אני יכולה להמשיך!!!!!.......... הצפתי?........ לא נורא..... חולה עליך, שושו!!!
M MommyHug New member 5/12/05 #21 אני יכולה להמשיך!!!!!............/images/Emo6.gif הצפתי?........ לא נורא..... חולה עליך, שושו!!!
ח חן1 היחיד New member 6/12/05 #25 תפקיד? אני ממש רואה את השמחה שלך, אבל עדיין לא ממש הבנתי מה את עושה איתם? הייתי רוצה לשמוע קצת על התפקיד שלך איתם. תודה
תפקיד? אני ממש רואה את השמחה שלך, אבל עדיין לא ממש הבנתי מה את עושה איתם? הייתי רוצה לשמוע קצת על התפקיד שלך איתם. תודה
ח חן היחיד 2 New member 6/12/05 #28 הבהרה את כותבת שאת סייעת בגן ילדים, ועובדת סוציאלית. מה את עושה עם הילד, ואיך זה קשור לתפקיד שלך?
M MommyHug New member 7/12/05 #29 מה זה? עכשיו אתה מספר 2?... אני סייעת בגן ילדים, עובדת סוציאלית ו-מטפלת בעמית. בחורה מוכשרת, אני יודעת... אין קשר בין הדברים שאני עושה. כרגע לפחות... הבנתוס?
מה זה? עכשיו אתה מספר 2?... אני סייעת בגן ילדים, עובדת סוציאלית ו-מטפלת בעמית. בחורה מוכשרת, אני יודעת... אין קשר בין הדברים שאני עושה. כרגע לפחות... הבנתוס?
ק קצת דיווה New member 6/12/05 #22 שמחה בשבילך ../images/Emo140.gif וחוץ את מבקשת כ"כ יפה.. איך אפשר שלא?
M MommyHug New member 10/12/05 #35 היה מוזר, היה קשה... אבל הכי הכי היה כייף!!! קשה לחזור לשם אחרי כל כך הרבה זמן, אחרי מטען כבד... אבל נראה איך יהיה. עם עמית שמחתי להיות, הוא היה מתוק כרגיל והעלנו זכרונות.......
היה מוזר, היה קשה... אבל הכי הכי היה כייף!!! קשה לחזור לשם אחרי כל כך הרבה זמן, אחרי מטען כבד... אבל נראה איך יהיה. עם עמית שמחתי להיות, הוא היה מתוק כרגיל והעלנו זכרונות.......