טוב, הגיע הזמן לספר..

gamegir

New member
טוב, הגיע הזמן לספר..

היי כולם. כמו שבטח שמתם לב אני ממש נמצא פה פחות בזמן האחרון, אבל זה לא בכוונה.. אני קורא הכל ופשוט לא תמיד מגיב.. בכל מקרה, יש סיבה לזה, והגיע הזמן לספר.. אני מקווה שלא תכעסו או משהו על זה שלא אמרתי את זה כל הזמן הזה, פשוט היה אסור לי ונשבעתי לא לספר. אני בן דוד של שלומצי (דקלה), ורק עכשיו, אחרי שהיא נחשפה באמת מותר לי להגיד את זה.. אז סורי אם מישהו נפגע מזה. ופסח שמח..

עמיתוש

New member
טוב, נראה לי

שהרבה קראו אבל לא הגיבו. אני חייב להגיד - קצת מוזר. אבל ממש לא נפגעתי. אפילו מגניב הייתי אומר. בעצם- מאוד מגניב!!

שלומצי

New member
תגיד כבר את האמת - הוא בעלי!

נו באמת גיימגיר! ציפיתי למשהו יותר נועז לכבוד האחד באפריל! או שלפחות כל אחד יודה באמת - אני אחותה אני אחיין אני הדוד אני הסבתא ובסוף נגלה שאין כאן אף אחד שלא קשור אלי. במחשבה שנייה, כנראה שלא

gamegir

New member
גם אני לא.

אבל כן, זאת הייתה מתיחה. (לא מוצלחת במיוחד, יש לומר). לא נורא! שבת שלום וחג שמייח!

../images/Emo6.gif איזה חמוד...

זו דווקא היתה מתיחה מוצלחת ביותר! אני האמנתי! [טוב נו, אבל אני פתית
] [אם ככה כותבים ת'מילה הזו בכלל] [עילגת שכמותי
] * ואני כבר התחלתי להריץ 'סרטים' בראש, ונזכרתי שבמפגש הפורום שהיה בזמנו צחקנו על מי זו שלומצי, וראינו את הזו ב'יטבתה' שהיתה לה רעלה, או משו לא ברור אחר על הראש
, ואז גם אשכרה ניהלנו דיון מי זו שלומצי, ובת כמה היא בעצם... אז כשקראתי את זה, שאתה בן דוד שלך, התחלתי לחשוב איזה אחלה של שחקן אתה אם ככה שיחקת אותה במפגש, בלי להניד עפעף... אפילו אמרתי את זה לעמית, אז הוא עושה לי כזה: "נו, ברור שהוא שחקן טוב! אחרת למה את חושבת שהוא נבחר ל'קטנטנות'?"
בקיצור, גומא, שובב אחד, עליי הצלחת לעבוד!
ובנימה זו - מתגעגעת, אליך, ואל כל הפורום הזה [למרות שאני מרגישה כבר, בהרבה מובנים, לא שייכת בגרוש]. נשיקות {} התל-אביבית שלכם :]

למעלה