טוב, הגיע הזמן לשאלה!!

psytherapy

New member
אל תסבך אותי סתם

כי לא יגיעה היום שאני יצתרך לישמוע רק משהוא אחד אבל כמה דברים שעולים לי בראש הם איפקטיד משרום בי פי אמפייר בלנקה איפינטי דידרה בודי אנד סול

Roi D 1

New member
חתיכת דילמה

פיפל קן פליי או שאמאניקס או סלף אוסיליישן (דידרה) או מאד הוריזון (אינדור) או אסיד קילר (אינפקטד קסירוקס)

Mike A

New member
בוא תראה

יש כל כך הרבה טראקים טובים מכל כך הרבה סגנונות, ולהגביל אותי לטראק אחד מתוך המבחר הזה שאני אהיה חייב לשמוע אותו ורק אותו, זה מוגזם מדי. לא פייר בשביל שאר הטראקים. אז לא.

סבבה, אז יש לך הקלה.....

פשוט תרשום את הטראקים שממש השפיעו עלייך.. כאלה שאתה נזכר בהם וישר עולה לך חיוך על הפנים...

Nofale

New member
Psysex - L.S.Dance

Gataka - Bombay Boom Remix Astral Projection - Another World Max Q - Sometimes (Remix) (גם השיר האוריגינל של זה נחמד )

Mike A

New member
בוא ננסה

mfg - when we dream cosma - keep going hallucinogen - lsd crop circles - full mental jackpot (pleiadians remix) infected mushroom - none of this is real יאללה נסתפק ב-5

חנניה331

New member
אתה צודק חלקית...

אבל תמיד יש את הטרק שהכי אמון אוהבים. אני עונה במקומו מתושלח

orberman

New member
אמממ

האמת הכי בא לי למות עם דאפט פונק חח הכי כיף בסבבה להכאיב לעצמי בלב עם הטכנוו עם הסאונד הזה הדיסטורשן הגיטרה הטכנואידית איך שלא אומרים חח אבל אולי אני ימות עם מה שנולדתי והתחברתי איתו לפה? אייל ברקן - דרדרסים חחח אם זה התחלתי אם זה אני יסיים... וגם אסטרל יש להם 2 טראקים שלא רק בגלל השם אבל הם מתאימים למות איתם לא יודע... Liquid Sun Pepole Can Fly - אולי אז זה יתגשם..!??!?! וגם משהו מרגש אם זה יהיה בחורף וזה יהיה העצוב אז California Sunshine - Rain ומשהו שאני יוולד איתו ישאר איתו ימות איתו יתקע איתו לתמיד נראה לי Cosma - Pepole On Hold או Nonstop

למעלה