעצמם שהם חייבים לשרשר...

hen 111

New member
ח'ברה אבל עם

יש לכם בעייה אז אתם יכולים ללכת או לנסות לעזור לפורום הזה.. לדעתי אין לי שום בעייה עם הפורום הזה הפורום הזה לדעתי אחלה...

double O S

New member
ללכת../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

סליחה, מי את שתגידי לי לנו ללכת
אני נמצא כמעט שנה שלמה בפורום הזה
יש לו 116 עמודים בארכיון אני הצטרפתי בעמ' 20
אין לך טיפת זכות להגיד לי שאם יש לי בעיה לצאת
אני פה כמעט שנה
אלקול עוד יותר אז תהיי בשקט.....................

double O S

New member
ועוד משו.....

מתי בדיוק את הצטרפת שיש לך זכות בכלל להגיד לי מה לעשות

SimsY

New member
אני מסכים

אבל תראי מה קורה כשמנסים להעיר למישהו שלא ישים תמונות שלא קשורות לפורום בפורום ישר נעלב ומתחיל להכנס להיסטריה שהוא עוזב ולא רוצה שום קשר עם האנשים המגעילים וכו' וכו' וכו'

shmulik15

New member
לעזוב?!

אני מלווה את הפורום כמעט מתחילת דרכו (הייתי ממש בהתחלה, כתבתי כמה הודעות ועזבתי לתקופה מסויימת) אז למה אני צריך לעזוב?

ziv payne

New member
../images/Emo45.gif

מי שרוצה שיעזוב למרות שאני לא רואה סיבה כזאת כרגע..

SimsY

New member
אני חושב

שעם כל הכבוד לכל אחד כאן - מי שרוצה לשים כאן תמונות של מכושפות - עימו הסליחה - אבל כאן לא המקום ואין לו שום עילה להעלב או משהו כזה.

למעלה